#1 2013-02-26 16:57:47
Re: наркотици
Здравейте , понеже скоро имах домашно свързано с наркотиците , ми стана интересно и реших да ви задам няколко въпроса ...
1 Мнението ви за наркотиците ?
2 Опитвали ли сте ?
3 Ако да , какви ?
4 А бихте ли опитали ако вече сте пробвали , или изобщо бихте ли опитали ?
XVIII. XII .MCMXCVII
#2 2013-02-26 17:21:35
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
1. - Добро решение,ако искаш да умреш.
2. - Да.
3. - Бонбони
4. - Не.
#3 2013-02-26 17:23:31
- Chicharitooo
- Member
- From: Narnia <3
- Registered: 2012-03-04
1 Мнението ви за наркотиците ? абе наркотик - зарибиш ли се веднъж трудно се спира
2 Опитвали ли сте ? не и не искам никога да го правя
3 Ако да , какви ? -
4 А бихте ли опитали ако вече сте пробвали , или изобщо бихте ли опитали ? не
Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.
#4 2013-02-26 17:33:35
- vili_ss
- Member
- Registered: 2010-02-21
1 Мнението ви за наркотиците ? -Нещо ужасно,което съсипва живота на хората.
2 Опитвали ли сте ? -НЕ !
3 Ако да , какви ? -
4 А бихте ли опитали ако вече сте пробвали , или изобщо бихте ли опитали ? - Не,не бих опитала.
"Животът е като представление – в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места." Питагор
[img]http://prikachi.com/images/990/6088990T.gif[/img]
#5 2013-02-26 17:40:18
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
1 Мнението ви за наркотиците ? - Пълна пумия.Оправдание на слабите хора, които не могат да понесат трудностите или на тези, които искат зависят от чуждото мнение и си мислят, че така ще изглеждат по-готини.
2 Опитвали ли сте ? - Не.
3 Ако да , какви ? .....
4 А бихте ли опитали ако вече сте пробвали , или изобщо бихте ли опитали ? - Не бих опитала.Не го намирам нито за хубаво, нито за готино(за разлика от повечето)и не бих си съсипвала живота така.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#6 2013-02-26 17:48:03
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
1 Мнението ви за наркотиците ? >С наркотиците вредиш много повече на хората около теб, а не на себе си, защото те са онези, които ще страдат, а не ти.< Против.
2 Опитвали ли сте ? Да. (но не такива, от които ставаш зависим)
3 Ако да , какви ? Трева. Пушила съм само 2-3 пъти. Не повече. И то не е за да се правя на готина или нещо подобно. Просто изцяло мое решение. Трябва да се пробва от всичко.
4 А бихте ли опитали ако вече сте пробвали , или изобщо бихте ли опитали ?
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#7 2013-02-26 18:57:39
1 Мнението ви за наркотиците ? абе наркотик - зарибиш ли се веднъж трудно се спира
3 Ако да , какви ? -
Just because someone smiles all the time,
doesn't mean their life is perfect.
#8 2013-02-26 19:10:52
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
1. Мнението ви за наркотиците ? Отвратителни са. Няма никакъв смисъл за тях. Проваляш си живота малко по-малко, без да осъзнаваш и си осигуряваш бавна, но сигурна смърт. Освен ако не се откажеш, трябва да имаш силен дух и наистина голяма воля за това.
2. Опитвали ли сте ? Не, и никога, ама никога не бих опитала подобно нещо.
3. Ако да , какви ? ...
4. А бихте ли опитали ако вече сте пробвали , или изобщо бихте ли опитали ? Никога.
#9 2013-02-26 19:12:28
- Call Again
- «√anity ℱair»
Абе половината дето написахте,че не сте пробвали наркотици,вие запознати ли сте,че обезболяващите средства се делят на две групи: наркотични и ненаркотични обезболяващи ?!
#10 2013-02-26 19:36:26
- happy girl
- Member
- From: Vice city
- Registered: 2010-05-30
- Website
1 Мнението ви за наркотиците? -Плащаш, за да се тровиш. Умно.
2 Опитвали ли сте? -Не.
3 Ако да, какви?
4 А бихте ли опитали ако вече сте пробвали, или изобщо бихте ли опитали? -Не.
[img]http://prikachi.com/images/61/6177061C.gif[/img]
Sometimes it's very hard to move on, but once
you move on, you'll realize it was the best decision you've ever made.
#11 2013-02-26 21:34:55
- drebosy4etu
- Member
- Registered: 2009-08-08
1 Мнението ви за наркотиците ? -
Пълна пумия.Оправдание на слабите хора,които не могат да понесат трудностите или на тези,които искат зависят от чуждото мнение и си мислят,че така ще изглеждат по-готини.
2 Опитвали ли сте ? - Не.
3 Ако да , какви ? .....
4 А бихте ли опитали ако вече сте пробвали,или изобщо бихте ли опитали ? - Не бих опитала.Не бих си съсипвала живота.
Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко
#12 2013-02-27 12:15:06
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Абе половината дето написахте,че не сте пробвали наркотици,вие запознати ли сте,че обезболяващите средства се делят на две групи: наркотични и ненаркотични обезболяващи ?!
Обезболяващите не се правят по същият начин по който се прави коката, примерно.
Как въобще си тръгнала да сравняваш наркотици с обезболяващи?За болки в главата да не би случайно да взимаш амфети, вместо аналгин? WTF логика..Опитваш се да убедиш тези, които не са пробвали, че няма нищо ненормално ли?
Направо ми става лошо като гледам колко ДЕЦА са пробвали..Родителите ви трябва да са много горди.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#13 2013-02-27 13:10:49
- Call Again
- «√anity ℱair»
Обезболяващите не се правят по същият начин по който се прави коката, примерно.
Как въобще си тръгнала да сравняваш наркотици с обезболяващи?За болки в главата да не би случайно да взимаш амфети, вместо аналгин?WTF логика..Опитваш се да убедиш тези, които не са пробвали, че няма нищо ненормално ли?
Направо ми става лошо като гледам колко ДЕЦА са пробвали..Родителите ви трябва да са много горди.
Явно ти не си запозната на болните от Рак какво се дава ... какво да споря с хора,който нито са чели,нито са говорили с лекарите,нито нищо.Морфин се дава! Казвам,да се уведомите малко,че дрогата облекчава на хората болни от рак,тези страшни болки,така,че да в медицински цели се използва ДРОГА И не го казвам,за да опита някой.Колкото до наще,представи си,че някой хора,нямат родители ?!
#14 2013-02-27 14:17:21
- zaicheto006
- Member
- From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
- Registered: 2012-06-09
1 Мнението ви за наркотиците ? - Против съм към всички . Само за едно съм ЗА !!
2 Опитвали ли сте ? ДА
3 Ако да , какви ? - Марихуана
4 А бихте ли опитали ако вече сте пробвали , или изобщо бихте ли опитали ? Бих пушила отново само на пук на един човек .. Не бих пробвала хапчета или амфети .
Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!
#15 2013-02-27 14:18:23
Май някой се опитва да изглежда по-компетентен от останалите, за жалост по доста инфантилен начин.
Като за начало, въпроса бе зададен по начин, който изисква личен отговор, а не обективен. Ако тя искаше да получи отговор като твоя, щеше да ни попита дали наркотиците могат освен да вредят на човечеството, но и да му бъдат от ползва или дали се използват и с медицински цели. И нека ти напомня, че ти самата си отговорила като всички останали, така че не виждам с какво право четеш лекции!
Сега се върни малко по-нагоре, препрочети въпроса, ако трябва още два пъти и тогава се прави на много интелигентна, защото очевидно не си схванала смисъла на темата.
#16 2013-02-27 14:23:29
- Call Again
- «√anity ℱair»
Остави смисЪла на темата госпожице. И да,компетентна съм.И защо съм го казала,защото съм минала през това.А относно,защо съм го написала ... примерно "което съсипва живота на хората." ... написах го,защото може да съсипват живота,но облекчават болките. Така и да като знам много естествено,че ще го кажа.Като прочитам,не видях къде само не ме смяташ за компетентна ... а да ти отдавна си се заяла с мене! Вярно! О,прекрасната ми тя ... Целувки ти праща "кака" Софи
#17 2013-02-27 14:26:13
- Call Again
- «√anity ℱair»
А и да въпроса " А бихте ли опитали ако вече сте пробвали , или изобщо бихте ли опитали ? " ... е написан ... тя никъде не пише " ЗАЩО НЕ БИХТЕ ОПИТАЛИ или ЗАЩО БИХТЕ? " ... а повечето отговарят защо не биха го направили.
#18 2013-02-27 14:39:47
Никъде преди това не си споменала, че засягаш този въпрос от четирите. Това, което си написала ти, бе свързано изцяло с втория.
"Абе половината дето написахте, че не сте пробвали наркотици..."
Тоест, ти ги упрекваш защо са написали, че не са пробвали наркотици, а не защо не биха пробвали в еди си кой случай. Изказването ти бе грубо и съм сигурна, че не съм единствената, която го е усетила по този начин. Ако се бе изказала по-нормално и красноречиво, се съмнявам, че щяхме да водим тази дискусия.
Ако беше толкова компетентна, за колкото твърдиш, че си, щеше да слагаш интервали пред запетайките и предните ти два коментара щяха да бъдат написани много по-грамотно, от колкото са сега. Най-малкото пишеш лично творчество, съмнявам се, че не знаеш правилата, все пак сме много компетентни.
#19 2013-02-27 14:40:43
- Call Again
- «√anity ℱair»
3 Ако да , какви ? -
Ето този потребител например ... на мнението за наркотиците си е казал мнението,на това дали би опитал или не ... Е НАПИСАЛ точно и ясно - НЕ ! А не да обяснява,защо не би го направил При все,че във въпроса никъде не пише,защо,само в 1-вият въпрос се иска мнение и всеки си го е дал. Остави хората,които искат да си съсипват живота.Ти трябва да отговориш с да или не,нищо повече.
#20 2013-02-27 14:42:47
- Call Again
- «√anity ℱair»
Никъде преди това не си споменала, че засягаш този въпрос от четирите. Това, което си написала ти, бе свързано изцяло с втория.
"Абе половината дето написахте, че не сте пробвали наркотици."
Тоест, ти ги упрекваш защо са написали, че не са провали наркотици, а не защо не биха пробвали в еди с кой случай. Изказването ти бе груба и съм сигурна, че не съм единствената, която го е усетила по този начин. Ако се бе изказала по-нормално и красноречиво, се съмнявам, че щяхме да водим тази дискусия.
Ако беше толкова компетентна, за колкото твърдиш, че си, щеше да слагаш интервали пред запетайките и предните ти два коментара щяха да бъдат написани много по-грамотно, от колкото са сега. Най-малкото пишеш лично творчество, съмнявам се, че не знаеш правилата, все пак сме много компетентни.
Едно е да ме опрекваш,че не съм компететнтна в правописа,друго е в темата при все,че темата не е за правопис! Я се върни да прочетеш темата за какво е и след това пиши
#21 2013-02-27 14:44:25
- Call Again
- «√anity ℱair»
А написала ли съм съкровище мое,златно,че са само наркотични вещества ... ако,да ... тогава ме опрекваи,но аз съм написала,че се делят на наркотични и НЕнаркотични
#22 2013-02-27 14:48:17
Започнаха се отново глупавите контра-атаки и философски издънки.
Това, че ти си единствената споменала този факт, не означава, че си единствената, която го знае. Интересно ми е защо? О, сетих се! Може би, защото си единствената, която е объркала значението на темата.
Нямам какво повече да кажа. Хора като теб не биха си признали грешката дори и да им я забиеш в очите. Както казах, сигурна съм, че не съм единствената с такова мнение, друг е въпроса, че никой не се е решил да ти докаже обратното.
И, ако обичаш, ma cherie, такива любезности нa кафе с приятелчета, не на мен.
#23 2013-02-27 14:54:20
- Call Again
- «√anity ℱair»
Започнаха се отново глупавите контра-атаки и философски издънки.
Това, че ти си единствената споменала този факт, не означава, че си единствената, която го знае. Интересно ми е защо? О, сетих се! Може би, защото си единствената, която е объркала значението на темата.Нямам какво повече да кажа. Хора като теб не биха си признали грешката дори и да им я забиеш в очите. Както казах, сигурна съм, че не съм единствената с такова мнение, друг е въпроса, че никой не се е решил да ти докаже обратното.
Да съм написала,че само аз го знам ?! Попитах запознати ли сте ?! Не,че не го знаете. А ти не си само единствената ... Аз водя темата с biberonchetoy, тъй като тя ми отговори,друг е въпроса,че ти се намесваш. Ако искаш да споделиш нещо,си го кажи направо,а не чакай,някой да ми каже нещо и след това ти ... кажи - София,не си права,защото това и така ... а не - Някой тук се прави на много компетентен. ... Директно казвай,кой е тоя е с недомлъвки. А грешките,примирявам се,само ако са градивни и ако наистина проблема и в мен. И да,да не спамим
#24 2013-02-27 14:55:32
- Call Again
- «√anity ℱair»
И, ако обичаш, ma cherie, такива любезности нa кафе с приятелчета, не на мен.
Е,аз толкова много те харесвам тебе,бе мила моя,ангел мой. Как няма да съм любезна?!
#25 2013-02-27 14:59:57
Темата я видях едва сега и дори не съм си правила труда да чета коментарите след последния твой. Отново се изказваш страшно обмислено и премерено!
На такъв "компетентен" човек като теб, подобни ''курвенски'', без извинение, изтъркани лафчета не му отиват. Намали фейсбук и интернета като цяло. Не при всеки фалшивата любезност, с която си служиш, с цел 'затапване', действа.