Pages: 1
#1 2010-01-03 22:24:02
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Re: Да бъде или да не бъде... с теб
Покажи му, че си нещо повече от готина мацка, а именно - същинска находка.
Изчезвате заедно
Да речем, на принципа „петък срещу понеделник“. Това е свещен ритуал от ранния любовен етап: както си се мотаете заедно в петък вечер, купонът преминава в съботния ден, когато отменяте всичките си планове с приятели, за да останете заедно в леговището си и се появявате отново на хоризонта, капнали и изтощени от секс... някъде в неделя вечерта. Това разказва Миро (27): „Първия път, когато Илиана остана две вечери поред вкъщи и се чувстваше супер удобно да се мотае наоколо в една от моите тениски и без грим, ми прищрака, че тя наистина става за сериозна връзка.“ Това показва дали можете да съжителствате заедно. От теб се иска само да поддържаш небрежни разговори, да не използваш пръста си вместо четка за зъби и да не оставаш, чак докато алармата на часовника му звънне в понеделник сутринта.
Шегуваш се със себе сиДа бъде или да не бъде... с теб
„На първата ми среща със Соня отидохме да караме зимни кънки – спомня си Дидо (32). – Тя падна и си удари главата в леда. Помислих си, че сигурно се е убила, но за моя изненада тя просто избухна в смях.“ Мъжете харесват жени, които не се взимат прекалено насериозно. Така че ако някоя вълна отнесе горнището на банския ти, обърни го на майтап. Може да се чувстваш ужасно неловко, но той ще оцени способността ти да излезеш от положението.
Показваш си рогцата
Когато иначе готиният сладур започне да те дразни сериозно, имаш две възможности: да се бориш с честни средства (да му кажеш какво не ти допада) и да се бориш с нечестни средства (да сумтиш, да се цупиш и т. н. ...). Гаджето на 24-годишния Валери постъпило по правилния начин: „Избягвах от години по-големия брат на Лора, защото беше много властен човек - признава той. - След като за шести път се измъкнах от виждането с него, тя ми заяви: „Брат ми може да е с малко чепат характер, но е сериозна част от живота ми и имам нужда да направиш това за мен.“ Хареса ми, че тя беше толкова разумна и откровена, въпреки че очевидно ми беше бясна.“
Чуваш за бившата му
Знаеш, че той си има бивша (или няколко), въпреки че не е споделял много за нея. Но неизбежно идва момент, когато няма как да не зачекнете темата.
Ще покажеш, че си достатъчно самоуверена, ако устоиш стоически да слушаш за нея (разбирай, без да мяташ гневни погледи или да пускаш злобни коментари от типа на „явно е била откачена!“). „Веднъж чух съобщение на гласовата поща от бившата ми – разказва Найден (26). - Молеше ме за някаква услуга. Милена каза, че не й е приятно, че тя все още ми се доверява, но ми повярва, когато й обясних, че всичко между нас е приключило. Повече не повдигна въпроса.“
Темата: неговата бивша. Твоята задача: да не си изпускаш нервите.
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#2 2010-02-15 12:26:46
- barbie5
- Member
- From: Стара Загора
- Registered: 2009-07-25
добра тема
[img]http://store.picbg.net/pubpic/DB/46/05417bfb86c5db46.jpg[/img]
fight for this love..
#3 2010-03-18 23:40:37
- Rafael_Nadal_1
- Изгонен(а)
- From: Mystic Falls
- Registered: 2008-12-16
добра тема
(y)
[img]http://img88.imageshack.us/img88/7103/damonenjoyingamealdamon.gif[/img]
#4 2010-03-19 12:05:18
- sunny13
- Bitter*
- Registered: 2009-07-26
хубава тема
"Ако си решил да променяш живота си,давай.Не се обръщай назад,защото времето никога не чака."
#5 2011-01-27 23:36:51
- raly_12
- Member
- From: Булеварда на любовта ;д
- Registered: 2010-05-18
Хубава тема (y)
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил!
Pages: 1