#1 2012-12-29 21:12:08

siminceto
Member
Registered: 2011-03-12

Re: Флеш

Незнам дали й е тук мястото на тази тема , ако не е ме пренасочете .. Въпросът ми е - някой правил ли си е флеш? По какъв начин - с подръчни материали или с тапер ? Какви са послествията ? Има ли някой , който е претърпял инфекция и как си е третирал ухото , с какви препарати .. ?

#2 2012-12-29 21:43:38

zaicheto006
Member
From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
Registered: 2012-06-09

Братовчед ми си беше направил преди 2 години .. продупчи ухото си с нещо като молив , ама нз как се казва .. ухото му  беше подуто 1 сед. не си спомням много добре .. Но , сега му няма нищо даже иска да ги прави дупката на ухото по голяма .  star

Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!

#3 2012-12-30 10:26:25

Lamacorn
Member
Registered: 2012-09-10

Просто отиди в студио за татуировки и пиърсинг и там ще ти направят а и да знаеш , че самият флеш мирише на мърша 1 месец.А и самата процедура е доста болезнена smile

Зависи smile Познавам няколко човека,които имат флеш и казаха,че болка не са изпитали .. Флеша мирише "странно" , но не и на "мърша" .. Зависи от човека ..

Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.

#4 2012-12-30 15:33:47

-atanasowa
Member
Registered: 2012-08-07

Една приятелка си разшири ухото с пирон, но нищо не й е ставало.
Не мисля, че трябва да си го правиш сама, иди първо да ти го разширят и да ти сложат, за да не объркаш нещо (;
Боли, но не мирише на мърша ._. Мирише леко странно

.
Verlieben. Verlieren.

#5 2012-12-30 16:58:11

siminceto
Member
Registered: 2011-03-12

Четох изключително много и реших да ви попитам дали знаете от личен опит .. И не мирише на мърша забога .. За да мирише на мърша трябва да има мъртва кожа , а това се получава ако се инфектира .. Няма смисъл според мен да ходя при студиа , защото тапери се продават по метал магазините .. Може би ще отида само да попитам с какво да го третирам тъй като си е рана ... И за флеша има нужда само от предварително продупчено ухо , обикновена дупка 0.5 мм .. Това което прочетох разбрах , че се купуват тапери и размер по размер се уголемява дупката . Ако се скочи на малък към голям размер може да се възпали и в най-лошия случай инфекция и инпутация . Аз не искам да си правя флеш висящ до циците , искам максимум до 5-6 мм - зависи .. И то боли само докато си натикаш тапера , като постоиш с него и организма ти свикне болката ще отшуми ... Благодаря за отзивите ...

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook