#1 2013-02-27 21:21:32

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Re: След като се появи тя

• Тя беше на 23 години. Изглеждаше уравновесен човек,приятен,дружелюбен,но само изглеждаше така ... преди да се запозная с нея.Вярно , по малка  съм от нея , вярно , че съм доста сприхава и това доста повлиява на разговорите ми в последно време. Но като се запознах с нея , въобще не подозирах , че този човек , това момиче може да е като мен. Просто беше като мен , не на външен вид , не ,не ... тя мислеше като мен , беше преживяла подобен ужас като мен , обаче не можахме да се разберем. Тя казваше същото нещо , което и аз , обаче и двете го казвахме с различни думи , по различен начин. Тя ми каза , че се е съсипала и пропила след  раздяла с момче , че се е разболяла заради него ... че той е причина тя да е болна . Че заради него е съсипала образованието си , че се е затворила с месеци  , не е излизала . Че след като се е разболяла , не е допуснала никой до себе си ... че лекарите объркали диагнозата  , че не се лекува вече. Бога ми в този момент все едно слушах себе си. Казах ,че я разбирам ... Тя ми каза как мога да я разбера , каза ми , защо в момента не съм на дискотека и защо не се забавлявам ?!  Не знаех какво да отговоря или знаех , но не исках да споделям . Попита ме какво съм преживяла , но не искаше да ме изслуша.  Не смеех да кажа , че греши някъде , че не е хубаво да не се лекува . Не смеех , защото , се поставих в положението , знам  , че когато си преживял нещо , колкото и да е маловажно ... човек  е по-добре да замълчи , отколкото да споделя колко човека , който го е преживял , колко много греши . Само  мога да кажа , че след като се запознах с нея , макар да не се разбирахме , също я чувствах толкова близка. Все едно е мен. Каза ми , че е резервирана към непознатите ... не беше така с мен. Не спираше да споделя с мен , бях щастлива от този факт , защото е приятно някой да споделя с теб . Искаше ми се да помогна , но тя не приемаше от никой помощ. През повечето време само тя говореше ,  говореше за миналото си , за детството си , за приятелите си ... за това , че хората са лоши и че не може да им се вярва. Че не посещава лекар вече , но че се чувства добре . Говореше за времето , за дрехите , снимките , новините ... за надеждата , за гримът , за времето в което е била напълно сама ... говореше , не спираше ... Накрая ми каза , че разбира проблемът ми . Но как, аз почти нищо не  бях споделила ?! Как ще го разбира ?! Но тя каза , че проблема ми е в това , че съм се родила  много късно.  Не я попитах защо , а и тя си тръгна .

#2 2013-02-27 21:32:11

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Софи, аз още вчера ти казах, че си невероятна, но пак ще го кажа: пишеш просто невероятна, пишеш със сърцето си! С удоволствие , наистина с удоволствие, чета твоите творби в Капризен и навсякъде. Имаш просто невероятно мислене, и писането ти е някак си различно, много повече се отличава от писането на други хора, които съм срещала. Не е на банални теми, а на много по-хубави и различни. С радост бих признала, че ти си най-добрия творец в Капризен, а може би и, който познавам!

heart  heart  heart

#3 2013-02-27 21:43:38

Call Again
«√anity ℱair»

Диди , чувствам се неловко . Има къде по - добри от мен ... както тук , така и навсякъде по Света , има и ВИНАГИ ще има по-добри от мен. Радвам се , че ме оценяваш, но аз дори не пиша на "актуални" теми. Пиша неща , които се развиват  и минават пред очите ми и се радвам дори когато някой ги прочете само ... не очаквам повече от това , а и не искам. Не знам дали ги пиша със сърцето си , но знам , че ти ги четеш със сърцето си , за което ти благодаря .  hug  bow  smile  heart

#4 2013-02-28 06:18:49

Анджелика_
Member
From: Някъде из света
Registered: 2012-08-30

Всичко което съм прочела от теб е невероятно! heart Във всяко едно твое творение има много истина,смисъл,вложени емоции...И това е невероятно!Браво!Ти наистина имаш безпорен талант! bow 
Само бих искала да те попитам къде мога да прочета още творби написани от теб? wait

Седнали да се занимават с моя живот...Мисля си-тогава, колко ли скучен  е техния?:D

#5 2013-02-28 12:15:21

Unstoppablє
Member
Registered: 2012-08-28

Всичко което съм прочела от теб е невероятно! heart Във всяко едно твое творение има много истина,смисъл,вложени емоции...И това е невероятно!Браво!Ти наистина имаш безпорен талант! bow  wait

Напълно съгласна!  (y)  bow

#6 2013-02-28 20:22:30

Call Again
«√anity ℱair»

Благодаря!  bow  heart

#7 2013-02-28 23:54:52

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

За пореден път ме оставяш без думи.. Каквото и да кажа няма да е достатъчно. bow  heart

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook