#26 2012-12-12 17:49:24

xx_Mimi_xx
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2010-11-21

Re: Да кажа ли на майка ми, че пуша трева?

НЕ.. как ще кажеш на майка си, че пушиш трева.............
Може и да не разбере, че пушиш, освен ако не се хвалиш на всеки за това или ако пушиш пред много хора smile

Ти чуваш ли се изобщо?! Реагираш като 7 годишна. Айде, хранете ме, нападйте ме, казвайте ми че ви е приятелка, няма смисъл...Тя й е майка -.- Лошое да разбере от друг.

Момиче, хич не се заблуждавай. Самата идея че си решила да пишеш тук, значе че тайната не е правилна и не си сигурна в пазенето й. Тя е твоята майка, човек, който може да те наказва, съди, понякога дори бие*макар че не познавам такива хора* и пак ще те защити и иобича, когато е нужнно. Имам една съученичка, на 13, която пушеше и й сложиха марихуана в цигарата. После е направила някои неща и на другия ден половината училище я мразеше. Моичето си наряза цялото тяло и започна да си гаси цигарите в него. Ние я убеждавахме да не го прави заради момче *момче беше* Тогава майка й разбра.Реакция: проми й раните, превърза й ги, заведе я на лекар да я прегледат, накара й се и я помоли просто да се пази, след което излезе навън, пред бесните родители от типа ''с кой дружи детето им'' и им срита зад*иците, както се казва. Няма смисъл да криеш (:

Изобщо не съм съгласна с другите, макар че не съм им на възрастта да споря с тях. Така де, и аз съм на 13. Но ти си на 16, майка ти ще разбере че вече си голяма и ще ти даде свобода. Твое си решение, но не бъди глупачка. Не се дръж като хлапе, почти пълнолетна си wink Просто измисли по-лек начин да й го кажеш, няма по лошо от това, както казаха, за една майка детето й да се трови. Вярвам че ще успееш (:

Абсолютно. bow

[img]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/124/2/b/birds_png_by_nonueditions-d642eig.png[/img]

#27 2012-12-12 18:49:41

smileme
Member
From: ~In my Dream~
Registered: 2011-09-23
Website

Re: Да кажа ли на майка ми, че пуша трева?

Да,страхотна идея! Кажи и "Здрасти мамо! Аз самоо да ти кажа,че сериозно си пафкам тревица!".. |-( Глупости! Знаеш ли какво е за една майка да разбере,че детето и се трови!? То по-добре нея я набутай с трева,по-безболезнено ще и е. Или откажи тревата,или мисли по какъв начин ще и кажеш,защото..Не можеш да не и каже,нямаш право! С: Защото ти е майка и какво ли не е дала за тебе,но не можеш и да и кажеш право.Така,че.. Или отказвай тревата или напрягай мозъка. wink

Точно!!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook