Pages: 1
#1 2013-02-01 18:01:05
Re: две момчета
Здравейте искам да ви попитам как да реша два мои проблема ...Първият е че има едно момче с което сме се виждали 1 път и от тогава той ми намери фейса , после си разменихме номерата и така , той искаше да излезем три пъти , първият път се съгласих , но в деня в който щяхме да излизаме той не се обади , а после се оправда с това че времето било лошо . вторият път беше същото ... аз малко му се ядосах и му казах че ще му се обадя др седмица да се разберем да излезем , аз нямаше да му се обадя ако не бях му казала , обадих се пак не се обади от това разбрах че е доста несериозен и че не искам да имам нищо с него . А и не го харесвам , как да му кажа че не искам да излизаме или нещо повече ? А ето го и другото нещо ... което е пак за момче ... Но този път е за момче което аз харесвам .С него сме се виждали два пъти и се запознахме официално втория път , аз си го харесах и искам да му пиша и т.н. обаче се страхувам че може да не ме помни понеже се видяхме на нова година , ако оставите времето може би е бил и пиян въпреки че не изглеждаше такъв . И незнам какво да му пиша , незнам как да подхвана тема , аз съм срамежлива и малко трудно отказвам , ще ви бъда благодарна ако ме посъветвате нещо ...
XVIII. XII .MCMXCVII
#2 2013-02-01 18:09:07
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
За проблем №1 - Няма смисъл. А и как така не го харесваш? От самото начало ли не го харесваш или постепенно разбра, че нямаш никакви чувства към него? Кажи му го в лицето без никакви задръжки. Щом той може да те изоставя така, значи и ти можеш!
За проблем №2 - Ами, просто започни разговор. Например за вашите общи интересни, хобита... каквото ти дойде наум Но не навлизай много надълбоко в нещата. Може да му стане неловко или нещо такова. Започни например с "Хей, помниш ли ме?". Успех!
#3 2013-02-01 20:59:34
За проблем №1 - Няма смисъл. А и как така не го харесваш? От самото начало ли не го харесваш или постепенно разбра, че нямаш никакви чувства към него? Кажи му го в лицето без никакви задръжки. Щом той може да те изоставя така, значи и ти можеш!
За проблем №2 - Ами, просто започни разговор. Например за вашите общи интересни, хобита... каквото ти дойде наум Но не навлизай много надълбоко в нещата. Може да му стане неловко или нещо такова. Започни например с "Хей, помниш ли ме?". Успех!
Just because someone smiles all the time,
doesn't mean their life is perfect.
Pages: 1