Pages: 1
#2 2012-12-05 15:30:36
- Dr.Predator
- Member

- From: Sin City
- Registered: 2010-11-21
- Website
Re: Не мога да го разбера..
Сигурна ли се че те харесва достатъчно? Другото което е, може да го е страх да не остане излъган, измамен, да го наранииш. Случва се при момчета,на които им е първа връзка и не знаят как да се държат. Може просто да си му временно увлечение,да се е привързал и затова да не иска.
#3 2012-12-05 15:36:15
Сигурна ли се че те харесва достатъчно? Другото което е, може да го е страх да не остане излъган, измамен, да го наранииш. Случва се при момчета,на които им е първа връзка и не знаят как да се държат. Може просто да си му временно увлечение,да се е привързал и затова да не иска.
проблема е, че общуваме постоянно от 5месеца знаем всичко един за друг станах ме много близки и когато той разбра, че го харесвам спряхме всякакви отношения въпреки, че ми каза буквално в очите, че наистина ме харесва..
be yourself :3
#4 2012-12-05 15:59:26
- Dr.Predator
- Member

- From: Sin City
- Registered: 2010-11-21
- Website
Изчакай да мине мъничко време. Да свикне с мисълта, че го харесваш. Може да не е очаквал да му го кажеш. Може да ти звучи тъпичко, ама изчакай малко и не бързай. Това е моят съвет. И аз съм така като някой поне да ме харесва и се отдръпвам. И такива хора има.
#6 2012-12-05 18:41:46
- lady_ss1
- Member

- From: София
- Registered: 2010-09-17
Явно не си пада по 'сериозните връзки' или просто не те харесва достатъчно. А защо не го попиташ за причината?
#7 2012-12-06 08:50:35
Мога да ти изброя много причини, но не виждам смисъл.
Говори с него/независимо как/ и виж какво ще ти каже, това е. Няма как да му прочетеш мислите, а ние още по-малко, при положение, че не знаем никакви подробности.
#8 2012-12-06 09:18:06
- malwu..
- Member

- From: Монтана ~
- Registered: 2010-11-17
Изчакай да мине мъничко време. Да свикне с мисълта, че го харесваш. Може да не е очаквал да му го кажеш. Може да ти звучи тъпичко, ама изчакай малко и не бързай. Това е моят съвет. И аз съм така като някой поне да ме харесва и се отдръпвам. И такива хора има.
Съгласна съм с нея. При някои момчета е нужно време да свикнат с мисълта, че определено момиче ги харесва. Аз така веднъж чаках 2/3 седмици, междувременно следих действията му- как и дали флиртува с други момичета.
~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}
#9 2012-12-06 10:02:16
Съжалявам за арогантността,
но според мен той не иска връзка щото още си пада по връзките за вечер-две и не е готов за сериозна връзка.. А може би и не иска да те нарани. Не го насилвай. Мъже валяли. ![]()
Sometimes it's better to be alone. Nobody can hurt you ..
[img]http://data.whicdn.com/images/17215876/tumblr_lteitbk3Cs1qil47mo1_500_large.jpg[/img]
#10 2012-12-06 10:43:51
Сериозно ли си вярваш, че на 15 години ще има връзки "за вечер-две", както сама се изрази?
Има няколко прости варианта.
- Все още е един голям дечко.
- Харесва я по-скоро като приятел.
- Нямат опит, страх го е и не му се занимава.
Говори с него, просто е. В днешните времена поне можеш да го направиш и без да си очи в очи с определения човек, което те улеснява тройно. Нямаш достатъчно добро оправдание, така че действай без колебание, ако искаш да разбереш причината.
#11 2012-12-06 14:16:27
Послушах ви и му писах.
Питах го какъв е проблема и той ми каза, че много държи на мен и не иска връзка, за да не си промени ме взаимоотношенията след това. Честно казано и аз не искам връзка, но след като знае ме, че се харесваме нищо няма да е същото поне аз така мисля и се чувствам тъпо ;d
be yourself :3
#12 2012-12-06 17:01:18
- noni_1992
- Member

- Registered: 2012-09-06
Наистина може да има много причини.Щом ти е казал така вероятно не иска да избързва с връзките,аз мисля,че може да е имал друго момиче,с което не се е получило и сега му е по-трудно да реши какво да прави. Дай му малко време,за сега останете просто приятели и може би накрая сам ще дойде при теб. Ако пък го харесваш много и не искаш да рискуваш, по-добре се оттегли и си останете на "Здравей" ![]()
I'd LOVE GO BACK TO WHEN WE PLAYED AS KIDS
BUT THINGS CHANGES....
THAT'S JUST THE WAY IT IS ... THINGS'LL NEVER BE THE SAME!
понякога се питам кой си?.. и защо си с мен?
понякога не знам коя съм,но пак съм с теб!
Не вярвам,че си като всички други,макар понякога да си приличаш..
Някак наивно вярвам ти,макар понякога да го отричам..
И кой си ти-коя съм аз все пак не зная.. но знам-Ти си този от когото се нуждая!(h)
#14 2012-12-06 17:17:34
- Breath Of Passion
- Bitchy mod

- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Има си тема..
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
Pages: 1