Pages: 1
#1 2012-12-19 20:43:22
- miminzetyyy
- Mrs. Soмеrhalдеr
- From: Пловдив
- Registered: 2009-06-26
Re: Мисли,фрази,статуси ..
Здравейте Отдавна не бях поствала нищо и реших ,че вече е време..Засега пускам само две, а ако ви харесат ще постна още.
Момичето ,което те обичаше прекалено много.По-добре ме запомни така.Аз знаех всичките ти недостатъци.Знаех ,че забравяш разни неща,знаех че не обичаш романтиката,знаех че беше лошото момче на града,знаех че никога няма да погледнеш на мен като нещо повече от "приятелка" . Но въпреки това не спрях да се надявам.Всеки път щом телефонът ми звъннеше очаквах да зърна твоето име.Всеки път щом минавах по "твоята" улица се надявах да те видя.Всеки път щом чуех гласа ти се озъртах за теб.. Всеки път щом те виждах сърцето ми се раздираше от любов и мъка.. Надявайки се,че то някога ще ми принадлежи..
Виждаш ли я?Да точно нея.. Тази която крачи гордо с усмивка и се радва на живота.Тази, на която ти съсипа живота,но въпреки това тя не се предаде,знаейки че там някъде, нейният принц я чака.Сега се чудиш как можа да я изоставиш? А всъщност каква бе причината? И ти самият не знаеш.. Но помни скъпи сърцеразбивачо, когато човек си мисли ,че притежава нещо.. всъщност е точно обратното.Когато не оценяваш нищо и искаш друго,губиш и това.. което имаш.
п.п Надявам се, че ще ви харесат.
#2 2012-12-20 08:12:16
- jeni_jeni
- Member
- Registered: 2012-03-06
Re: Мисли,фрази,статуси ..
Харесват ми !!
Fear is the enemy of opportunity ‼
Добрият приятел ще те измъкне от затвора...
А истинският приятел ще стои до теб и ще ти повтаря:
НИЕ я оплескахме ‼
Pages: 1