#1 2012-11-15 10:03:03

butterflyyy
Member
Registered: 2012-08-13

Re: Искам да избягам от всички и от всичко

Всеки човек в живота си имам поне един "етап" от живота си в който иска да избяга от всичко.. в който проблемите му се стоварват изведнъж на главата.. Вмомента съм в такава ситуация. Имам нужда да избягам, да си почина, да си преобмисля нещата. Бих избягала, но съм на 15г. и няма как да тревожа родителите ми. Това е последното нещо, което искам. Въпроса ми е какво вие бихте направили на мое място или какво по принцип правите като се чувствате така? smile

#2 2012-11-15 10:12:11

snow white_99
Member
From: София
Registered: 2011-01-27

Редовно искам да избягам. Излез сама, разходи се в парка. Просто отиди някъде сама. Вземи си слушалките и слушай музика, почети нещо. След няколко часа ще си по -добре.

If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]

#3 2012-11-15 10:31:38

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Редовно искам да избягам. Излез сама, разходи се в парка. Просто отиди някъде сама. Вземи си слушалките и слушай музика, почети нещо. След няколко часа ще си по -добре.

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#4 2012-11-15 10:31:56

butterflyyy
Member
Registered: 2012-08-13

Не мога да се разкарвам сама! Пробвала съм. Просто сама не мога. Без посока, без път.. оф просто не мога. Пробвала съм.. ;х и не съм от хората, който обичат да четат книги ;д

#5 2012-11-15 15:00:56

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Съгласна съм! Не можеш да бягаш, защото все още не си пълнолетна и родителите ти носят отговорност за теб, но ако искаш да си отдъхнеш, да си починеш и да преосмислиш проблемите си или живота си, наистина можеш да отидеш в някой парк сама. Човек винаги има период от живота си, в който трябва да остане насаме със себе си... далеч от всичко и всички. Не само ти си така, всеки човек е така. Вземи слушалките и пусни любимата си музика, ако това ще ти помогне още повече. Но не бягай за дълъг период от време! Това наистина може да притесни родителите ти, а и да ти стовари още проблеми, като караници, наказания, викове от тяхна страна и т.н.

П.П. Ако това не помага ми пиши лично съобщение. Ще се опитам да ти помогна по всякакъв начин!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook