#1 2012-12-06 18:13:10

nep0k0rna_
Member
Registered: 2010-04-25

Re: Бъдеще?

Докато се ровичках в интернет вижте какво намерих.Мислите ли,че в действителност всичко това е вярно? smile

Писна ми от всичко!Всяка сутрин ставам с тази мисъл и лягам с тази мисъл.Защо всичко трябва да бъде толкова сложно?
Защо хората трябва да са озлобени,защо хората трябва да са завистливи?
Толкова много въпроси без отговори.Всеки път щом остана сама се задълбочавам в себе си в размисли..В някой ъгъл,сама,сама и отново сама.Не знам как се чувствам,не знам как да опиша настроението си.Не знам какво да правя.Писна ми ето отново казвам писна ми от всичко и всички!Всеки гледа изгодата в днешно време..Защо всичко трябва да опира до изгода?Не можем ли просто да сме щастливи без изгода а само чувства?
Защо сексът е като здравей,а любовта липсва?
Защо парите са НАЙ-ВАЖНОТО за почти всички,нима те могат да те обгърнат с обич,нима те могат да те направят щастливи?
Живеем свят свързан само с клюкарски истории и празни приказки.Натякване на абсурдни неща,изгода,пари,секс,убийства,наркотици,алкохол.
Такъв пример ли ще даваме на нашите деца,такова ли е тяхното бъдеще?
Няма ги искрените хора,няма го истинското щастие..
ВСИЧКО Е ИЗГОДА!

#2 2012-12-06 18:15:25

Unstoppablє
Member
Registered: 2012-08-28

Вярно е донякъде, но след като не си го писала ти, би трябвало да е в друг форум.

#3 2012-12-06 18:17:23

nep0k0rna_
Member

Ох..  laugh да объркала съм

#4 2012-12-06 18:25:39

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Айде, готово.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#5 2012-12-06 18:31:15

miss_ya
Member
From: Narnia
Registered: 2010-11-22

А защо просто въпросният автор не спре да се оплаква от участта си и не погледне ПОЗИТИВНО на живота? Защо никой не разбира,че щом нещо ти е подарено трябва да го цениш максимално?! ... Много са ми странни днешните тийнеджъри (обазалагам се,че го е писало момиче на тази възраст) ... Как нищо не ги задоволява,как НИКОГА не са щастливи?! Как постоянно искат нещо и не ценят това,което имат? .. Що за хора,по Дяолите? Всичко било сложно..ами ако ти го поднесат на тепсия,дали ще си доволен? Не,пак няма да си удоволетворен. Винаги мрънкащи,тъжни,пискащи,оплакващи се..Какъв пример щяла да даде на децата си..Тя няма да може да отгледа деца,щом сега и се струва сложно!!

[img]http://store.picbg.net/pubpic/B3/F9/213db4373f5ab3f9.gif[/img]
heart Haytham Kenway  heart

#6 2012-12-06 18:42:46

nep0k0rna_
Member

А защо просто въпросният автор не спре да се оплаква от участта си и не погледне ПОЗИТИВНО на живота? Защо никой не разбира,че щом нещо ти е подарено трябва да го цениш максимално?! ... Много са ми странни днешните тинейджъри (обазалагам се,че го е писало момиче на тази възраст) ... Как нищо не ги задоволява,как НИКОГА не са щастливи?! Как постоянно искат нещо и не ценят това,което имат? .. Що за хора,по Дяолите? Всичко било сложно..ами ако ти го поднесат на тепсия,дали ще си доволен? Не,пак няма да си удоволетворен. Винаги мрънкащи,тъжни,пискащи,оплакващи се..Какъв пример щяла да даде на децата си..Тя няма да може да отгледа деца,щом сега и се струва сложно!!

Точно това си мисля и аз!Исках да чуя и други мнения.Та един тинейдър нима може да бъде влюбен истински,никой не оценя това което има. smile

#7 2012-12-06 19:20:22

miss_ya
Member
From: Narnia
Registered: 2010-11-22

За любовта да не говорим,по-добре. Като започнат да се дерат,сополи,сълзи,хленчения. Любов ли? Възрастните не могат да я намерят,те реват,че са я загубили...Ама такива са те,няма да се променят,за жалост.

[img]http://store.picbg.net/pubpic/B3/F9/213db4373f5ab3f9.gif[/img]
heart Haytham Kenway  heart

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook