Pages: 1
#1 2013-01-22 20:35:44
- Sissy_love
- Member
- From: in purple clouds
- Registered: 2012-03-30
Re: Посрещането на птиците
Посрещането на птиците
Ако всяка една моя сълза беше знак, че съм слаба то аз щях да съм най-слабият човек на светът... Ако всяка една моя усмивка е знак за сила това ще рече, че съм най-силният човек на светът... Не е така. Не съм слаба, нито силна, а просто истинска... Аз искам винаги да ти е добре... Искам да си щастлив и да си до мен.. Аз ще полея цветята в градината, когато теб те няма.. Аз ще те завия когато ти забравиш и просто заспиш... Аз ще бдя над теб и ще те обичам... Докато и ти ме обичаш, че и след това... Но когато усетя, че вече унищожиш любовта ни окончателно.. Ще ида някъде другъде. Ще се забавлявам с приятели на кино, ще живея свободно и ще преобърна животът си.. и Когато осъзнаеш,че ме няма,но и че се нуждаеш от мен, аз ще се превърна в една птица... Защото колкото и пъти да съм си мислела,че не те обичам винаги ще има място в сърцето ми за теб... И сега ще има...и когато се превърна в птица ти ще чакаш всеки път пролетта, и всичко през зимата ще ти напомня за мен.. И ще ти липсвам... И когато най-сетне желаната минута дойде.. Ти отново ще идеш на кея,за да се насладиш на посрещането на птиците...
Моля коментирайте.. Напоследък съм много вдахновена от : http://www.youtube.com/watch?v=MqoANESQ … 1358884052
Здравей.
Е,
обичам те
винаги съм и винаги ще те.
Това е.
Чао.
Pages: 1