Pages: 1
#1 2013-02-23 09:51:06
- Addy_15
- Member
- Registered: 2011-10-29
Re: Поредното объркано момиче
Хм... Здравейте!
Реших се най-накрая да напиша някъде и моята история, тъй като не мога да кажа на никои от познатите ми как се чувствам наистина... И с риск да не се познае някой в моята история ще по променя имената засягащи я!
И така.. аз съм Адриана
Бях 9 клас (тоест миналата година) когато срещнах *НЕГО*, да първата ми истинска любов..учим в едно и също училище и за първи път го видях в кабинета по Биология, не мога да отрека, че наистина ми грабна окото (ако мога така да се изразя)и така започнах да разпитвам за него - кой е, как се казва, кой клас е.. И съответно разбрах.Да речем че се казва Миро-11 клас .Издирих му фейсбука и му исках приятелство и той прие. Но преди това най-добрия приятел на Миро ми е писал няколко пъти но аз май не го бях отразила
.. Няколко дни след като той прие поканата ми започна да ми пише.. Божее като видях че ми пише откачих.. Толкова много се зарадвахх ..
и съответно започнахме да си пишем все по-често и той ме покани да излезнем-и аз се съгласих разбира се.. нещата м/у нас потръгнаха имахме много общи неща и много си приличахме..той идваше у нас аз ходех у тях.. всичко беше перфекно докато не разбрах че още общува с неговата бивша която беше колкото мен, учи в същото училище, но е друга паралелка.Пишеха си, а съм виждала тя как го гледа - сякаш все още той е неин-бяха ходили, но за кратко.Първоначално не обръщах толкова внимание на това, но с времето почна да ме дразни и му казах..и той сам ми каза че щом това ме притеснява или по някакъв начин дразни ще спре да си пише с нея.. първо се оправдаваше че са само фр, но след това ми ОБЕЩА. Спомням си казваше ми: "Да знаеш от мен 1-когато обещая нещо аз винаги го изпълнявам" звучеше толкова уверен в себе си и аз му вярвах..
Веднъж когато бяхме у тях аз го помолих да му разгледам фейсбука.. първоначално нещо ми се правеше но после ми даде..И влезнах в съобщениятя и той си беше писал с нея и тва много ме ядоса понеже той ми обеща-знам че издребнявам, но все пак той вече ме познаваше, знаеше че съм ревнива и по-важното ОБЕЩА МИ! Мразя да ме лъжат и това е сиг. една от лошите ми черти много трудно прощавам.Та..скарахме се и му казах че си тръгвам той се ядоса, но пък ме изпрати до у нас.Преди да се прибера се сдобрихме. и той ми обеща че няма да се повтори..А всъщност се повтори но аз пак му простих..Мина време излезнахме в лятна ваканция.. Той отиде да работи на морето и беше много трудно и за двама ни защото се обичахме..а обстоятелствата небяха много благоприятни..И така бяхме 1 месец докато на мен не ми омръзна и поисках да се разделим.. тои вече се беше прибрал.Разделихме се въпреки че нямах основателна причина за това ..е всъщност исках малко свобода и я получих.
Дойде септември и почнахме училище с него се засичахме доста често по коридорите..и за 2ма ни беше малко неловко защото когато го видях още първия ден от учебната година всички чувства се върнаха обратно..и аз бях в шок понеже съм имала и др гаджета но след края никога не съм изпитвала чувства отново..И ето че той започна пак да ми пише ... той още ме обичаше и ми прости глупавата грешка, която направих.Пак се хванахме и се задържахме около 2 месеца.Пак се разбрахме относно онова момиче.Той казваше че за него аз съм важна и неща от сорта.Веднъж се скарахме за нещо (непомня за какво точно) но отново се сдобрихме още на другия ден даже.След 4-5 дни седнахме у нас и влезнахме в неговия фейсбук и тои ми показа съобщенията..но имаше нещо съмнително тои си беше писал само с момчета ..и реших че е премахнал просто съобщениата от момичетата.Влезнах в чата с онова момиче за което се карахме постоянно и какво да видя..беше и бисал тъкмо като се бяхме скарали за малко- беше и писал че му се е искало да е FREE беше и изпращал абе ..ии
краи. Той стоеше на до мен на леглото и плачеше .. както и аз
..прегърнах го ..след това малко поговорихме и пак бях на път да му простя. Той си отиде.На другия ден скъсахме.-по моя вина тъй като бях повлияна и от мнение на близките ми.Последното му съобщение до мен беше нещо от сорта че може пак да се пробваме просто ни трябва време-аз му отговорих:"сигурно"
След 2-3 седмици се хванах с едно момче от 11 клас-много мило,добро и възпитано.Сега още сме заедно.Вече сме заедно 4 месеца и съм изпитала много по хубави неща с него той се държи много по хубаво отколкото Миро някога се държеше с мен.Преди месец е половина Миро се хвана с едно момиче-Ива която е..незнамм ..малко надута. Тъкмо когато се бяха хванали Миро си направинов профил "таен" от който започна да ми пише и първоначално невярвах че е той ама се обедих от нещата които ми пишише..казах му че знам че е той и той съответно отрече паникьоса се..аз му казах някои не мн хубави неща и го блокирах от всякъде.Сега когато се ведем по коридорите се подминаваме.Което е доста тъжно. И въпреки че сега мисля че обичам настоящия си приятел..незнам има нощи в които мисля за Миро и за нас..и сълзите сами си падат.Когато видя наша обща снимка направо ми се къса сърцето.В месеца сиг. над 20 пъти проверявам профила му въпреки че не сме приятели вече и във ФБ и въпреки че немога да видя нищо от личната му информация пак го правя. Много ми е трудно.. но както казват Първата истинска любов си остава единствена да винаги..дали е така..
Вие какво мислите грешно ли е че нощем когато никой не знае и когато съм сама си прача за него..
Или аз съм нищо збъркана А, не смея да кажа на никого за това понеже всичките ви приятели и близки намират сегашния ми приятел за идеален за мен. А аз.. аз съм объркана ..
Пускам го в нов топик, тъй като го написах в раздел Любов но нямаше никакъв резултат.
Life is short.
#2 2013-02-23 10:56:20
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Много познато. Чувстваш се объркана. Мислиш, че това е правилния начин, но нещо не ти дава покой. И не е грешка, че плачеш за него. Сигурно още, някъде вътре в теб го обичаш.
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#3 2013-02-23 10:58:06
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Първо - има си тема.
Второ - прекалено е дълго обяснението ти, и по-малко хора ще го прочетат.
Иначе - Първата любов не е вечна, след време ще ти мине.Просто сега си мислиш, че няма да можеш да го забравиш и т.н. и т.н.
Според мен не трябва да си с нито единия - "Миро" е някакъв тапанар, много мразя такива "само приятели с бившата" - такива отношения НЯМА, кой каквото да казва.Щом са били заедно, значи е имало дори и чисто физическо привличане.Според мен всеки заслужава 2 шанс, всеки малко или много се учи от грешките си, но до колкото разбрах, вече сте си дали 2 шанс и пак не се е получило - тоест, няма смисъл да се пробвате отново и отново, пак няма да се получи.
А за настоящия ти приятел - според мен не трябва да си с него, щом Миро толкова те вълнува.Много е тъпо да лъжеш човека до себе си.Уж много си разочарована от Миро, че си е писал с бившата, а ти правиш същото като не спираш да мислиш за него и(сори, че ще го кажа ама е много тъпо)му следиш Фейсбука, което показва, че търсиш някакъв контакт с него, било то чисто вирутален и едностранен..
Общо взето - с единия няма да се получи, щом след неколкократни опити не се е получило.А другия(щом както казваш ти и приятелите ти е свестен, мил и т.н.), не заслужава да го "мамят".
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#4 2013-02-23 10:59:39
- Addy_15
- Member
Много познато. Чувстваш се объркана. Мислиш, че това е правилния начин, но нещо не ти дава покой. И не е грешка, че плачеш за него. Сигурно още, някъде вътре в теб го обичаш.
Още го обичам, но ме е страх да си го призная..
Life is short.
#5 2013-02-23 11:06:30
- Addy_15
- Member
Първо - има си тема.
Второ - прекалено е дълго обяснението ти, и по-малко хора ще го прочетат.Иначе - Първата любов не е вечна, след време ще ти мине.Просто сега си мислиш, че няма да можеш да го забравиш и т.н. и т.н.
Според мен не трябва да си с нито единия - "Миро" е някакъв тапанар, много мразя такива "само приятели с бившата" - такива отношения НЯМА, кой каквото да казва.Щом са били заедно, значи е имало дори и чисто физическо привличане.Според мен всеки заслужава 2 шанс, всеки малко или много се учи от грешките си, но до колкото разбрах, вече сте си дали 2 шанс и пак не се е получило - тоест, няма смисъл да се пробвате отново и отново, пак няма да се получи.
А за настоящия ти приятел - според мен не трябва да си с него, щом Миро толкова те вълнува.Много е тъпо да лъжеш човека до себе си.Уж много си разочарована от Миро, че си е писал с бившата, а ти правиш същото като не спираш да мислиш за него и(сори, че ще го кажа ама е много тъпо)му следиш Фейсбука, което показва, че търсиш някакъв контакт с него, било то чисто вирутален и едностранен..Общо взето - с единия няма да се получи, щом след неколкократни опити не се е получило.А другия(щом както казваш ти и приятелите ти е свестен, мил и т.н.), не заслужава да го "мамят".
Знам че е тъпо да му следя Фейсбука..но просто ми липсва, но както каза ти май наистина няма шанс както и смисъл отново да сме заедно благодаря за отделеното време
Life is short.
#6 2013-02-23 11:09:20
- malwu..
- Member
- From: Монтана ~
- Registered: 2010-11-17
Аз мисля, че не е редно да си с едно момче и да плачеш за друго. Вярно, объркана си защото този Миро си ти е на сърцето, но не мисля, че онова момче заслужава да бъде мамено. Според мен трябва да извадиш на едно листче хубавите и отрицателните черти на двамата ;д Звучи някак изтъркано, но пък е ефикасно. Само така ще разбереш дали да останеш с това момче или да продължиш сама, докато не откриеш следващата любов. Надявам се да съм помогнала ;д
~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}
#7 2013-02-23 11:12:57
- Addy_15
- Member
Аз мисля, че не е редно да си с едно момче и да плачеш за друго. Вярно, объркана си защото този Миро си ти е на сърцето, но не мисля, че онова момче заслужава да бъде мамено. Според мен трябва да извадиш на едно листче хубавите и отрицателните черти на двамата ;д Звучи някак изтъркано, но пък е ефикасно. Само така ще разбереш дали да останеш с това момче или да продължиш сама, докато не откриеш следващата любов. Надявам се да съм помогнала ;д
ще го пробвам това с листчето..
благодаря ти
Life is short.
#8 2013-02-23 11:24:03
- malwu..
- Member
- From: Монтана ~
- Registered: 2010-11-17
Няма защо. Само вписвай неща, които са повлияли на теб и си се убедила в тях. Ами не такива, които си дочула от други.
~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}
Pages: 1