- Index
- » Кош
- » Идея за тоалет?
Pages: 1
#1 2012-11-16 20:28:09
- xx_devilgirl_xx
- Member
- Registered: 2012-04-22
Re: Идея за тоалет?
Та така.Знам,че ще ви се види супер тъпа темата,но наистина не знам какво да измисля.
Значи.. Участвах в конкурс за фотомодел,спечелих .. И имам фотосесия..Но проблема е там,че ми казаха да донеса дрехи обувки там всичко,което ми хареса,но да имам тоалет,с който да ги ,,изненадам'' .. Имало момичета с кимоно,с пижами.. а аз трябва да измисля нещо,с което да ги изненадам и да е различно от на другите..Нищо не ми идва на ум..
Идеи?
#2 2012-11-16 20:34:37
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Бъди себе си. Покажи твоя стил на обличане, която те изразява най-добре. Това е, което мога да ти кажа. Казвам ти го, защото изучавам моден дизайн в училище като предмет. Ако трябва да е нещо по такаа... може да се облечеш в някоя от дългите старинни рокли, с които са ходели в Ренесанса, например? А може и дрехите, с които са се обличали в Древен Египет или Елада?
#3 2012-11-16 21:27:13
- miki_99
- Member
- Registered: 2011-09-24
Бъди себе си. Покажи твоя стил на обличане, която те изразява най-добре. Това е, което мога да ти кажа. Казвам ти го, защото изучавам моден дизайн в училище като предмет. Ако трябва да е нещо по такаа... може да се облечеш в някоя от дългите старинни рокли, с които са ходели в Ренесанса, например? А може и дрехите, с които са се обличали в Древен Египет или Елада?
We buy shit we don't need - with money we don'have - to impress people we don't like.
http://im-dying-inside-now.tumblr.com/
#4 2012-11-17 07:21:57
- marleyandme
- Member
- Registered: 2012-03-21
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/705/8087705D.jpg[/img][/*]
[/list]
#5 2012-11-17 09:42:44
- ttiiniie^^
- Member
- From: Saint Petersburg.
- Registered: 2010-12-17
- Website
Бански + плажна кърпа?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Идея за тоалет?