Pages: 1
#1 2012-12-13 19:54:39
- e_l_e_n_k_a
- Member
- Registered: 2010-05-31
Re: Среща - неочаквана
В един слънчев ден вървейки по улицата дочух доста познат глас. Обърнах се аз с видях познато лице.Беше той същия,който не бях забравила. Същия, който беше оставил трайни спомени в главата ми. Същата усмивка, която бе оставила следи в моето съзнание. Очите ми се насълзиха, краката ми започнаха да треперят от вълнение, ръцете ми се сковаха , а така исках да го прегърна.. Той подаде ми ръка, стоях и гледах не знаейки как да реагирам, какво да направя. След секунди подадох и аз ръка отговаряйки:
- Хей здрасти... искаше ми се да кажа нещо повече , но замълчах очаквайки с нетърпение неговия отговор. Той отвърна със същото , прегърна ме силно както правеше преди , както аз обичам и ме попита:
- Как си? Как върви животът ти? От колко време не сме се виждали , не сме се чували. Защо не ми звъниш , както правеше преди всяка вечер? Липсва ми твоя глас!
Стоях като ударена от гръм, сякаш нещо в мен трепна или заблудих се.. Стоейки в минути на мълчание откликнах:
- Добре съм, добре върви благодаря , че попита.. Относно защо не ти звъня вече си спомни, че ти така поиска. Ти поиска да те оставя на мира не помниш ли?
- Бях глупак скъпа извини ме! Не исках да страдаш , не исках да те боли ще ми простиш ли или е късно за това..
Стоях, мълчах не знаех какво да отговоря на това "безумно" признание. Знаех, че няма връщане назад, знаех колко много болка преживях , аз отговорих
- Сега ли се сещаш за това , не е ли малко късно да искаш да си върнеш нещо, което отдавна не е твое? Можеш ли да поправиш стореното от теб? Можеш ли да залепиш счупеното? Аз ще ти кажа не можеш, колкото и да го лепиш личат си пукнатините!
Той стоеше и ме слушаше в захлас, гледайки ме с тези големи очи той не можеше да ме познае бях по- силна от всякога, а колко слаба бях.. Не можеше да повярва , че същото това момиче, което го обичаше и даваше всичко за него вече не и пукаше за мнението му, не и пукаше за реакциите му.. Нещо ме караше да бъда силна , и аз самата не знаех какво е то.
Ако ви хареса ще пусна и втора част. Отдавна не бях писала... надявам се да има позитивни мнения. Дори и критики да има ще ги изслушам [/b]
#2 2012-12-13 19:58:51
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Продължавай
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#3 2012-12-13 20:37:04
- Dr.Predator
- Member
- From: Sin City
- Registered: 2010-11-21
- Website
Дай втората част!
#5 2012-12-19 23:31:42
- dynda2
- Member
- Registered: 2010-10-27
щее иима ли некстт ?
#6 2012-12-20 18:16:47
- e_l_e_n_k_a
- Member
- Registered: 2010-05-31
ще има скоро очаквайте
#7 2012-12-23 21:15:57
- zaicheto006
- Member
- From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
- Registered: 2012-06-09
ох.. айде пускай по-бързно че нямам търпение да прочета и останалото !! ;д
Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!
Pages: 1