#1 2013-01-02 12:26:00

DamonGirl
Member
From: Новосибирск, Сибир
Registered: 2012-08-26
Website

Re: Знаеш ли отговора?

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша  зада се увериш, че вече не е празна ?
2. Колко рождени дни има средностатическият човек ?
3. Някои месеци имат 30 дни, други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни ?
4. Участваш в състезание и изпреварваш втория. На коя позиция си в момента ?
5. Не си ми брат не си ми сестра но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ?
6. Кой е най-опасният спорт и защо ?
7. Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера?
8. Кое е това което лежи хоризонтално когато  стоиш и стои виртикално когато лежиш ?
9. Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили, Лала , Лоло и Леле. Как се казва петата дъщеря ?
10. Кое е по-лошо от жираф с болно гърло ?
11. Защо слоновете са толкова сбръчкани ?
12. Колко стрелки има пясъчния часовник ?
13. С какво чисти жирафа ушите си ?
14. В кой град се намира Асеновата крепост ?
15. Какво е шпионка ?

Хайде отговаряйте   :p

Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.

#2 2013-01-02 12:38:20

kotenceto_394
Member
Registered: 2011-09-08

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша зада се увериш, че вече не е празна ? едно
3. Някои месеци имат 30 дни, други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни ? февруари
4. Участваш в състезание и изпреварваш втория. На коя позиция си в момента ? втори
5. Не си ми брат не си ми сестра но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ?осиновен ?
7. Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? равни са
8. Кое е това което лежи хоризонтално когато стоиш и стои виртикално когато лежиш ?
9. Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили, Лала , Лоло и Леле. Как се казва петата дъщеря ? Елена
12. Колко стрелки има пясъчния часовник ? няма стрелки
13. С какво чисти жирафа ушите си ? с езика си
14. В кой град се намира Асеновата крепост ? Асеновград
15. Какво е шпионка ? през нея гледаш кой е пред вратата ;д

#3 2013-01-02 13:22:39

Harmony
Member
From: Los Angeles, CA ♥
Registered: 2012-04-09

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша зада се увериш, че вече не е празна ? 1
2. Колко рождени дни има средностатическият човек ? 60
3. Някои месеци имат 30 дни, други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни ? 12
4. Участваш в състезание и изпреварваш втория. На коя позиция си в момента ? 2
5. Не си ми брат, не си ми сестра, но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ? снаха
6. Кой е най-опасният спорт и защо ? Гмуркане
7. Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? гъши пера
8. Кое е това, което лежи хоризонтално, когато стоиш и стои виртикално, когато лежиш ? Сянката
9. Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили, Лала , Лоло и Леле. Как се казва петата дъщеря? Елена
10. Кое е по-лошо от жираф с болно гърло? Слон с хемороиди ( laugh:D )
11. Защо слоновете са толкова сбръчкани ? Защото са постоянно във водата
12. Колко стрелки има пясъчния часовник ? 0
13. С какво чисти жирафа ушите си ? С език
15. Какво е шпионка? Онова на вратата, през което можеш да видиш другия отсреща, без да се налага да я отваряш.

Because love will mean falling & he's afraid of heights...

#4 2013-01-02 13:28:16

ivety we
Member
Registered: 2009-10-11

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша зада се увериш, че вече не е празна ? 1
2. Колко рождени дни има средностатическият човек ? повече от един ;д
3. Някои месеци имат 30 дни, други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни ? 1
4. Участваш в състезание и изпреварваш втория. На коя позиция си в момента ? 1
5. Не си ми брат не си ми сестра но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ?     
6. Кой е най-опасният спорт и защо ? нз
7. Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? нз
8. Кое е това което лежи хоризонтално когато стоиш и стои виртикално когато лежиш ? ааз
9. Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили, Лала , Лоло и Леле. Как се казва петата дъщеря ? Елена
11. Защо слоновете са толкова сбръчкани ? защото не са прави
15. Какво е шпионка ? дупчицата на врата през която скиваш кой е пред нея :д

ЛЕВСКИ ВЕКОВЕН. УМРЕТЕ ПРАСЕТА.

#5 2013-01-02 13:43:26

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша за да се увериш, че вече не е празна ? Едно.
2. Колко рождени дни има средностатическият човек ? Колкото доживее.
3. Някои месеци имат 30 дни, други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни ? Всички имат по 28 дни.
4. Участваш в състезание и изпреварваш втория. На коя позиция си в момента ? Втора.
5. Не си ми брат не си ми сестра но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ? Аз.
6. Кой е най-опасният спорт и защо ? Всеки спорт има някакво ниво на опасности не знам защо.
7. Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? Наравно са.
8. Кое е това което лежи хоризонтално когато стоиш и стои виртикално когато лежиш ? аз самия.
9. Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили, Лала , Лоло и Леле. Как се казва петата дъщеря ? Елена.
10. Кое е по-лошо от жираф с болно гърло ? Стоножка с гъбички на краката.
11. Защо слоновете са толкова сбръчкани ? Защото ако беше малък, бял и гладък щеше да е Аспирин.
12. Колко стрелки има пясъчния часовник ? Нямат.
13. С какво чисти жирафа ушите си ? С език.
14. В кой град се намира Асеновата крепост ? Асеновград.
15. Какво е шпионка ? Дупка във вратата.

#6 2013-01-02 13:55:32

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша, за да се увериш, че вече не е празна ? 1
2. Колко рождени дни има средностатическият човек ? 1
3. Някои месеци имат 30 дни, други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни ? 12
5. Не си ми брат, не си ми сестра, но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ? Aми това съм аз :d
6. Кой е най-опасният спорт и защо ? Идея си нямам :d
7. Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? Тежат еднакво.
8. Кое е това, което лежи хоризонтално, когато стоиш и стои вертикално, когато лежиш ? М стъпалата? Или джобният ми жироскоп :d
9. Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили, Лала , Лоло и Леле. Как се казва петата дъщеря ? Би могла да е Лулу или Лълъ, но е Елена :d
10. Кое е по-лошо от жираф с болно гърло ? Таралеж без бодли laugh
11. Защо слоновете са толкова сбръчкани ? Защото имат твърде много кожа.
15. Какво е шпионка ? Отвор във входната врата, през който виждаш какво се случва пред нея.

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#7 2013-01-02 13:56:18

pipi11
Member
From: *Wonderland*
Registered: 2012-02-29

2. Колко рождени дни има средностатическият човек ? 1
4. Участваш в състезание и изпреварваш втория. На коя позиция си в момента ? втори
5. Не си ми брат, не си ми сестра, но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ? "аз" съм тяхното дете, а другият е осиновен laugh
6. Кой е най-опасният спорт и защо ? идея си нямам
7. Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? наравно са
8. Кое е това, което лежи хоризонтално, когато стоиш и стои виртикално, когато лежиш ? Сянката
9. Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили, Лала , Лоло и Леле. Как се казва петата дъщеря? Елена
10. Кое е по-лошо от жираф с болно гърло? Слон с запушен нос laugh
11. Защо слоновете са толкова сбръчкани ? защото...ако бяха гладки нямаше да са слонове
13. С какво чисти жирафа ушите си ? С език?
15. Какво е шпионка? Онова на вратата, през което можеш да видиш кой е от другата страна.

[list=*]
[*][list=*]
[*]Обичай ме, когато най-малко заслужавам любовта ти,
[list=*]
[*]защото тогава най-много се нуждая от нея.
[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#8 2013-01-02 14:01:31

lozanka98
Member
From: Rosewood
Registered: 2009-05-14

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша зада се увериш, че вече не е празна ? 1 laugh
2. Колко рождени дни има средностатическият човек ? 1 laugh
3. Някои месеци имат 30 дни, други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни ? Всички.
4. Участваш в състезание и изпреварваш втория. На коя позиция си в момента ? Първа.
5. Не си ми брат не си ми сестра но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ? Еми това трябва да съм аз. laugh
6. Кой е най-опасният спорт и защо ? Във всеки спорт има опасност, но може би боксът е най-опасен.
7. Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? И двете са равни.
8. Кое е това което лежи хоризонтално когато стоиш и стои виртикално когато лежиш ? Аз? laugh
9. Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили, Лала , Лоло и Леле. Как се казва петата дъщеря ? Елена.
10. Кое е по-лошо от жираф с болно гърло ? Слон с болен хобот. ;д
11. Защо слоновете са толкова сбръчкани ? Защото бързо остаряват. ;д
12. Колко стрелки има пясъчния часовник ? Няма стрелки.
15. Какво е шпионка ? Това, което е на вратата и през него може да видиш кой звъни на вратата. laugh

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9xxdbGAmX1qj7lb4o1_500.gif[/img]

#9 2013-01-02 14:37:41

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша за да се увериш, че вече не е празна ? Едно
2. Колко рождени дни има средностатическият човек ? Един
3. Някои месеци имат 30 дни, други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни ? Февруари само.
4. Участваш в състезание и изпреварваш втория. На коя позиция си в момента ? На Второ
5. Не си ми брат не си ми сестра но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ? Азе хД (в случай ,че съм в грешка,е доведен брат/сестра хД)
6. Кой е най-опасният спорт и защо ? Почти всички са опасни,защото може да предизвикат счупвания,натоварвания,скъсани мускули,удавяне.. бла бла. Д
7. Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? Равни са.
8. Кое е това което лежи хоризонтално когато стоиш и стои виртикално когато лежиш ? Сянка.
10. Кое е по-лошо от жираф с болно гърло ? Носорог без рог. хД Тогава ще е само Носо.
11. Защо слоновете са толкова сбръчкани ? Защото кожата им е дехидратирана. хД
12. Колко стрелки има пясъчния часовник ? Няма стрелки.
15. Какво е шпионка ? Жена която шпионира ИЛИ малка дупка със стъкло на вратата през която виждаш какво стана навън. С:

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#10 2013-01-02 15:14:11

real5
Member
Registered: 2010-06-10

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша  зада се увериш, че вече не е празна ? Едно ^^
2. Колко рождени дни има средностатическият човек ? 60 ? laugh
3. Някои месеци имат 30 дни, други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни ?Зависи от годината 1 или 0
4. Участваш в състезание и изпреварваш втория. На коя позиция си в момента ? второ
5. Не си ми брат не си ми сестра но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ? доведен брат/сестра
6. Кой е най-опасният спорт и защо ? Борба/кеч може би защото много гора се осакатяват така
7. Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? равни са
8. Кое е това което лежи хоризонтално когато  стоиш и стои виртикално когато лежиш ? Сянка
9. Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили, Лала , Лоло и Леле. Как се казва петата дъщеря ?Елена
10. Кое е по-лошо от жираф с болно гърло ? не знам
11. Защо слоновете са толкова сбръчкани ?амии може би защото кожата им е дехидратирана
13. С какво чисти жирафа ушите си ?  с езика
15. Какво е шпионка ? малка дупка която седи на вратата и през нея можеш да видиш кой ти е звъннал или какво става отвън

#11 2013-01-02 15:27:36

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша  зада се увериш, че вече не е празна ?едно
2. Колко рождени дни има средностатическият човек ? колкото години живее
3. Някои месеци имат 30 дни, други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни ?един
4. Участваш в състезание и изпреварваш втория. На коя позиция си в момента ?втори
5. Не си ми брат не си ми сестра но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ? аз
8. Кое е това което лежи хоризонтално когато  стоиш и стои виртикално когато лежиш ? равни
9. Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили, Лала , Лоло и Леле. Как се казва петата дъщеря ?лулу
12. Колко стрелки има пясъчния часовник ?0
13. С какво чисти жирафа ушите си ? език
15. Какво е шпионка ? онази малка дупчица във входната врата през която можеш да видиш хората отсреща

XVIII. XII .MCMXCVII

#12 2013-01-02 16:47:36

drebosy4etu
Member
Registered: 2009-08-08

1.Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша за да се увериш,че вече не е празна ? Едно.
2.Колко рождени дни има средностатическият човек ? Един.
3.Някои месеци имат 30 дни,други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни? Всичките имат 28 дни.
4.Участваш в състезание и изпреварваш втория.На коя позиция си в момента ? Втора.
5.Не си ми брат не си ми сестра,но въпреки това си дете на родителите ми.Кой си ти? Аз.
6.Кой е най-опасният спорт и защо ? Гмуркане.
7.Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? Тежът еднакво.
8.Кое е това което лежи хоризонтално когато стоиш и стои виртикално когато лежиш? Стъпалата
9.Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили,Лала,Лоло и Леле.Как се казва петата дъщеря? Елена
10.Кое е по-лошо от жираф с болно гърло? Стоножка с гъбички на краката.
11.Защо слоновете са толкова сбръчкани? Гладят се трудно think
12. Колко стрелки има пясъчния часовник ? Нула.
15. Какво е шпионка ? На вратата е,може да видиш другия,без да се налага да я отваряш

Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко

#13 2013-01-02 18:53:22

bebche__:)
Member
From: Pariss
Registered: 2011-02-26

1.Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша за да се увериш,че вече не е празна ? Едно.
2.Колко рождени дни има средностатическият човек ? Един.
3.Някои месеци имат 30 дни,други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни? Всички.
4.Участваш в състезание и изпреварваш втория.На коя позиция си в момента ? Втора.
5.Не си ми брат не си ми сестра,но въпреки това си дете на родителите ми.Кой си ти? Аз.
6.Кой е най-опасният спорт и защо ? Футбол
7.Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? Имат еднаква тежест.
8.Кое е това което лежи хоризонтално когато стоиш и стои виртикално когато лежиш? Стъпалото
9.Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили,Лала,Лоло и Леле.Как се казва петата дъщеря? Елена
10.Кое е по-лошо от жираф с болно гърло? Стоножка с гъбички на краката.
11.Защо слоновете са толкова сбръчкани? Гладят се трудно
15. Какво е шпионка ? На вратата е служи за да виждаш другия,без да се отваря вратата

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]

#14 2013-01-02 19:18:56

-atanasowa
Member
Registered: 2012-08-07

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша  зада се увериш, че вече не е празна ? 1.
2. Колко рождени дни има средностатическият човек ? 1. какви са тия глупости, дето ги пишете
5. Не си ми брат не си ми сестра но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ? Аз -.-
6. Кой е най-опасният спорт и защо ? -
7. Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? Равни са.
8. Кое е това което лежи хоризонтално когато  стоиш и стои вертикално когато лежиш ? Съпалата
10. Кое е по-лошо от жираф с болно гърло ? Стоножка с гъбички на краката
11. Защо слоновете са толкова сбръчкани ? Защото трудно се гладят хд
13. С какво чисти жирафа ушите си ?  Език
15. Какво е шпионка ? Момиче, което следи хората .-. xd *Малко стъкълце на вратата, през което виждаш какво се случва пред нея

Хайде отговаряйте   :p[/quote]

.
Verlieben. Verlieren.

#15 2013-01-03 15:24:55

plam4eto
`'Little Stubborn.™'`
From: Пловдив
Registered: 2009-03-10

1.Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша за да се увериш,че вече не е празна ? Едно?
2.Колко рождени дни има средностатическият човек ? Само един?
3.Някои месеци имат 30 дни,други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни? Всички laugh
4.Участваш в състезание и изпреварваш втория.На коя позиция си в момента ? Втора позиция
5.Не си ми брат не си ми сестра,но въпреки това си дете на родителите ми.Кой си ти? Аз smile 
6.Кой е най-опасният спорт и защо ? Скално катерене?
7.Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? Тежът еднакво.
8.Кое е това което лежи хоризонтално когато стоиш и стои вертикално когато лежиш? Стъпало?
10.Кое е по-лошо от жираф с болно гърло? Стоножка
11.Защо слоновете са толкова сбръчкани? Слоновете не се гладят?
12. Колко стрелки има пясъчния часовник ? няма стрелки
15. Какво е шпионка ? Малка дупчица на вратата,през която виждаш кой е от другата и страна

My tumblr :3
[img]http://prikachi.com/images/379/5276379L.gif[/img]

#16 2013-03-02 19:18:07

sladkata_97
Member
Registered: 2011-11-01

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша съда се увериш, че вече не е празна ? 1
2. Колко рождени дни има средностатистическият човек ? Един на този който се е родил другите са просто празници.. laugh laugh
3. Някои месеци имат 30 дни, други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни ? Всички.. laugh
4. Участваш в състезание и изпреварваш втория. На коя позиция си в момента ? Втора..
5. Не си ми брат не си ми сестра но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ? АЗ..
7. Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера?  Еднакви са..
8. Кое е това което лежи хоризонтално когато стоиш и стои вертикално когато лежиш ? Леглото....
9. Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили, Лала , Лоло и Леле. Как се казва петата дъщеря ?  Елена.
10. Кое е по-лошо от жираф с болно гърло ? Стоножка, която се обува..
11. Защо слоновете са толкова сбръчкани ? Трудно се глади слон.
12. Колко стрелки има пясъчния часовник ? Няма.
13. С какво чисти жирафа ушите си ? Език.
15. Какво е шпионка ?  laugh  laugh Една дупка на вратата през, която шпионираш...

[img]http://31.media.tumblr.com/366cd40723e02e7bbc55211995f0e17d/tumblr_ml603hqwYo1s9xrnao1_500.gif[/img]

http://waitingforstupidkiss.tumblr.com/
http://bringmethepoison.tumblr.com/
http://smile-at-the-moment.tumblr.com/

#17 2013-08-15 20:49:06

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша съда се увериш, че вече не е празна ? 1
2. Колко рождени дни има средностатистическият човек ? 1
3. Някои месеци имат 30 дни, други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни ? Всички..
4. Участваш в състезание и изпреварваш втория. На коя позиция си в момента ? Втора..
5. Не си ми брат не си ми сестра но въпреки това си дете на родителите ми. Кой си ти ? АЗ съм ти ;дд
6. Кой е най-опасният спорт и защо ? нз
7. Кое е по-тежко 100 кг олово или 100 кг гъши пера? Еднакви са..
8. Кое е това което лежи хоризонтално когато стоиш и стои вертикално когато лежиш ? Леглото....
10. Кое е по-лошо от жираф с болно гърло ? Стоножка, която се обува..
13. С какво чисти жирафа ушите си ? ддз
15. Какво е шпионка ?  Една дупка на вратата през, която шпионираш...

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#18 2013-10-22 23:34:47

bez_kontrol
Member
From: "P" to the "L" to the "D"
Registered: 2009-02-17

1. Колко грахови зърна трябва да пуснеш в една празна чаша, за да се увериш, че вече не е празна ?
- Едно.
- Един, все пак един път се е родил. Просто всяка година се отбелязва.
3. Някои месеци имат 30 дни, други - 31. Колко месеци в годината имат 28 дни ?
- Всеки месец има по 28 дни.
4. Участваш в състезание и изпреварваш втория. На коя позиция си в момента ?
- Щом е втори, значи има друг пред него, който е първи. Това значи, че ще бъда втора.
- Това съм аз.
- Екстремният, защото при този вид спорт вероятността да си счупиш нещо е много по-голяма.
- Еднакви са.
8. Кое е това, което лежи хоризонтално когато стоиш и стои виртикално когато лежиш ?
- Стъпалата.
9. Бащата на Елена има 5 дъщери: Лили, Лала , Лоло и Леле. Как се казва петата дъщеря ?
- Елена.
- Стоножка с гъбички на краката.
- Защото се гладят трудно.
12. Колко стрелки има пясъчния часовник ?
- Няма стрелки.
- С език.
- Асеновград.
15. Какво е шпионка ?
- Онази дупка на вратата, през която можем да видим кой ни звъни.

Прекарваме живота си, борейки се да задържим нещата, които ценим най-много...
Хората и нещата, без които вярваме, че не бихме съществували.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook