Pages: 1
#1 2011-11-05 08:12:57
Re: Ноктопластика с изграждащ гел
Искам да попитам във всеки козметичен салон ли се прави?
Колко струва?
Колко време отнема?
Може ли да се направи в домашни условия?
[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img]
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.
#2 2011-11-05 08:35:15
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
Може ли да се направи в домашни условия?
До колкото знам, не може в домашни условия.
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#3 2011-11-05 09:02:39
- Alison Delaurentis
- Member
- Registered: 2011-02-25
аз съм против ноктопрастиката защото този гел уврежда плочката на нокътя и горния слой на ноктите
[img]http://i56.tinypic.com/219p8oz.gif[/img]
#4 2011-11-05 09:05:57
- nekwa_
- Member
- From: Асеновграdd
- Registered: 2011-02-10
Какво представлява ноктопластиката с гел?
Гелът е еднокомпонентно средство за третиране на ноктите, което ги укрепва и насърчава растежа на естествени нокти. Приложен върху предварително подготвени нокти, продуктът действа лечебно на нокътната плочка под лека UVA светлина, оставяйки нокътя твърд, но гъвкав с естествен гланцов завършек.
Предлага се както в наситени цветове, така и прозрачен (без пожълтяване) и френски. Гелът може да се използва за покритие върху естествени нокти, за скулптуриране или само за върховете на ноктите, а може и да се прилага върху други системи за обработване на ноктите като акрил или фибро стъкло.
Гелът е без мирис и свободни изпарения, чиста система с малко прах, получен в резултат на минималната обработка, необходима преди и след прилагането.
Ноктите с гел са изключително естествено изглеждащи, гъвкави, без пожълтяване и устойчиви на разтворители. Този метод не уврежда естествените нокти и може да се използва за покритие на естествените нокти, само на връхчетата им или пък за скулптуриране на форми в къси удължители, които да помогнат за оформянето и капсулирането на здрави върхове на ноктите. Към техниката с гел може да бъде добавено и фибростъкло, когато е необходимо допълнително удължаване и изграждане или заздравяване на ноктопластиката.
Защо с гел?
Вашите ръце са визитната ви картичка, а ноктите са най-важната и забелязваща се част. Гелът е лидер във всички категории: здраве, издържливост, простота, лекота на отстраняване и др. Прозрачният гел е начин за третиране на ноктите, който ги заздравява и подсилва. Той се прилага върху предварително подготвени нокти и се изпича под UVA светлина. Така нокътя остава твърд, но гъвкав, с естествен лъскав завършек. Не се използва киселина, както при други видове ноктопластика и няма неприятни миризми. Ако се търси удължаване на нокътя, гелът се прилага върху предварително залепени удължители.
За направата на ноктопластиката се преминава през няколко основни стъпки:
- Премахване на лак
- Подготвяне на ноктите: избутване на кожичките, оформяне на ноктите и др.
- Дезинфекция и обезмасляване на ноктите: ноктите се почистват добре, така че да няма прах по повърхността им. Ако има останали частици прах или мазнина под поставения гел, той ще се надигне и ноктопластиката няма да издържи дълго.
- Поставяне на бондер – в края на подготовката за поставяне на гел може да се сложи специална смола за нокти (бондер), която служи за по-добро захващане на естествения нокът с гела.
Друго предимство на ноктопластиката с гел е, че тя може да се прилага на нокти с различни проблеми като например: нокти с разцепен слой, дълбоко нацепени нокти, нокти с надлъжни и с напречни бразди и други. При тези заболявания нито един друг метод на ноктопластика не е препоръчителен.
Ценаа около 40,00 лв
#5 2011-11-05 09:32:32
- lowet0o
- Fashion girl*
- Registered: 2011-09-08
аз съм против ноктопрастиката защото този гел уврежда плочката на нокътя и горния слой на ноктите
+
--------------------
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2aiqnyeoP1rq17szo1_500.png[/img]
#6 2011-11-05 10:51:57
- Brutallity
- Member
- From: София
- Registered: 2010-03-13
А после как се сваля,не е за приказване направо
All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.
---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.
#7 2012-12-16 12:32:34
- m_ii_m_k_a
- Member
- Registered: 2012-08-10
Вие добре ли сте, бе? Аз съм от доста време с гел и съм изключително доволна. Увреждал ноктите...хаха! Напротив, предпазва ги много. Аз в началото бях с ноктопластика с удължители,но са много по-неестествени,а и по-лесно се чупят. Цената зависи дали искаш гела да е върху твоя нокът или искаш да ти ги удължат с гел. Приблизително 30-40лв, зависи къде си я правиш. Около 3 часа отнема и не, не може да се прави в домашни условия. Дано съм ти помогнала.
it's a big big world, it's easy to get lost in it [img]http://prikachi.com/images/262/5164262x.gif[/img]
Pages: 1