Pages: 1
#1 2013-04-08 18:05:37
- Коди Мартин
- Member
- From: Russia, St, Petersburg
- Registered: 2012-03-03
Re: "Обичах те, а сега те мразя"
Нещо, което ми дойде на ум и реших да споделя с вас. Написано преди, хм 2 мин.
"И, какво получи ти в замяна страннице? Какво получи, когато открадна сърцето ми и го начупи на хиляди парчета, а аз бях обречен да ги събирам едно по едно?
Всичко започна там, до онова езеро - спомняш ли си? Ти стоеше сама, плачеше, а аз дойдех прегърнах те и те целунах. Обичах те, а сега те мразя. Спомняш ли си как всеки ден ходихме там, как се забавлявахме, ние не бяхме просто гаджета, ние бяхме добри приятели. Но сега те няма, няма те. Остана само онзи твой образ в съзнанието ми, остана за да ми напомня, че някога беше моя, някога..."
Той усети ръката й да докосва лицето му. Тя бавно се спусна надолу хващайки неговата. Те вплетоха пръсти и се целунаха. Бе една от онези страстни целувки, които те оставяха без дъх. Дългата й руса коса се спускаше все така изящно права назад, сините й очи криеха някаква тайнственост, а погледа й бе изпепеляващ. В него се криеха толкова много чувства - любов, скръб, мъка, обич. Именно тя беше момичето на живота му. Момичето, за което той дишаше, чувстваше и живееше. Те можеха да си кажат всичко или просто да стоят под нощното небе. Можеха да слушат музика или да стоят прегърнати пред телевизора. Един ден обаче това се промени. Един тя просто отлетя, протегна ръка към звездите и те я грабнаха. Взеха я при себе си и сега тя е една от тях. Всяка вечер грее и му напомня за онези нощи, които прекарваха заедно. В онази звезда там горе той виждаше блясъка в очите й. Виждаше усмивката й, характера й, но не можеше да види нея самата. Не можеше да я почувства, да докосне меката и кожа и нежното лице. Не можеше да погали косата или да целуне устните й.
Ето там стой едно чернокосо момче. То плаче?! Да, то наистина плаче! Това са сълзи, сълзи на болка и страдание, но защо? Може би любовна мъка? Да, определено е това. Но нали момчетата не плачат, нали те са силни - те не чувстват болка?
Остана само онзи твой образ в съзнанието ми, остана за да ми напомня, че някога беше моя, някога... Обичах те, а сега те мразя." - каза той и болката спря завинаги.
Автор: Илиян К.
[img]http://prikachi.com/images/652/6784652t.png[/img]
#2 2013-04-08 18:08:19
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Нямам думи .. Отново ме изумяваш!!
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#3 2013-04-08 18:12:12
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
+1
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#4 2013-04-08 18:13:22
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28
Най-сетне нещо и от теб. Излишно е да се повтарям, защото ти знаеш, че е просто уникално. Уникално? Не, просто невероятно. Отново ме изуми и само мога да ти кажа евала!
#5 2013-04-08 18:15:55
- drebosy4etu
- Member
- Registered: 2009-08-08
Започвам да те мразя Караш ме да чувствам и преживявам всяка една дума
.Браво
Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко
#6 2013-04-08 18:52:24
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
#7 2013-04-08 19:02:40
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06