#1 2010-02-16 18:25:01
Re: Espanol
Кой обожава испанският?  Тук пишете като се саберът повечко хора ще пусна тема с по важните неща от езика..(та то и аз сега ги уча)
 Тук пишете като се саберът повечко хора ще пусна тема с по важните неща от езика..(та то и аз сега ги уча)  и просто този език ми е под кожата ..
 и просто този език ми е под кожата ..   

Пуснах темата в дял Приятели/Училище porque(защото)(chuckle) няма определен дял за езици : ))
#2 2010-02-16 18:33:00
- sisity17
- » Choco Vampire

- From: `London.<3
- Registered: 2009-05-10
аз също го харесвам знам там нещичко защото сам ходила в Испания   

езикаът им е много красивв но и труденн .. : 
"Виждам лицата ви дори и през маските, които сте сложили върху тях, 
играещи ролите на хора, които никога няма да бъдете..." : )
[img]http://prikachi.com/images/244/3949244Z.jpg[/img]
#3 2010-02-16 18:34:37

Глупости.. испанският език е супер лесен само дето трябва да седнете да четете малко повече всяка дума се произнася както се пише .. направо кво да ти кажа ,, Обичам го! 

#4 2010-02-16 18:37:28
- Breath Of Passion
- Bitchy mod

- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Мене много ме кефи езика, поназнайвам някоя друга дума, колкото да не е без хич, но всникакъв случай не може да се каже, че го знам . С гръцкия съм доста по-добре, и смея да кажа, че разбирам, ама говора..  

Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#5 2010-02-16 18:45:21

Глупости.. испанският език е супер лесен само дето трябва да седнете да четете малко повече всяка дума се произнася както се пише .. направо кво да ти кажа ,, Обичам го!
За теб може да е лесен,за други не.
Уважавай мнението на останалите  
[img]http://prikachi.com/images/381/3030381s.jpg[/img]
#7 2010-02-16 18:47:30

За теб може да е лесен,за други не.
Уважавай мнението на останалите[/b]
Уважавам го  !! Писала ли съм вие като не може да го научите и т.н
 !! Писала ли съм вие като не може да го научите и т.н   !! Запази си мнението : )) тук нали само тези които обичат испанският трябва да пишат теи че ..  |-) Мога да ти кажа че от сега и аз почнах да го уча и вобще не знам дори една/втора от езика !!
 !! Запази си мнението : )) тук нали само тези които обичат испанският трябва да пишат теи че ..  |-) Мога да ти кажа че от сега и аз почнах да го уча и вобще не знам дори една/втора от езика !!  
#8 2010-02-17 12:31:09
- y0nit0y96
- Member

- Registered: 2009-04-22
Ходила съм в Испания там е много красиво..а за езика мога да каже че е лесен (поне за мен)но не ми харесва (езика)
[img]http://www.prikachi.com/images/776/3155776w.png[/img]
#9 2010-02-19 14:59:32
- miss_sexy_90
- Member

- Registered: 2009-02-07
и аз го обожавам   мечтата ми е да отида в Испания
 мечтата ми е да отида в Испания  надявам се това мое желание да се изпълни ...  :p
 надявам се това мое желание да се изпълни ...  :p
МОИТЕ МЕЧТИ НЯМАТ ГРАНИЦИ, АЗ ВИНАГИ ИСКАМ НЕВЪЗМОЖНОТО !!! 
 ОБИЧАМ ТЕ !!!
 ОБИЧАМ ТЕ !!! 
#10 2010-02-19 21:24:18
- Black Diamond
- Member

- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Езика е красив, някак си звучи привлекателно, но всеки е свободен да изрази мнение по каквато и да е тема. Още повече да се ''учи'' екипа на сайта на държание.. доста некомпетентно бих казала. Във връзка с темата всеки език си има по нещо специално и запленяващо, Испанският не прави изключение  .
.
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
 Мерилин Монро