#51 2012-11-14 12:27:51
- marleyandme
- Member

- Registered: 2012-03-21
Re: Една истинска любов...
Какво стана с историята? ![]()
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/705/8087705D.jpg[/img][/*]
[/list]
#52 2012-11-14 22:13:17
- Нелии...
- Member
- Registered: 2012-06-26
Извинявaм се зa зaбaвянето, но нямaм инт
ернет и понякогa влизaм от телефонa , зa дa видя кaк върви историятa... Рaдвaм се че ти хaресвa утре вечерще се опитaм дa я кaчa и още един път се извиняaм... ![]()
#53 2012-11-15 14:59:52
- Нелии...
- Member
Заповядайте, надявам се да ви хареса! И отново се извинявам, че забавих тази част толкова много... ![]()
ЧАСТ 15
Когато слезнаха долу, там стояха първите гости за вечерта. Те бяха добри приятели на Енрике още от началното училище. Запозна ги с Алесандра. На нея и се сториха добри момчета и се държаха с нея сякаш се познаваха от години…
След малко започнаха да идват още и още хора. Енрике й ги представяше, но те бяха толкова много, че не можеше да ги запомни всички.
Музиката беше на макс, малка част от гостите танцуваха на импровизирания дансинг, а останалите си говореха или се натискаха в някоя от стаите, общо взето всички се забавляваха... На Алесандра и стана горещо и много задушно вътре, за това реши да излезне на двора за малко. Енрике я видя и попита:
- Къде отиваш?
- Ще изляза на чист въздух… спокойно до 2 минути съм тук.- усмихна му се и го целуна по бузата.
- Добре…
Още с отварянето на вратата усети приятния полъх на нощния ветрец, галещ лицето й и разпиляващ косите й. Действаше и много добре.
Така загледана в тъмнината, тя не чу приближаващите към нея стъпки, само усети две силни ръце около кръста си.
- Казвам ти за стотен път вече да не правиш така!- каза му тя Виж звездите, прекрасни са!
- Но не колкото теб!- каза момчето зад нея, който всъщност мислеше за Енрике. Тя бързо се отдръпна от него, но той я задържа.
- Лео?!? Какво търсиш тук? …И си махни ръцете от мен!- отблъсна го тя.
- Но аз искам да те докосвам и да те усещам до себе си…
- Ама аз не!
- А теб кой те пита изобщо?- каза грубо и я хвана за китката
- Остави ме!- викна тя
- Ако искам…
- Алесандра каза да я пуснеш!- се чу ядосания гърлен глас на Енрике
- Пак ли ти?
- Не пак… отново! Алесандра ела при мен!
- Нали ако иска?- заяде се Лео
- Пусни ме животно такова!- извика Сандра
- И този път ти се размина малката, но следващия…
- Няма да има следващ! Разкарай се сега от тук!- извика тя.
Енрике отиде до нея и я взе в прегръдките си, единственото място в което се чувстваше сигурна и в безопасност. Тя се облегна на силните му гърди и стояха дълго така, до като не дойдоха Беки и Тайлър да ги потърсят.
- Какво има? Къде се изгубихте?
- Тук сме, спокойно. Излезнахме да подишаме чист въздух… След малко влизаме- усмихвайки се каза Алесандра.
- Добре.
Останаха още малко вън така прегърнати и влезнаха. Купона изглежда бе във вихъра си- имаха чувството, че къщата се тресе под краката им, музиката беше увеличена до край и всички бяха станали и танцуваха на импровизирания дансинг. Решиха и те да се присъединят към групата на танцуващите, за да пооправят настроението си. А към 3 часа почнаха да се разотиват. Къщата беше заприличала на кочина- всичко разхвърлено, разпилени дрехи по пода, счупени чинии и чаши, фасове и бирени бутилки на всякъде, дори имаше и няколко счупени стола…
- Е, каквото-такова… Утре ще го оправим.
- Да, а сега да се качваме ли горе вече?- предложи Сандра на Енрике.
- Добре…
#54 2012-11-16 09:12:05
- marleyandme
- Member

- Registered: 2012-03-21
Некст! ![]()
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/705/8087705D.jpg[/img][/*]
[/list]
#55 2012-11-16 20:18:47
- Нелии...
- Member
Ъмм некста не знам кога ще го пусна, защото имаме семейни проблеми и нищо не се знае... Може би след 4-5 дена, още от сега се извинявам!
#56 2012-11-23 10:22:00
- dynda2
- Member
- Registered: 2010-10-27
ннексттт
![]()