Pages: 1
#1 2013-02-21 14:05:48
Re: Случи се нещо много гадно
Вчера малко преди да свърши часът от класа ми едно момче вика на друго момиче да му вземе чантата до долу тя отказва защото а той започва да хи вика че нямало да хи отказва и а псуваше .Да допълня че момичето –Стилиана- е най мълчаливата в класът и от 4 години винаги са я мачкали .....и нали щото той прекалява и тя му вика нещо от сорта Майка ти да е.. И той хи века няма така да говориш за майка ми и хи фрасна с огромна сила юмрук в носа повярвай те глетката беше ужасна ....и хи изкриви носа отидоха до личната лекарка тя им казала че трябвало да идат в Хасково и днес хи отиват и хи казват че се нуждае от операция...а на съученика ми само ще го преместят в друго училище а пък госпожата нищо не направила като ги видя вика деца кажете че е станало след като бил звънеца направо полудях тя ми е приятелка това момиче според вас какво може да стане или ако дадете съвет няма дя е зле
Всички са в шок–8 клас сме (question)
Just live your life
#2 2013-02-21 14:09:33
- drebosy4etu
- Member
- Registered: 2009-08-08
Аз абсолютно нищо не разбрах..Ако го напишеш по-грамотно и разбираемо ще е добре
Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко
#6 2013-02-21 14:29:00
- vili_ss
- Member
- Registered: 2010-02-21
Доколкото рабрах момичето е със счупен или изкривен нос и се налага операция в Хасково .. по този въпрос няма какво да направиш .. щом се налага.. Също така щом са преместили момчето в друго училище,това е добре.. Предполагам колко гадно ти е на теб,защото ти е приятелка,но има много гадни хора на тоя свят..
"Животът е като представление – в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места." Питагор
[img]http://prikachi.com/images/990/6088990T.gif[/img]
#7 2013-02-21 14:32:26
Доколкото рабрах момичето е със счупен или изкривен нос и се налага операция в Хасково .. по този въпрос няма какво да направиш .. щом се налага.. Също така щом са преместили момчето в друго училище,това е добре.. Предполагам колко гадно ти е на теб,защото ти е приятелка,но има много гадни хора на тоя свят..
![]()
момичето е с изкривен нос а момчето не са го премести ли малко ме съмнява щото те трябваха за по-големи работи да го преместят но
Just live your life
#8 2013-02-21 15:55:34
Не се обиждай, но си 8 - ми клас и пишеш така?!? Нямам впредвид правописа ти.
Какво може да стане? Момчето както ти пишеш ще е в друго училище, момичето ще се оправи.
You don't know who i am
[img]http://prikachi.com/images/249/5198249q.gif[/img]
#9 2013-02-21 16:34:13
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Не се обиждай, но си 8 - ми клас и пишеш така?!? Нямам впредвид правописа ти.
Какво може да стане? Момчето както ти пишеш ще е в друго училище, момичето ще се оправи.
Същото си мислих.
Та, КОША зове.То бива неграмотност и безсмислени изречения, но чак пък толкова.
Поправи си историята, подреди я и дай репийт.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
Pages: 1