Pages: 1
#1 2012-12-05 09:01:44
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Re: Таблет
Надявам се не съм сбъркала темата,но искам да попитам следното:
Имам един таблет,но честно казано не съм доволна и смятам да си взема на Apple...
Ако някой има такъв(на Apple)ще сподели ли мнение?
Важно ми е само да се тегли от google play,да има по-големичка памет и...Общо взето това е.;дд
Мерси предварително.
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#2 2012-12-05 10:46:21
И аз имам таблет Samsung Galaxy Tab 10.1 тегли от Google Play 16GB памет не е зле, но лошото е, че не мога да гледам филми от повечето сайтове :/ ако не броим това като цяло е добре .
Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.
#3 2012-12-05 13:32:00
- Lidka2
- Member
- From: In wonderland {} < 3 3
- Registered: 2010-08-28
Здравей .
Аз имам на Apple The New iPad 32 gb . Има си wi-fi , блутут , абе общо взето всичко много съм доволна , работи , батерията му издържа дълго , около 10-12 часа . Общо взето това е най-важното , според мен е много добър модел . Препоръчвам ти го !
Fight all your demons. ;]]
#4 2012-12-05 15:30:39
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
Здравей .
Аз имам на Apple The New iPad 32 gb . Има си wi-fi , блутут , абе общо взето всичко много съм доволна , работи , батерията му издържа дълго , около 10-12 часа . Общо взето това е най-важното , според мен е много добър модел . Препоръчвам ти го !
И аз имам същия само че моя е с 4G, а това за тегленето с Google play от къде го чу, не може да се тегли това от Айпад... има си App store..
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
Pages: 1