Pages: 1
#1 2012-12-07 18:26:26
- pipi11
- Member
- From: *Wonderland*
- Registered: 2012-02-29
Re: Логика
Честно казано това е пълна тъпотия , с която убивах време, но намерих нещо симпатично в нея и реших да я кача:
Да поговорим малко за думата „логика”.Тази дума означава толкова много, а и толкова малко. Напоследък съм забелязала, че това, което има логика, всъщност няма никаква логика, а това което няма абсолютно никаква логика има голяма логика. Ето как разбрах това:
Ако се движим само по пътя на логиката, се оказва че нашата цел няма логика, а ако се движим по интуиция без никаква логика, всъщност това което правим има логика. Сега разбирам че логиката ми куца, но какво от това- това е моята логика. А каква е вашата логика? Боже, колко пъти написах думата логика…може би поне 5, което ме води до мисълта за числото пет.
Хубаво число. Аз харесвам нечетните числа. Числото 5 ми е едно от любимите, но най-любимото ми число е 13 – фаталното…което е малко странно, защото аз съм изключително жизнерадостна…Като се замисля това е добре защото моята радост и фаталността създават идеална хармония. Ура! Ето казвам за втори път, че логиката ми куца. По- рано казах, че не харесвам четните числа и изречението не ми харесва, затова натискам бутона „Delete” и продължавам нататък. Всъщност нищо не натискам , а продължавам да пиша безсмислици с хубав почерк. Защо почерка е хубав? Защото е на компютър, опа… грешка – лаптоп.
В моя текст няма никаква тема, никакъв смисъл и никаква логика. Аз убивам време и пиша пълни безсмислици, а вероятно и Шекспир е писал такива чудеса, но просто е станал известен само със своите смислено-безсмислени творби. Тук се налага да поспоря сама със себе си. Защо? Защото харесвам творбите на Шекспир и мисля че те са смислени и в тях няма нищо безсмислено. Май пак се налага да натисна бутона „Delete”…готово. Всъщност както виждате отново не натиснах абсолютно нищо.
На моят бутон не пише Delete, има само един знак – такъв ( отдолу трябва да има картинка, а ако няма…голяма работа! ) Като се замисля едва ли някой го интересува какъв ми е бутона Delete…Я гледай ти! Аз съм имала бутон Delete (понеже много пъти употребих тази дума ще поясня: имам бутон и с надпис Deletе)
Нека се върнем отново на темата с логиката. Та до сега открих, че:
●Както нищо, така и всичко си има логика.
●Пиша пълни глупости!
Е, мисля, че за сега това е достатъчно. Разбрах, че пиша безсмислици с някакъв си смисъл и че това, което има логика всъщност няма логика. Може и да не сте ми хванали логиката – не го взимайте присърце, все пак това си е моята женска логика!
[list=*]
[*][list=*]
[*]Обичай ме, когато най-малко заслужавам любовта ти,
[list=*]
[*]защото тогава най-много се нуждая от нея.[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#2 2012-12-07 19:57:29
- happy_time_day
- Member
- Registered: 2012-03-02
Кефи ме. Има логика.
I'm becoming... Brundlefly.
[img]http://37.media.tumblr.com/0efe6690e2ab5b9ba55665325d7f94b3/tumblr_n4uqnoQeti1tn67w6o1_500.gif[/img]
#4 2012-12-07 20:37:33
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
Чувствам се объркана, но едно разбрах- пишеш пълни безсмислици!
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#5 2012-12-07 20:58:39
- lovegackt
- Member
- From: My imagination *~*
- Registered: 2011-09-26
Кефи ме. Има логика.
Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]
#6 2012-12-08 08:41:01
- pipi11
- Member
- From: *Wonderland*
Благодаря ви! Радвам се, че ви харесва и че сте намерили някаква логика, в това общо взето нелогично нещо.
[list=*]
[*][list=*]
[*]Обичай ме, когато най-малко заслужавам любовта ти,
[list=*]
[*]защото тогава най-много се нуждая от нея.[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#7 2012-12-08 16:30:26
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01