Pages: 1
#1 2013-04-06 19:53:15
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Re: Прозорецът.
Ходех без да спирам, по тясната алея в парка. Беше достатъчно тъмно, че да се изплаша, и да започна да бягам панически от прилепите, които прелитаха там. Наблизо имаше много магазини и беше оживено. В този район обаче имаше само една къща. Тя светеше само вечерта. Отпред имаше само два прозореца, светеше само единият - винаги. Не знаех кой живее там, нито се бях замисляла преди. Бях толкова изплашена от прилепите, и от чувството, че някой ходи след мен, че спрях да мисля за всичко. Тичайки стигнах, у дома. Бръкнах в джоба си, за да търся ключа и да си отворя.
- Господи, ключовете ги няма .. Трябва да се върна. - казах на глас и препсувах..
Върнах се и пребродих целия парк. Нямаше ги.
„Някой е минал и ги е взел. Как ще се прибера..“ - помислих си и ми се прирева в същия момент.
Сетих се! Щях да счупя прозореца, да си отворя и да вляза. На следващия ден щях да се оправям с ключари.. Погледнах към къщата, да, онази злокобна къща. Отново светеше само единия прозорец. Имаше червени завеси, не се виждаше кой е вътре. Винаги ми е била странна.
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#2 2013-04-06 19:58:45
Некст !
Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.
#3 2013-04-06 20:07:01
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28
Заинтригува ме. Бих искала да видя продължението.
#4 2013-04-07 15:47:14
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#5 2013-04-07 17:23:45
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
#6 2013-04-07 18:14:49
- youngmoney9
- Member
- Registered: 2012-04-03
Чак ме хвана страх Давай следващото, много е добро!
NO PAIN IS FOREVER!
#7 2013-04-08 18:59:57
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Влязох през прозореца у дома, както и го планирах. Взех една ламарина наблизо и ударих по стъклото. То се пръсна. През празната му част, се протегнах и преместих ръчката на дограмата. Отворих си и влязох. За мое голямо учудване камината беше пълна и гореше. А я изгасих преди да изляза да се разходя. Светлината от нея бе толкова ярка, че осветяваше огледалото в коридора. Отидох до там, то бе счупено. Сякаш някой бе минал и го пръснал. Не съм го бутала без да искам, то още стоеше закачено там. Зловещо .. О да, много зловещо. Сякаш някой бе влизал в къщата..Но нямаше как да влезе. Как?!
- Ужасите не ми влияят добре. Няма да обръщам внимание. - казах и включих осветлението.
Качих се на втория етаж, исках да си взема душ, но преди това да взема дрехи от стаята си. Влязох. "не влизай не влизай не влизай!!" - сякаш някой ми шепнеше. Това бе съвестта ми.
Но трябваше да вляза. За малко да припадна. Щях да получа удар. Локва кръв имаше по ламината. Това не беше на добре. В гардероба нямаше труп, което ме успокои. Погледнах зад вратата - нищо. Успокоих се.
Изкъпах се и реших да спя в хола на топло. Бях твърде панирана, за да спя там горе .. А ако някой ме заколеше в съня ми? Не, по-добре не. Заспах с молитвата на сутринта всичко да е наред. Сутринта:
Събудих се, изпих кафето си. Първо щях да стигна до ключаря, после до полицията. Нищо не беше случайно.
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#8 2013-04-08 19:06:19
Некст !!
Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.
#9 2013-04-08 19:24:26
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28
Некст !!
#10 2013-04-09 12:04:56
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website