Pages: 1
#1 2012-12-28 09:53:53
- Yani7o
- Member
- From: Bankya
- Registered: 2012-05-13
Re: Какви са признаците, че едно момче те харесва?
Здравейте. Ами аз от известно време харесвам едно момче, с което станахме приятели. Пишехме си по часове във фейсбук. Един ден пътувахме заедно в рейса и той ме попита защо не кандидатствам в изобразителното за да ходим заедно на училище, каза ми също, че съм най-откаченото момиче ( което не съм сигурна комплимент ли беше или не ). Та аз започнах да се чудя дали има някакви чувства към мен.. Беше ме направил бяла мечка и в същия ден като се подминавахме в коридорите и идваше и ме бутваше за гърба и това се повтори няколко пъти.. та ако може малко съвети?
Don't be sad because of people, they will all die.
#2 2012-12-28 10:16:03
- Yonnie Salvatore *
- Member
- From: Бургас
- Registered: 2011-09-24
- Website
#3 2012-12-28 10:40:12
- dushica56
- Member
- Registered: 2009-12-15
не е 100% сигурно, че те харесва! преди 2 год. си писах с едно момче на моята възраст, от моето даскало. влизаше нарочно в класната стая, когато бях там и ми казваше "здрасти". накрая се хвана с някаква супер малка кифла и аз много се разочаровах.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4cdc … o1_250.gif
От глупостите Ви се храня на филия ги мажа!
Хем си тъп, хем си упорит,
хем получаваш лакът,
хем шамар, хем ритник.
#4 2012-12-28 10:54:46
- florchety
- Member
- From: Miiami Beach
- Registered: 2011-09-12
не е 100% сигурно, че те харесва! преди 2 год. си писах с едно момче на моята възраст, от моето даскало. влизаше нарочно в класната стая, когато бях там и ми казваше "здрасти". накрая се хвана с някаква супер малка кифла и аз много се разочаровах.
Ох, да и при мен беше така. Момчето беше от моето даскало и тази година завърши 8-ми клас. До преди 2 месеца си писахме, пращахме си целувки, излизахме, даже той ме вози на скутера си. И така докато не разбрах, че е предложил на най-добрата ми приятелка мутант. Толкова се разочаровах, но сега не ми пука нека са щастливи.
Поговорете, излезте само двамата, признай му чувствата си или недей а изчакай да видиш как ще върви и изчакай подходящия момент.
Pages: 1