#1 2013-03-03 20:43:18
- MiSteRry
- Member
- Registered: 2009-04-01
Re: Дилема..
Тъй като вече съм толкова отчаяна, че не знам как да постъпя ще попитам и вас какво да правя. Та от няколко месеца ( 5-6 ) се занимавам с едно момче, но е само писане във фб. Понякога се виждаме, което не е много често. От всички разговори, които сме имали съм си направила извод, че не иска да се обвързва, а тогава защо се занимава с мен? Примерно ми е казвал, че всички момичета с които е искал да спи са искали връзка, а той не е искал.. и си правя извод, че с мен иска да спи, а не иска да има нещо друго между нас. А в същото време ме запознава с приятелите му, даже съм излизала с тях.. много ми е объркано в главата..
Та днес се държах супер гадно с него защото искам някакси да намаля контактите си с него.. и се чудя дали постъпвам правилно като се държа гадно.. и според вас има ли смисъл още да го чакам да му хрумне дали иска нещо от мен или да престана да се занимавам с него, макар че е малко късно.. доста се привързах .
#2 2013-03-03 20:55:50
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Ако един човек не иска да е с теб СЕГА и на момента, не мисля, че трябва да чакаш да се сети, че разбираш ли май иска да е с теб, май иска да имате връзка и т.н.
Като не иска да е с теб, когато и ти искаш, няма смисъл да му чакаш кефа.
Ако човека си струва - няма да ти оставя място да се чудиш дали ще иска да е с мен, дали това, дали онова, ще ти дава отговори, а не безброй въпроси.(Не знам дали ме разбра)
П.П. - Не се отчайвай.Света не свършва с един "мъж", сигурна съм, че ще го разбереш.
Не си пропилявай времето и нервите - мъже под път и над път и 100% по-добри от него(дори сега да не ти изглежда така).
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#3 2013-03-04 05:31:55
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Ако един човек не иска да е с теб СЕГА и на момента, не мисля, че трябва да чакаш да се сети, че разбираш ли май иска да е с теб, май иска да имате връзка и т.н.
Като не иска да е с теб, когато и ти искаш, няма смисъл да му чакаш кефа.
Ако човека си струва - няма да ти оставя място да се чудиш дали ще иска да е с мен, дали това, дали онова, ще ти дава отговори, а не безброй въпроси.(Не знам дали ме разбра)П.П. - Не се отчайвай.Света не свършва с един "мъж", сигурна съм, че ще го разбереш.
Не си пропилявай времето и нервите - мъже под път и над път и 100% по-добри от него(дори сега да не ти изглежда така).
Абсолютно (y)
#4 2013-03-04 12:02:47
Според мен той не те приема като момиче, с което иска да спи или да има връзка, а като приятелка или добра компания, затова ти и споделя такива лични неща. Смята те за нормално момиче, на което може да подхвърли в дискусия нещо за бившите си, без да се притеснява. Дори само да искаше да спи с теб/както предполагаш ти/, щеше отдавна да предприеме нещо по-различно от чат, срещи от дъжд на вятър и празни приказки за бившите. Щеше да се прехвърли на новата жертва, а по твоите думи той не го прави или поне не го показва с нищо. Приеми го, не винаги някой е настроен романтично към теб, но това не значи, че не те харесва като личност.
Не отричам и да греша, въпреки всичко. Може тези приказки за бившите да са и някакъв намек за нещо. Докато сама не разпиташ и не се добереш до истината, няма как да стане.
Притисни го малко повече в следващия разговор и сама си направи изводи от отговорите, които ще поучиш. Понякога трябва да разчитаме на интуицията си.
#5 2013-03-04 13:02:18
- miss_ya
- Member
- From: Narnia
- Registered: 2010-11-22
Според мен той не те приема като момиче, с което иска да спи или да има връзка, а като приятелка или добра компания, затова ти и споделя такива лични неща. Смята те за нормално момиче, на което може да подхвърли в дискусия нещо за бившите си, без да се притеснява. Дори само да искаше да спи с теб/както предполагаш ти/, щеше отдавна да предприеме нещо по-различно от чат, срещи от дъжд на вятър и празни приказки за бившите. Щеше да се прехвърли на новата жертва, а по твоите думи той не го прави или поне не го показва с нищо. Приеми го, не винаги някой е настроен романтично към теб, но това не значи, че не те харесва като личност.
Не отричам и да греша, въпреки всичко. Може тези приказки за бившите да са и някакъв намек за нещо. Докато сама не разпиташ и не се добереш до истината, няма как да стане.
Притисни го малко повече в следващия разговор и сама си направи изводи от отговорите, които ще поучиш. Понякога трябва да разчитаме на интуицията си.
[img]http://store.picbg.net/pubpic/B3/F9/213db4373f5ab3f9.gif[/img]
Haytham Kenway
#6 2013-03-04 14:41:06
- MiSteRry
- Member
- Registered: 2009-04-01
Ние вече спахме заедно, един път....
#7 2013-03-04 15:09:34
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Значи момчето е искало секс и ти си му го дала.Защо да има връзка с теб, след като така или иначе получава това, което иска? И аз да съм, няма да се обвържа.
Има си тема.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич