#1 2013-03-14 18:52:37

nqkfa_si_tam
Member
From: Някъде там...
Registered: 2010-09-06

Re: Пренебрегната...

Здравейте! Ммм моят проблем е, че едната от най - добрите ми приятелки ( с която се знаем от детинство) мен пренебрегва заради приятеля си. Уча в друг град и с нея се виждам на седмицата веднъж, но понякога дори не се виждаме. И винаги, когато аз съм свободна тя ме реже, защото ще излиза с приятеля си. Или когато не може да излезе с приятеля си чак тогава ме търси. И постоянно за него ми говори, нямаме друга тема на разговор(чат), а мен ми става адски кофти, като си спомня какви бяхме преди и какви сме сега... А когато аз не мога да изляза заедно с нея тя ми се цупи и ми се сърди. И вече просто не издържам, не знам какво да правя. Другата ми най - добра приятелка, която е от града, в който уча, казва да поговоря с нея, да й обясня... Но аз не искам, понеже знам, че пак ще ми се разсърди и нацупи. Помогнете ми, не знам какво да правя! Но не мога а захвърля приятелство, което е на 12 години...
P.S. Може да е малко объркано, за което се извинявам!
smile

Открих сродната си душа. Той - не!

#2 2013-03-14 19:13:14

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

И аз мисля, че трябва да поговориш с нея. Едно приятелство, което е истиснко, търпи всякакви разговори. Дори и да ти се нацупи, ще знаеш, че си направила каквото трябва, а на нея 100 процента ще й мине бързо.
Важно е обаче да й кажеш всичко, което чувстваш, за да може тя да разбере, че за теб това нейно отношение наистина е проблем и е болезнено. Сигурна съм, че ще се справиш.

И btw, имаш много як аватар :3

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#3 2013-03-14 19:23:20

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

Не знам. Може би изчакай да те потърси тя - ако наистина държи на теб. Ако не държи, може и да се наложи да прекъснеш това приятелство.
Тя трябва да те уважава и оценява. Ти си знаеш, но според мен е най-добре да я оставиш за малко.

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#4 2013-03-15 04:30:26

malwu..
Member
From: Монтана ~
Registered: 2010-11-17

Според мен дори и да искате няма да захвърлите това приятелство, освен ако нещо `жестоко` не се случи. Най- добре поговорете или един път избери и ти някое момче пред нея, та да види какво ти е на теб- добави със сериозен глас едно `Ти какво мислиш, че прави през това време! Нямаш право да ме виниш, след като аз не винях теб.` Може да се нацупи, но ще осъзнае грешката си и пак ще бъдете заедно. Ест, ако не ти е истинска приятелка има вероятност да я изгубиш, но.. както казах, едва ли. Все пак това са 12 години. Всичко хубаво! ( :

~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}

#5 2013-03-15 12:08:03

nqkfa_si_tam
Member
From: Някъде там...
Registered: 2010-09-06

Адски много ви благодаря за съветите! Ще видя да се видим някъде на кафе и да поговорим...  hug

Открих сродната си душа. Той - не!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook