#1 2012-12-02 12:22:12

love.mah.name
Member
Registered: 2012-05-29

Re: Дискриминация в училище

Правя тази тема, защото в предишното ми училище всички ме обиждаха, защото съм различна от другите и учителите не правеха нищо, за да ме защитят, а даже напротив. И исках да рабера дали има и други хора така..

#2 2012-12-02 12:26:59

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Ами вашите?

#3 2012-12-02 12:27:44

Smile3
Unbrєakablє ♥
From: Manhattan.
Registered: 2011-09-10

В какъв смисъл различна? wondering

'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'

#4 2012-12-02 15:45:58

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

има много хора,който са се чувствали по този начин. да ти кажа,малко са учителите в което и да е училище,да помогнат и да те защитят. да ти кажа,не че нешо обаче са малко институцийте,които си вършат работата. и не само учителите и директорите,никой нищо не прави.човек сам трябва да се справи,или да има поне един приятел/ка,което ще подпомоогне в ситуацията и борбата му. но да,наистина има доста хора,изтормозени от тази институция - училишето.родителите,да ти кажа понякога и те не са в състояние да помогнат,ако сам не успееш  smile

#5 2012-12-27 20:59:08

newsy_95
Motherfucker. ××
From: Варна
Registered: 2011-09-12

Такива ситуации са хипер гадни.Ами како да ти кажа,аз лично
бих им казала такива неща,че много бързо ще ми се скрият.
С една дума не им давай да се държат така с теб.
Веднъж видят ли че не им мълчиш,спират да го правят.
Поне не толкова често де..Успех. hug

you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]

#6 2012-12-27 21:25:59

h0neyLemonade
Nσt Pretty Enσugh
From: Rosewood
Registered: 2010-07-20

И аз имах почти същият проблем като теб , само , че при мен беше това : ОБИЖДАНИЯ И НАСИЛИЕ.

От първи до шести клас ме биеха , удряха и какво ли не.Нищо не помагаше : учители , родители , директор . В 7-ми се преместих , но там се започна с това "ОМГ , ти си свиня" , " В кой месец си" , "Много си дебела" , "Кюфтета или кебабчета искаш". Претърпях и това.Дойде "Гимназията" , там стана още по-зле.Всекидневно бях обиждана и т.н.

НО ЗНАЙ ЕДНО : КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМ ОБРЪЩАШ ВНИМАНИЕ , ТОЛКОВА ПО-СИЛНИ ГИ ПРАВИШ! ТИ ОСТАВАШ СЛАБА И ИМ ПРАВИШ КЕФА.

Сега съм 10-ти клас и нямам такива проблеми , преместих се в друго училище.Това училище всички сме едно цяло и се разбираме.

[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]

#7 2012-12-27 22:29:37

-atanasowa
Member
Registered: 2012-08-07

Навсякъде са еднакви.
И колкото повече търсиш чужда помощ, толкова повече ги научаваш да си избиват комплексите върху теб.
Вдъхни респект! Както и да трябва. Бий, хапи, обиждай, скуби, драскай. Прави това, което можеш. Но сама. Някои прости правила които помагат, не всички са лесни за постигане, но са нужни. Спазвай всички и ще си камък до два-три месеца:
-Не започвай бой първа-НИКОГА!
-Не се бий пред свидетели
-Не заплашвай с непосилни за теб неща
-Научи се да затапваш с НЕ заучени реплики, въпреки че това или го имаш или го нямаш.
-Не плачи пред хора, показваш слабост и те успяват.
-Научи се да си хладнокръвна. Трябва да изглеждаш спокойна, пък дори и да ти се смее от това, колко са жалки, дори и отвътре да изгаряш.
-Ако ще се биеш, не започвай със шамари. Един юмрук в носа е перфектно начало и край на боя, и не го започвай първа
-Каквото и да правиш, избягвай бой, но не и прекалено видно. С думи като ''Като си толкова умен/на, умните хора могат и с думи да се разберат. Само бедните речници търсят бой'' и защитавай тази теза до край!
-Накарай ги да съжаляват. Да не ти пука дали ще те намразят. 2месеца, само 2 ти давам самота. И после всичко ще е наред, ще контактуваш със всички и уж на шега ще им напомняш засмяно за ''старите времена'' когато усетиш нещо. Така или иначе, рядко има истински приятели

Знам, че е трудно. Знам, че боли. Минала съм и по този път. Мразя да се бия. Мразя да обиждам. Но се налага. Вдъхни респект и всички ще дойдат рано или късно С;

-В какъв смисъл различна?

.
Verlieben. Verlieren.

#8 2012-12-28 13:09:02

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Навсякъде са еднакви.
И колкото повече търсиш чужда помощ, толкова повече ги научаваш да си избиват комплексите върху теб.
Вдъхни респект! Както и да трябва. Бий, хапи, обиждай, скуби, драскай. Прави това, което можеш. Но сама. Някои прости правила които помагат, не всички са лесни за постигане, но са нужни. Спазвай всички и ще си камък до два-три месеца:
-Не започвай бой първа-НИКОГА!
-Не се бий пред свидетели
-Не заплашвай с непосилни за теб неща
-Научи се да затапваш с НЕ заучени реплики, въпреки че това или го имаш или го нямаш.
-Не плачи пред хора, показваш слабост и те успяват.
-Научи се да си хладнокръвна. Трябва да изглеждаш спокойна, пък дори и да ти се смее от това, колко са жалки, дори и отвътре да изгаряш.
-Ако ще се биеш, не започвай със шамари. Един юмрук в носа е перфектно начало и край на боя, и не го започвай първа
-Каквото и да правиш, избягвай бой, но не и прекалено видно. С думи като ''Като си толкова умен/на, умните хора могат и с думи да се разберат. Само бедните речници търсят бой'' и защитавай тази теза до край!
-Накарай ги да съжаляват. Да не ти пука дали ще те намразят. 2месеца, само 2 ти давам самота. И после всичко ще е наред, ще контактуваш със всички и уж на шега ще им напомняш засмяно за ''старите времена'' когато усетиш нещо. Така или иначе, рядко има истински приятели

Знам, че е трудно. Знам, че боли. Минала съм и по този път. Мразя да се бия. Мразя да обиждам. Но се налага. Вдъхни респект и всички ще дойдат рано или късно С;

-В какъв смисъл различна?

Абсолютно точно!
И аз искам да задам същия въпрос..

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#9 2012-12-29 23:15:04

love.mah.name
Member
Registered: 2012-05-29

Ами различна в смисъл имам собствен стил и слушам различна музика. .. и за въпроса с родителите - те знаеха, че ме обиждат, но аз ги карах да не правят нищо,  за да не стане по-зле..  иначе благодаря ви за съветите!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook