#76 2012-12-06 15:28:35

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Re: Наркоманизация. [Завършена.]

Следваща част. heart

#77 2012-12-06 16:54:54

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

Глава 12

Били отново излезе към 6 вечерта. Докато го нямаше реших да се разведря, да послушам музика - това, онова .. Първо включих теевизора.
"Ааааз съм Джузепе и съм глявен готвааааааач! Готвенето е моя страст, затова аз знам каде да ...." Чък.
Изгасих го, не понасях подобни изпаднали кретенчета по телевизията. Нямаше нищо интересно, или щеше да е някое готварско шоу, или някой документален исторически. Мразех историята, и Джузепе, и историята .. и Били ..
Като си помислих за него, телефона и иззъня, изрових го от цялата ровенина и вдигнах.
- Има як купон довечера, идваш ли? Нямам си мацка. - Били отново започна с партитата.
- Забрави ли за Аш, веднага започна животът?
- Питам те, идваш ли?
- Зависи. Какво да правя на купони, не ги обичам.
- Е как какво има, цигари, дрога, алкохол, яки момичета и много ...
- Глупости. Мразя евтините партита на уродите от квартала.
- Ако щеш .. - Били затвори.
Вече беше към 7, отново включих телевизора.
"...Здравейте, започва шоуто на Джузепе Гадио, известен готвач!"
О Боже Господи, пак ли той .. Когато вече за 4 път, когато включих телевизора и го даваха, хванах телефона и набрах Били.
- В колко е? Ще дойда.
- В 8 ще те чакам пред "Карамел".
Разбрахме се и се изкъпах. Веднага се заех, какво да облека. Изнамерих дълъг клин и развлечена блуза за него. Отгоре метнах коженото си яке, и високи токчета. Сложих обеци, всякакви подобни аксесоари и заприличах на изпаднало ку*ве ..
Навих си косата и половината я хванах с една шнола. Изпръсках половин тубичка парфюм. Взех и едни яки слънчеви очила. Не исках да впечатлявам никого, пробвах да се направя на готина. Не беше присъщо за мен да се правя на това, което не съм. Но сега го правех ..
Когато се оглеждах в огледалото след отруфения грим, не можех да се позная. В какво щях да се превърна за една вечер, само и само да видя какво ще прави Били ..
Нямах никаква работа на парти с наркомани и к*чки и всякакви ... не знам. Единственото, което ме отличаваше от тях, бе класата и образованието ми. Иначе си приличахме по вид.
Въпреки риска от толкова опасности, се замислих. Но излязох. Заключих, взех си чантата и излязох. По коридора до асансьора имитирах нахакана походка с високите токчета, за да стои по-тежко поведението ми. Обух точно тези обувки, с които трудно ходех, убиваха ми, но ги носех. Клопах ,,нахакано" до асансьора. Влязох в него, и вътре, както се очакваше, двама типа ме одимиха в цигарен дим. Нарочно пушиха сякаш, право във врата ми, глупаци .. Не им направих забележка, а като слязох на първия етаж и като си отворих вратата, просто я пуснах. Да си я държат те .. После отново продължих с нахаканото поведение..

Изглежда смешна картинка, но тя не се фръцка, ходи по-тежко, как да се изразя ..

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#78 2012-12-06 17:08:36

lady_ss1
Member

"Ааааз съм Джузепе и съм глявен готвааааааач! Готвенето е моя страст, затова аз знам каде да ...."

"...Здравейте, започва шоуто на Джузепе Гадио, известен готвач!"

rofl  rofl  rofl  (y)

Следваща част. smile

#79 2012-12-06 17:09:28

Unstoppablє
Member
Registered: 2012-08-28

Хахах, страхотно е! Давай нататък.  laugh  laugh  heart

#80 2012-12-06 19:09:17

marleyandme
Member
Registered: 2012-03-21

[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/705/8087705D.jpg[/img][/*]
[/list]

#81 2012-12-06 20:44:35

miirka_
Member
From: ~ DreamLand**
Registered: 2010-02-08
Website

Sometimes it's better to be alone. Nobody can hurt you ..

[img]http://data.whicdn.com/images/17215876/tumblr_lteitbk3Cs1qil47mo1_500_large.jpg[/img]

#82 2012-12-07 14:31:11

Murderer .
Member
From: world of Gummy Bear ^,^
Registered: 2012-04-30

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m40oyvfB1s1rv4ymgo1_500.gif[/img]
Ask - ComeTakeMeThere

#83 2012-12-07 15:05:34

nedi
Independent

Глава 13

Реших да ходя пеша, беше далече. Беше и малко хладно, но предпочетох да се разходя до там. Погледнах часовника си - 19:21, имах достатъчно време да мина през някой супермаркет да си взема дъвки и минерална вода, никога не излизах без нея в чантата си.
Оставаше още малко до центъра на града, и евентуално дискотеката. Видях плакат, някакъв прочут български певец щял да гостува на същата дискотека "Карамел". Харесвах българските рапъри, но за Веселин Маринов, не бях чувала. Нямаше снимка, много ми беше интересно дали е хубав .. Сигурно щеше да ни разбие от рап..
С Били се срещнахме в 8, стигнах доста точно.
- Йо, много си яка! - Били не очакваше подобна визия.
- Благодаря ти, може да ме запознаеш с някое приятелче. - усмихнах се.
- Непременно. помниш ли Брус, този който беше с Аш, когато ви запознах пред университета? Този същия, ще дойде.
Имаше още малко хора, чакаха с нас, дискотеката да отвори. Дружината най-сетне се събра.
Мери, Ашли, Нина, Брус, Джейк, Том, Арнолд, Чък, Анна, Катрин .... и още толкова сигурно, трудно им запомнях имената. И всички изглеждаха точно както си ги представях, евтини, тъпи наркомани и тъпачки .. В стремежа си да стоя като тежкарка, изглеждах определено по-добре. И наистина, по-добре, че ..
Вход - отворен, едва към 20:10, а не в 20:00, както бяха обещали. Платихме куверт, всеки за себе си. А ние с Били заедно. Боях се, че ще ни помислят за двойка, затова не го хващах много много за ръка. Един тип ми подвикна нещо от рода, че сме си отивали. Изгледах го, сякаш гангстерски ще бъде убит, и той замлъкна.
Някакъв старчок излезе на сцената, сцената беше малка. Този сигурно ще го представи, мислех си. Извади средновековен глас и запя ...
"...Горчива обиииич, нееееееееееееека ме убиваааааааааааааа, от старите винари още знаааам ..."
Не изчакахме и първата песен и всички започнахме да се изнизваме.
"Оооо тоя ли бее.." "Беги бегиии, брат.." "Дай да излизаме, омитай сееее!"
Буквално, този Веселин, ни изгони от заведението. Не очаквахме такава музика за танци. Следващата спирка бе дискотеката Gaga Mоnster, там винаги си бях изкарвала добре. Влязохме и се настанихме, половината отидоха на бара и поръчаха тежки питиета. Само аз се "изложих", като си поръчах скромна газирана вода с лимон.
- Маце, не се стискай, не се стискай.. - Чък подвикна.
- Млъкни и си гледай джин-а!
Отидох на бара при Били, за да видя какво става с него. Уиски с бренди заедно. Двойно напиване!
- Ти май определено си решил да се напиеш днес, а? - попитах.
- Ох, да пускат тая музика вече, скучно е..
Е, пуснаха я.
Usher, Beyonce, Rita Ora, Dan Balan, Pitbull, Nicki Minaj ..
Всякакъв тип песни, свят ми се зави. Започнах и аз да се поклащам несъзнателно и пияно, дори когато не танцувах, макар, че не бях пила. Замалко се махнах от дансинга и се упътих към питието. Точно в този момент един тип, от компанията на Били сипваше прахче вътре.
- Ей ти, ш*баняко! Махай се, да не съм те видяла! - като груба к*чка го хванах за яката и го разкарах.
Взех си този път тоник. Седнах неспокойно на бара.

Веско Мариновв да ме извинява  laugh  laugh  sun

[list=*]
[/*]
[/list]

#84 2012-12-07 15:15:41

lady_ss1
Member

Нямаше снимка, много ми беше интересно дали е хубав .. Сигурно щеше да ни разбие от рап..

Някакъв старчок излезе на сцената, сцената беше малка. Този сигурно ще го представи, мислех си. Извади средновековен глас и запя ...

"...Горчива обиииич, нееееееееееееека ме убиваааааааааааааа, от старите винари още знаааам ..."

"Оооо тоя ли бее.." "Беги бегиии, брат.." "Дай да излизаме, омитай сееее!"
Буквално, този Веселин, ни изгони от заведението.

rofl  rofl  rofl  (y) Некст.

#85 2012-12-07 15:22:12

Unstoppablє
Member

Оле, не! rofl Давай некст! rofl heart

#86 2012-12-07 18:20:47

vili_ss
Member
Registered: 2010-02-21

"Животът е като представление – в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места." Питагор

[img]http://prikachi.com/images/990/6088990T.gif[/img]

#87 2012-12-07 18:38:49

imposible_**
Member
From: Soffia
Registered: 2011-09-20

некст  smile

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. laugh

#88 2012-12-07 22:12:31

Murderer .
Member
From: world of Gummy Bear ^,^
Registered: 2012-04-30

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m40oyvfB1s1rv4ymgo1_500.gif[/img]
Ask - ComeTakeMeThere

#89 2012-12-09 18:59:31

nedi
Independent

Глава 14

Направо не издържах, исках да си тръгна. Нямах място на такова заведение, пълно с объркани идиоти..Тепърва щеше да става напечено, беше още 9. Всички пропаднали момичета ме гледаха, дори когато бях с гръб към тях, седяща на бара. Не ме изпускаха от поглед, сигурно да не извикам полиция, заради незаконния кокаин. Щях да си тръгна, стига никой да не ме забелязваше, но сякаш бях в средата на събитието.
Половината ме оглеждаха странно, другата половина - говореха зад гърба ми простотии. Божичко, май започна голямото шоу! Музиката гърмеше, но как успях да чуя нещо, от бисерите, които изръсиха - не знам!
- Ох, горещо е, отвори го тоя прозорец бе батеее! Нищо не виждам! - на свръхнадрусания Джейк, започнаха да му се привиждат разни прозорци и тъмнина ..
- Нищо не се чува, усилете малко! - Брус пък не чуваше нищо..
Такива уникални бисери, не беше за вярване ..
Ашли се хилеше като откачена, направо като откачена! Представям си на самия студентски празник, какво щеше да става..
Не виждах Били .. Аа, ето го там.
Пробваше да натиска сервитьорката.
- Ей, мацке, не се стискайй! - беше я хванал здраво и не пускаше..
Тя имаше полуотчаяна физиономия, обезнадеждена, че ще я пусне някога.
- Били, престани! - отидох и го раздърпах.
Той се откъсна от нея и ме хвана пък мен.
- Як парфюм! И си се наляла с джин, двойно! - ръсеше пиянски глупости.
- Пиян си, говориш глупости!
- Е какво сега, оная не искаше да ми даде бира с текила да го смеся..
- Обичаш да мешаш няколко неща, и това ти влияе зле..Плюс това си се надрусал колкото можеш! Разкарай се от мен! - успях да го отбраздя.
Продължи се с глупостите от Били. Танцуваше пиянско, и си приказваше сам, научих няколко уникални фрази от него:
„Йеааа, хубав живот!“, „Мацко, я ела насам, да ти покажа как се танцува Макарена по наркомански, ела бе!“ „Горещо, къде е тоя скапан прозорец, бе?!“
Направо се чувствах като в лудница, охраната изобщо си нямаше идея какво прави моята компания вътре. Май беше време да тръгвам. Потърсих си чантата, бях я оставила на столчето до бара до мен. Не я открих. Видях, че момичетата ровеха из нея, където бяха масите с диваните.
Приближих се и си дръпнах чантата, след което хванах яко за косата и ухото едната уличница, която ми ровеше толкова въодушевено.
- Цигари, наркотици и алкохол вътре няма! Какво търсиш?! - толкова се разбеснях, ме не можех да се позная.
Взех си чантата и се върнах на бара, този път никой не сипваше нищо вътре. Малко преди да си седна на мястото разгневено момиче взе тоника ми и заля приятеля си с него.
- Идиот! Мръсник! Как можа?! Проклет да си, всичко свърши! .. - ругаеше го тя, след което се обърна, за да си върви и ми каза:
- Извинявай, да ти го пратя ли?
- Не, няма нужда. - усмихнах се и кимнах в разбиране.
Отчаяна, тя седна до мен и си поръча червено вино. Аз си поръчах също вино. Обещах си да не пия, но ми се пиеше..
- Искам да се напия и да забравя какво ми причини ..
- Изневяра ли? - осмелих се да попитам.
- Какво друго може..Проклети мъже! Наркоман, алкохолик при това беше .. А защо ми е аз да се съсипвам .. Ти на купон ли си?
- Ами един познат ме доведе тук, всичките му познати са наркомани и боклуци. Не ми се стои тук, но не мога да си тръгна, защото ще ме върнат .. Няма излизане.
- С теб ще си бъдем компания. - усмихна се тя и вдигнахме наздравица с чашите.
Виното беше хубаво, но свърши бързо. Поръчах си пепси след това. С момичето се запознахме, казваше се Елеонора. Беше свястна, в интерес на истината. Танцувахме като приятелки и забравих какво ставаше с Били и дружината му..
После Били и Арнолд се сбиха ...

[list=*]
[/*]
[/list]

#90 2012-12-09 23:23:21

Dr.Predator
Member
From: Sin City
Registered: 2010-11-21
Website

Така прочетох всичко и определено е увлекателно.  kiss

[img]http://i91.photobucket.com/albums/k300/vanilia_1/2445jpg.gif[/img]
Make it nasty

Dr.Predator

#91 2012-12-09 23:30:28

miirka_
Member
Website

Браво Неди!  (f)  Кога да очакваме следващото?  heart  (f)

[img]http://data.whicdn.com/images/17215876/tumblr_lteitbk3Cs1qil47mo1_500_large.jpg[/img]

#92 2012-12-10 11:42:17

Unstoppablє
Member

Некст.  heart

#93 2012-12-10 14:16:53

Black_pois0n
Member
From: На планетата Венера
Registered: 2010-09-04

Страхотно е  heart

#94 2012-12-10 15:18:20

lady_ss1
Member

Некст! heart

#95 2012-12-10 17:08:59

nedi
Independent

Както се предполага, финала наближава ;д

Глава 15

- Кой има дълги крака, бе?! Още един път да си казал, че има дълги крака като на модел и съм те смазал. Моя си е! - ругаеше Били.
Определено беше пиян chuckle Говореше несвързани неща, и май аз бях причината. Разтърваха ги. Елеонора благородно завидя, и си призна.
- За мен досега не са се били, а това ми е в мечтите. Искам да бъда забъркана в любовен скандал! Да се бият ожесточено и който победи да бъда негова! - само я гледах как се вживяваше.
И тя беше подпийнала след няколко вина.
Не само се вживяваше, беше въодушевена и щастлива, че такова нещо се случи пред очите и. Арнолд си тръгна с разцепена устна. Не, не си тръгна, май излезе навън за малко. Били се укроти и седна наблизо. Не смеех да го попитам защо беше тази гюрултия, за да не ме набие, случайно. Не смеех нито да го подканя да тръгваме, нито нищо. С Елеонора като първи дружки, към 10 и нещо отидохме да си освежим грима в тоалетната.
Не беше пропаднала дискотека, даже изобщо. Нямаше наркоманска картинка на повръщащи хлебарки. /момичета/
След като се върнахме, бяхме изпуснали голямото шоу. Награбил сума ти хапчета, видях Били да изпива голяма доза бира с тях.
- Глупако, алкохол с наркотици мешат ли се, дай ми ги! - отидох и го раздърпах да ми ги даде.
Той не реагира и си ги изпи. Отказах се да го разубеждавам да не ги пие. Вече беше късно, и той истеряса щом видя Арнолд да ме оглежда мръсно ..
Хвана го и започнаха да се бият взаимно. Всички се избутахме измежду тях да разтърваваме. Но те си знаеха тяхното. Били преметна Арнолд през бара, изпотроши всякакви чаши .. Пострада бармана, сервитьорката също се отърва с ритник в задника, опитвайки се да ги избута, за да мине и да тръгне нанякъде, някое по-безопасно място. Охраната нямаше никаква реакция. Битката се ожесточаваше. Докато самия бар не падна..Тогава паднаха и бирените чаши, чешмата за бира, същинската чешма и всички глупости..Само другият алкохол не успя да падне, бяха на стената.
А, не се безпокойте. И до алкохола стигнаха, бутнаха само скромните 23 бутилки ром, бренди и коняк. Бяха кървясали не заради боя, а заради изпочупените стъкла наоколо.
Нина взе дебеличка бутилчица и прасна Били в главата.
Спешно викнахме лекар, превърза Били и пиян-напушен-надрусан, насила го вкарах в таксито, което дойде бързо. Когато излизахме, пуснаха поздрав за Били, любимата му песен на българският певец Тони Стораро. Жалко, че не можеше да си чуе поздрава, защото не беше добре, и вече потегляхме. Ченгетата веднага пристигнаха, след като си тръгнахме, видях светлините от патрулките от задното стъкло на таксито..

[list=*]
[/*]
[/list]

#96 2012-12-10 17:48:20

the cutie
Member
Registered: 2012-07-06

Некст. <33

[list=*]
[*] - my weheartit[/*]
[/list]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/0F/4C/889d15d69dd60f4c.gif[/img]

#97 2012-12-10 18:35:56

vili_ss
Member
Registered: 2010-02-21

Невероятно .. давай некста !!  heart

"Животът е като представление – в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места." Питагор

[img]http://prikachi.com/images/990/6088990T.gif[/img]

#98 2012-12-10 18:39:43

lady_ss1
Member

Следваща част.  heart

#99 2012-12-10 21:56:37

djuu
Member
Registered: 2011-09-09

Следваща част.  heart

#100 2012-12-10 22:07:20

miirka_
Member
Website

Невероятно .. давай некста !!  heart

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook