#101 2013-01-21 11:58:30
- Nanii Malik
- Member
- Registered: 2012-06-07
Re: Търся филм.
По BTV Cinema в момента рекламират някакъв филм... пише, че е премиера за България, но няма начин, да го няма в Замунда... Таа да... на рекламата са някакви мъжоретки и мисля, че името на филма започваше с "Х" , но не съм сигурна... не знам дали обясних добре, но моля ви ако някой се сети за какво говоря да ми каже кой е филма... спешно го търся (:
TRUST NO BITCH*MUAH
#102 2013-01-21 15:27:48
- countess
- Member
- From: New York
- Registered: 2008-09-14
По BTV Cinema в момента рекламират някакъв филм... пише, че е премиера за България, но няма начин, да го няма в Замунда... Таа да... на рекламата са някакви мъжоретки и мисля, че името на филма започваше с "Х" , но не съм сигурна... не знам дали обясних добре, но моля ви ако някой се сети за какво говоря да ми каже кой е филма... спешно го търся (:
Май говориш за сериала Hellcats.
''Haunt me then... Be with me always... Take any form, drive me mad but don't leave me. In this abyss where I cannot find you... I cannot live without my life, I cannot live without my soul..''
#103 2013-01-21 20:06:28
- Nanii Malik
- Member
Май говориш за сериала Hellcats.
Да, да, да, да <3 мерси (:
TRUST NO BITCH*MUAH
#104 2013-01-24 15:05:31
- PropeR
- Member
- Registered: 2012-05-15
Ако може да ми предложите някакъв филм подобен на Kites / Хвърчила (2010)
#105 2013-01-24 21:29:45
- barbiie92
- Member
- From: Russia.
- Registered: 2011-09-12
Търся един филм който бях гледала преди много време.Разказваше се май за едно момиченце.То имаше някаква пеперуда и нещо стана и майката на момиченцето я затвори в един буркан и момиченцето се разплака.Накрая помня че момичето вече беше голямо май и се хвърли от кораб и умря.Ако някой се сеща ?
[img]http://prikachi.com/images/910/7424910J.jpg[/img]
[img]http://www.cosmopolitan.bg/lines/tickers/153940_22057.png[/img]
#106 2013-01-25 18:08:43
- miss_ya
- Member
- From: Narnia
- Registered: 2010-11-22
http://www.imdb.com/title/tt0294611/
Някой случайно да знае къде да го намеря,за да го изтегля? Много отдавна го гледах по БТВ и ужасно ми хареса,издирвам го от скоро,тъй като решихме и в чуилище а го гледаме,so... :]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/B3/F9/213db4373f5ab3f9.gif[/img]
Haytham Kenway
#107 2013-01-25 19:26:33
- Miss.Mesmerizing
- Member
- Registered: 2012-09-18
http://www.imdb.com/title/tt0294611/
Някой случайно да знае къде да го намеря,за да го изтегля? Много отдавна го гледах по БТВ и ужасно ми хареса,издирвам го от скоро,тъй като решихме и в чуилище а го гледаме,so... :]
[list=*]
[*].........................YOLO.[/*]
[/list]
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/782/7317782Z.gif[/img][/*]
[/list]
#108 2013-01-25 22:16:53
- barbiie92
- Member
- From: Russia.
Търся един филм който бях гледала преди много време.Разказваше се май за едно момиченце.То имаше някаква пеперуда и нещо стана и майката на момиченцето я затвори в един буркан и момиченцето се разплака.Накрая помня че момичето вече беше голямо май и се хвърли от кораб и умря.Ако някой се сеща ?
[img]http://prikachi.com/images/910/7424910J.jpg[/img]
[img]http://www.cosmopolitan.bg/lines/tickers/153940_22057.png[/img]
#109 2013-01-26 19:09:09
- newsy_95
- Motherfucker. ××
- From: Варна
Такам,значи филма който търся се разказва за едно момче,което е болно от някаква болест,мисля,че беше рак..И всички го мислят за странен.Той обича да се забавлява с момичетата и изобщо не вярва в любовта.Среща едно друго красиво момиче, но не предполага,че ще се влюби в нея.Правят хипер странните неща и тя също се привързва към него.Момичето е тенисистка.Накрая май заминават някъде.
Много ще се радвам ако някой ми помогне,мерси предварително!
you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]
#110 2013-01-26 23:10:56
- zaicheto006
- Member
- From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
- Registered: 2012-06-09
Кажете ми някой филм на ужасите с някакви зашити очи, усти....абе не знам дали разбирате за какво става на въпрос не мога да го обясня, ама...
Smiley (Усмивката)
Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!
#111 2013-01-27 09:46:17
- butterflyyy
- Member
- Registered: 2012-08-13
Търся филм за жени - шпионки или за жени, който тренират бойно изкуство Обаче освен филма " Момиче за 1 милион "
#112 2013-01-27 15:55:45
- countess
- Member
Търся филм за жени - шпионки или за жени, който тренират бойно изкуство Обаче освен филма " Момиче за 1 милион "
D.E.B.S,Charlie's Angels,Charlie's Angels:Full Throttle,Salt,Mr &Mrs Smith,Lara Croft:Tomb Raider,Lara Croft:The Cradle of Life,Spy kids 1-4.
''Haunt me then... Be with me always... Take any form, drive me mad but don't leave me. In this abyss where I cannot find you... I cannot live without my life, I cannot live without my soul..''
#113 2013-01-28 22:59:55
- Nanii Malik
- Member
Моля ви кажете ми някой филм като Tamara или Easy A или нещо такова където момичето от пълна задръстенячка става най-готиното момиче и всички искат да бъдат с нея...
TRUST NO BITCH*MUAH
#114 2013-01-29 12:49:41
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28
Добре, не знам дали е тук темата да питам, но все пак ще рискувам.
Значи преди 1-2 седмици гледах един филм на ужасите, но не знам как се казва, затова ще се допитам до вас. В него се разказваше за едно момиче, което си играе с някакъв Чарли, който излиза от гардероба. След всяка игра с него (те играеха на криеница), момиченцето рисува как различен човек умира (някоя роднина, или пък приятел на баща й) и действително човекът умира по същия начин, по който тя го е нарисувала, точно в 02:06 (мисля) и някак си се озовава във ваната на къщата. (Не ме бива в обясненията) .. та например след една игра с този Чарли, бащата на момичето (майка й е починала) се събужда целия в козина. Скача от леглото и вижда следи от козина. Проследява ги и те спират до ваната им. Тя е пълна с кръв и когато той я отпушва, вижда котката им, цялата гола и мъртва. По същия начин умря и майката.
Нататък не си спомням какво стана, но се сещам, че накрая този Чарли се оказва бащата. Всъщност той е имал раздвоение на личността, следователно не помни какво е правил и че е убил хората, затова и прехвърля вината върху дъщеря си, защото не вярва, че Чарли съществува, а мисли, че дъщеря му убива хората.
Дано сте разбрали нещо. Благодаря предварително!
#115 2013-01-29 14:45:08
- countess
- Member
Значи преди 1-2 седмици гледах един филм на ужасите, но не знам как се казва, затова ще се допитам до вас. В него се разказваше за едно момиче, което си играе с някакъв Чарли, който излиза от гардероба. След всяка игра с него (те играеха на криеница), момиченцето рисува как различен човек умира (някоя роднина, или пък приятел на баща й) и действително човекът умира по същия начин, по който тя го е нарисувала, точно в 02:06 (мисля) и някак си се озовава във ваната на къщата. (Не ме бива в обясненията) .. та например след една игра с този Чарли, бащата на момичето (майка й е починала) се събужда целия в козина. Скача от леглото и вижда следи от козина. Проследява ги и те спират до ваната им. Тя е пълна с кръв и когато той я отпушва, вижда котката им, цялата гола и мъртва. По същия начин умря и майката.
Нататък не си спомням какво стана, но се сещам, че накрая този Чарли се оказва бащата. Всъщност той е имал раздвоение на личността, следователно не помни какво е правил и че е убил хората, затова и прехвърля вината върху дъщеря си, защото не вярва, че Чарли съществува, а мисли, че дъщеря му убива хората.Дано сте разбрали нещо. Благодаря предварително!
Филмът е Hide And Seek(2005).
#116 2013-01-29 15:10:21
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28
Нататък не си спомням какво стана, но се сещам, че накрая този Чарли се оказва бащата. Всъщност той е имал раздвоение на личността, следователно не помни какво е правил и че е убил хората, затова и прехвърля вината върху дъщеря си, защото не вярва, че Чарли съществува, а мисли, че дъщеря му убива хората.Дано сте разбрали нещо. Благодаря предварително!
Филмът е Hide And Seek(2005).
Оо, страшно много ти благодаря!
#117 2013-01-31 20:06:19
- Nanii Malik
- Member
Сега... не зная как точно да обясня, но преди години бях гледала един филм по канал 1. Разказваше се за едно момиче и едно момче приятели, които отиват на някъде с майките си, пътуваха с краб (мисля). Играеха на истина или предизвикателство, но главно се предизвикваха един друг. После бяха отишли в някакво село и момичето беше откраднало очила от един магазин. Дааа тя беше по-малка от момчето. Ииии помня че лежаха на едни релси, а към края тя предизвика момчето да я целуне. Не зная как да ви го обясня... Дано сте ме разбрали, ако не питайте... (:
TRUST NO BITCH*MUAH
#118 2013-01-31 20:11:37
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Сега... не зная как точно да обясня, но преди години бях гледала един филм по канал 1. Разказваше се за едно момиче и едно момче приятели, които отиват на някъде с майките си, пътуваха с краб (мисля). Играеха на истина или предизвикателство, но главно се предизвикваха един друг. После бяха отишли в някакво село и момичето беше откраднало очила от един магазин. Дааа тя беше по-малка от момчето. Ииии помня че лежаха на едни релси, а към края тя предизвика момчето да я целуне. Не зная как да ви го обясня... Дано сте ме разбрали, ако не питайте... (:
Да не е 'Странното лято на Кид'?
Може и да се бъркам.
#119 2013-01-31 21:43:18
- Nanii Malik
- Member
Може и да се бъркам.
Даааа <33333 мерсииии а има ли някой представа от къде мога да го изтегля или да го гледам онлайн?? (:
TRUST NO BITCH*MUAH
#120 2013-01-31 21:49:39
- lady_ss1
- Member
Може и да се бъркам.Даааа <33333 мерсииии а има ли някой представа от къде мога да го изтегля или да го гледам онлайн?? (:
Ох, радвам се, че съм ти помогнала. И аз много искам да го гледам пак. Преди го даваха по ТВ7. Филма е шведски. Виж в замунда.
По принцип филма е от 2007 и оригиналното му заглавие е "Kid svenks".
Има го в YouTube, но е без български субтитри, за съжаление.
Има го във VOYO , но мисля, че трябва да се регнеш, за да го гледаш БЕЗПЛАТНО: http://voyo.bg/product/films/480-strann … to-na-kid#
#121 2013-01-31 21:52:27
- Nanii Malik
- Member
Може и да се бъркам.Даааа <33333 мерсииии а има ли някой представа от къде мога да го изтегля или да го гледам онлайн?? (:
няма го в замунда
TRUST NO BITCH*MUAH
#122 2013-01-31 21:56:57
- lady_ss1
- Member
няма го в замунда
Пробвай тогава в arena.bg или във Voyo, но се регистрирай първо. дадох ти линка.
Има го в YouTube с английски субтитри... ако разбираш добре английски: http://www.youtube.com/watch?v=GkNoCbqBB1A
#123 2013-01-31 22:03:31
- Nanii Malik
- Member
Даааа <33333 мерсииии а има ли някой представа от къде мога да го изтегля или да го гледам онлайн?? (:
няма го в замунда
Пробвай тогава в arena.bg или във Voyo, но се регистрирай първо. дадох ти линка.
Има го в YouTube с английски субтитри... ако разбираш добре английски: http://www.youtube.com/watch?v=GkNoCbqBB1A
да (: много ти благодаря <33333
TRUST NO BITCH*MUAH
#124 2013-01-31 22:25:39
- lady_ss1
- Member
няма го в замунда
Има го в YouTube с английски субтитри... ако разбираш добре английски: http://www.youtube.com/watch?v=GkNoCbqBB1Aда (: много ти благодаря <33333
Няма проблем.
#125 2013-02-01 20:32:58
- dqwolchetyy7
- Member
- Registered: 2012-03-14
искам някакъф страшен филм , смисъл не да е брутален , а страшен с звукови ефекти и такива неща...