Pages: 1
#1 2012-12-07 14:58:06
- Sissy_love
- Member
- From: in purple clouds
- Registered: 2012-03-30
Re: Мое мъничко кокиче...
[b]Мое мъничко кокиче...
Тя бе малка, сладка, неповторима, но определено не бе тя центърът на вниманието. Тя имаше сестра, сестра и бе перфектната във всичко. Родителите и винаги са обичали нея повече, а нашата малка героиня винаги беше на заден план. Винаги беше на второ място и я болеше много, защото сестра и заемаше всичко, стаята и, нещата и, храната и и това което беше най-скъпо на малкото момиче родителите и. Единственото нещо което сестра и не правеше добре е да пее. Веднъж вашето момиче реши да участва в конкурс за пеене... Родителите и веднага записаха и двете си дъщери, другата я приготвяха, гласяха, направо я създадоха наново,а малкото момиче, те дори не разбраха, че ще участва. Но тя и това преглътна и след много самостоятелни подготовки дойде големият ден. Тя бе прекрасна,беше облечена с красива рокля и приличаше на първото кокиче. Беше просто пленителна. Имаше много други деца които имаха хубави гласова, но когато малкото момиче излезе на сцената всички ахнаха, дори родителите и, които досега сякаш не я забелязваха бяха изумени. След нея дойде и сестра и и тя изпя една песен, но гласът и беше ужасен и никой освен родителите и не пляскаха. И след концерта сестрата на малкото момиче беше убедена, че ще спечели и не само тя смяташе така, а и родителите им, но наградата спечели нашата малка героиня. Тя бе толкова радостна и щастлива, но всичко рухна в един миг. Мигът в който сестра и я изгледа с огромна злоба, мигът в който родителите и успокояваха плачещото си дете вместо да са до малката си победителка. Мигът в който родителите и я изгледаха сякаш е направила най-голямата злина. Малката ни героиня почувства едно егоистично чувство което бързо изчезна. Тя пусна наградата, цветята и всичко. Остави хората които я бяха наобиколили и излезе само по нежната тънка рокля с която беше. Тя дълго тичаше из снегът, снегът валеше а тя тичаше минаваше покрай хората. Мина през площада през целият град докато не влезе в гората там тя седна на едно място и започна да плаче, не след дълго се умори и падна на студената земя покрита със сняг. Снегът валеше върху нея, но тя дори уморена не спираше да рони сълза след сълза. Една сълза падна и проби брилянтната повърхност на снегът. След известновреме тя събра сили и стана от снегът, отново тръгна из гората докато не стиган една малка къщичка. Това бе къщичката на баба и която бе починала преди доста време. Тя сякаш видя как баба и я гледа през прозорецът, затича се към къщата и влезе вътре сякаш отново беше красивата, малка къщичка на баба и и баба и до камината, гледаше огънят и с нежен глас я повика. Тя отиде до нея и отново седна в прегръдките и отново се почувства сигурна. Гледа баба си и се разплака „Искам да остана с теб бабо” каза през сълзи малкото момиче. Баба и се усмихна топло и каза „Не можеш...сега се върни при родителите си и усети любовта им за пръв път”... след тези думи баба и изчезна както и малко по малко къщата доби сегашният си вид . Красивите тапети ги нямаше, нямаше ги мебелите, нямаше нищо от къщата само старият люлеещ се стол..тя бе седнала на него. Пред нея бе камината, а на пода една снимка на нея и на баба и. Тя отново се разплака и продължи да плаче над снимката. А на мястото където бе плакала в гората поникна първото кокиче за годината... то бе поникнало от любовта на баба и и от топлата сълза породена от мъката на внучка и.[/b]
Моля изкажете мнение...За мен е много важно, а съм нова в това...Знам че не е добро...
Здравей.
Е,
обичам те
винаги съм и винаги ще те.
Това е.
Чао.
#2 2012-12-07 15:12:27
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28
Хубаво е, но имаш твърде много повторения. Би било по - добре, ако заместваш думите със синоними.
#3 2012-12-07 15:18:30
- Happy face
- Member
- Registered: 2011-09-25
мисля че е уникално ! може да си нова но се справяш чудесно!текстът доста ме разчувства.
#4 2012-12-07 15:31:55
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Не ми харесва. Вмъкни имена, а не само ''малката героиня, тя''.
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
Pages: 1