#1 2012-12-16 20:49:17

h0neyLemonade
Nσt Pretty Enσugh
From: Rosewood
Registered: 2010-07-20

Re: Ах , този хейт.

Днес получих бая хейтвания по мой адрес от анонимни потребители в аска.
Не ми е за първи път.

Как се справяте с това ?
Хейтват ли ви и вас ?

Споделете и нека разясним темата ..

[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]

#2 2012-12-16 20:59:30

faninkata < 33
tеmptation.
From: In Wonderland (: / Бургас.
Registered: 2010-11-09
Website

Хейтвали са ме, не много пъти,но все пак са го правили..
Не мога да кажа,че не ми пука,но не се засягам много.Ако има някакъв смисъл се замислям дали причината е в мен, а ако е просто обида,няма смисъл да се обиждам и т.н.

[list=*]
[*]I'm your national anthem.[/*]
[/list]

Enjoy my Tumblr.

#3 2012-12-16 21:05:27

drebosy4etu
Member
Registered: 2009-08-08

Много пъти са го правили,но не се засягам щом нямат смелоста да дойдат да ми го кажат в очите,а го правят анонимно. |-(
Как се справяте с това ? Просто не им обръщам внимание и дори не си правя труда да им отговарям на "въпроса",а го изтривам.Гледам да съм над нещата защото както споменах щом нямат смелост да ми го кажат в лицето просто не си струва да се ядосвам.

Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко

#4 2012-12-17 10:37:07

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Разбира се,както казват "Ако нямаш хейтъри,значи нищо не си постигнал/а". С:
Аз се справям просто така,всичко е до "да не ти пука",Haters love me. C: Искам да кажа,за да ме засегнат им трябва дяволски много. И за това никога не успяват. Така е,всичко е до да не ти пука.

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#5 2012-12-17 12:11:11

newsy_95
Motherfucker. ××
From: Варна
Registered: 2011-09-12

Е,шанс.И мен са ме хейтвали,но не мога да кажа,че не ми пука.
Лесно раним човек съм,но се опитвам да не го показвам много.
Навсякъде е така,не само в аск.

you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]

#6 2012-12-17 12:58:14

liuson4eto45
Member
Registered: 2010-07-18

Много лесно се справям-изобщо нямам регистрация в тая простотия,дето ми пищете постоянно ''аsk'',''хайде комплексари'' и т.н. .. Та това за мен е пълна глупост,след като половината отговаряте на почти всички въпроси-''вас какво ви засяга'',''не е ваша работа'' и прочие.Защо тогава изобщо си правите аск-да се правите на много интересни ли,като не искате да ви обиждат а държите да имате аск,направете така,че да не могат да се задават анонимно...ама и аз какви глупости дрънкам,та така как ще имате по 1000 въпроса и как ще си задаваме въпросите сами (не говоря за всички,но има и такива случай)...Затова преди да съдите някой или да се правите на много засегнати помислете..;)

By : liusion4eto45

#7 2012-12-17 13:00:01

ttiiniie^^
Member
From: Saint Petersburg.
Registered: 2010-12-17
Website

Хейтват ли ви и вас? - Да, но не във въпросния сайт, а от класа ми.
Как се справяте с това? - Игнорирам. Както е отговарял Сократ, когато са го питали защо не прави нищо след като някой го ритне - "Ако ме беше ритнало магаре, щях ли да заведа дело срещу него?". Няма никакъв смисъл да се занимавам.

Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.

#8 2012-12-17 16:17:40

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Не се впечатлявам много, много от този хейт, защото не всеки може да те хареса. Не на всеки си приятен. Лошото е, че днешното поколение, когато не харесва някой, не изразява мнението си с цензурни думи, а гледа да го оплюе по най-грубия и жесток начин. Не трябва да обръщаш много внимание на това, защото в днешно време това е нормално. Аз съм свикнала, защото, както казах, знам, че не на всеки може да се харесам. И всеки ще изрази това, което мисли по някакъв или друг начин. Хейтърите, ако мога така да ги нарека, правят това, за да си повдигнат самочувствието. В повечето пъти е така, де. Когато видят, че някой е на по-високо ниво от тях, гледат да го набедят и обидят, защото по този начин един вид им става по-добре и че са 'успяли' да наранят и окаят достойнството и самочувствието на човека.
Запази самообладание и равновесие, когато отговаряш на подобни нападки, защото ако тръгнеш да обиждаш, не само им падаш на интелектуалното ниво, но те виждат, че си ядосана и се кефят един вид от това.

#9 2012-12-20 15:14:17

sofarawayX.
Member
Registered: 2011-02-05

Можеш само да благодариш на хората, които те мразят. Сами доказват, че завиждат за нещо.

[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333

#10 2012-12-22 11:13:11

p0p staR
Black Angel
From: In the Nowhere
Registered: 2012-04-03

Ами нищо..или ги псувам ( laugh )или нищо не правя..знам,че са хорица без рабта |-(

[list=*]
[*]Follow me.[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Ask me.[/*]
[/list]

#11 2012-12-22 12:24:03

-atanasowa
Member
Registered: 2012-08-07

Естествено.
Аск.фм е място за избиване за комплекси, дори да няма причина, ако някой търси-ще намери laugh
Изтрих моя защото ми стана наистина безинтересно. Те нямат смелост да ти го кажат в очите, нито пък са по-добри. Какво ти пука? Живей си живота и не им обръщай внимание. Хейтовете са най-често от един или двама души, които се правят на много, също така :з

.
Verlieben. Verlieren.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook