#1 2012-11-13 20:22:08

Коди Мартин
Member
From: Russia, St, Petersburg
Registered: 2012-03-03

Re: Има ли според вас форума нужда от още един администратор?

Скъпи приятели,
отварям тази тема с искането да видя вашето мнение по въпроса- "Има ли нужда форума от още един администратор"?
Както и сами виждате имаме само един администратор, който се разкъсва между сайта и форума, а и освен това има и личен живот, който е много по-важен. Именно затова аз предлагам да има още един администратор на форума, който също като стария да изпълнява и обмисля идеите ни, да вкара ред във форума и най-вече да се грижи за него.
Според мен, така ще е много по-лесно поддържането на форума и всички ще са доволни.

Именно с тази цел отварям темата, защото именно ние потребителите трябва да изразим мнението ни и поне ако не друго да дадем своето мнение кой според нас от екипа е достоен да свети в червено и да носи титлата администратор.
Както и сами знаете, администратор винаги би станал някой, който и сега е в екипа, така че ще имаме избор само от модераторите във форума.
Споделете вашето мнение и най-вече не забравяйте да се аргументирате добре, защо сте избрали точно този потребител!

[img]http://prikachi.com/images/652/6784652t.png[/img]

#2 2012-11-13 20:48:43

keminka
Summer Beauty
From: Варна~town
Registered: 2008-11-19

така сме си добре според мен

#3 2012-11-13 21:01:29

Коди Мартин
Member

Нека и аз изразя своето мнение по въпроса. Карам направо- според мен, човека който е най-подходящ за администраторския пост е  kingsize_ofanziva. Веднага се аргументирам- тя е човек, който е в екипа още от самото начало на създаването на сайта. Тя е човек, който достатъчно добре разбира модераторските си задължения и човек който ги върши. Тя е човек, който може по един нормален начин да комуникира с потребителите и най*-вече да се разбира с тях. Тя е онзи човек, на който можеш да споделиш идеи и най-вече, който има желание да развитието на тези идеи. Тя е човека с чувство за хумор и човека, който не се приема за модератор, а за потребител, равен с нас. И това го доказва с това, че ранга и не е "модератор" и защото тя е скрита, вероятно заради причината, че не иска да е зелена.
Според мен скъпи приятели, това е човека, който заслужава мястото на администратор не само заради качествата си на такъв ами и заради това, че просто тя е човека достоен по всички критерии (поне според мен), който може да заеме администраторския пост и да ръководи форума по един нов и много по-интересен и ефективен начин!

#4 2012-11-13 21:38:57

zorito_
Member
From: Варна
Registered: 2009-06-13

ти нея пита ли я дали иска?

[img]http://www.prikachi.com/images/265/2424265K.gif[/img][img]http://www.prikachi.com/images/314/3004314E.gif[/img]
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.

#5 2012-11-13 21:40:34

Коди Мартин
Member

Аз мисля, че ако тя се избере и не иска да е администратор би си го казала, когато му е времето. Всеки потребител има свое мнение кой според него е подходящ, според мен е тя, а дали иска или не е нейно решение. wink

#6 2012-11-13 21:42:52

keminka
Summer Beauty
From: Варна~town
Registered: 2008-11-19

как да не е нейно решение  rofl ако ходи на работа ,как ще си върши задълженията в сайта ?

#7 2012-11-13 21:43:58

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Аз мисля, че ако тя се избере и не иска да е администратор би си го казала, когато му е времето. Всеки потребител има свое мнение кой според него е подходящ, според мен е тя, а дали иска или не е нейно решение. wink

Добре, разбрахме ти мнението ВЕЧЕ, спри да пишеш под всеки пост.
За всички неща, които изброи си има вече хора - МОДЕРАТОРИ се наричат.
Къде е проблема не разбирам?
Администратора си има едни задължения, а ние, като част от екипа - други.

Съветвам те да спреш да пълниш форума с идеите си, защото далеч не са блестящи, доста необмислени са и вече започват да ме изнервят.Рабирам, че имаш много такива(идеи), но от време на време е хубаво да ги запазваш за себе си.
Ако Криси имаше проблем с това, че е модератор, а не администратор, щеше да си каже. wink laugh

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#8 2012-11-13 21:52:46

Коди Мартин
Member

Добре, разбрахме ти мнението ВЕЧЕ, спри да пишеш под всеки пост.
За всички неща, които изброи си има вече хора - МОДЕРАТОРИ се наричат.
Къде е проблема не разбирам?
Администратора си има едни задължения, а ние, като част от екипа - други.

Съветвам те да спреш да пълниш форума с идеите си, защото далеч не са блестящи, доста необмислени са и вече започват да ме изнервят.Рабирам, че имаш много такива(идеи), но от време на време е хубаво да ги запазваш за себе си.
Ако Криси имаше проблем с това, че е модератор, а не администратор, щеше да си каже. wink laugh

Много добре разбирам, какви задължения имат модераторите и администраторите, умея да разграничавам двата ранга, както и правата им.
Аз съм потребител и не виждам нищо нередно в това да давам своите предложения в един форум, защото така той се развива (чрез предложенията на потребителите). Необмислени може да са за Вас тези предложения, но аз вярвам, че има и хора, които ще вникнат дълбоко в смисъла и ще разберат, какво имам в предвид.
Предложенията ми значи Ви изнервят? Не мисля, че първо един модератор трябва да има подобно отношение към потребител. Не мисля и да споря с Вас по тази тема, защото уважавам годините през които сте били модератор, но пък и не мисля да си запазя гледната точка.
И понеже всеки потребител запазва предложенията и мненията си за себе си, затова никой не предлага и идеи- макар, че не разбирам от какво се страхува, защото когато човек има идеи винаги се намира и такъв, който да ги осъществи или поне да ги разбере.
И на последното, което сте написала, ще отговоря много просто- трябва да си доста нахален, подмолен и да нямаш грам срам, за да си поискаш на сила администраторски пост. Той може да се заслужи с дълги години работа и най-вече характер към потребителите. wink

#9 2012-11-13 22:03:11

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Много добре разбирам, какви задължения имат модераторите и администраторите, умея да разграничавам двата ранга, както и правата им.
Аз съм потребител и не виждам нищо нередно в това да давам своите предложения в един форум, защото така той се развива (чрез предложенията на потребителите). Необмислени може да са за Вас тези предложения, но аз вярвам, че има и хора, които ще вникнат дълбоко в смисъла и ще разберат, какво имам в предвид.
Предложенията ми значи Ви изнервят? Не мисля, че първо един модератор трябва да има подобно отношение към потребител. Не мисля и да споря с Вас по тази тема, защото уважавам годините през които сте били модератор, но пък и не мисля да си запазя гледната точка.
И понеже всеки потребител запазва предложенията и мненията си за себе си, затова никой не предлага и идеи- макар, че не разбирам от какво се страхува, защото когато човек има идеи винаги се намира и такъв, който да ги осъществи или поне да ги разбере.
И на последното, което сте написала, ще отговоря много просто- трябва да си доста нахален, подмолен и да нямаш грам срам, за да си поискаш на сила администраторски пост. Той може да се заслужи с дълги години работа и най-вече характер към потребителите. wink

Както казах - разбрахме ти мнението, няма нужда да пишеш под всеки пост, спри да си го натякваш(макар и несъзнателно, явно).
Администратор не се вади от нищото, трябва да имаш определени познания в сферата.
И пак не разбрах - кое във сайта/форума не Ви се нрави, не е наред, че изникнахте с тази идея?
И да, идеята Ви е необмислена, понеже всичко в сайта работи - форума се поддържа, картинките се трият, всички си вършим работата.
Ако имате претенции, си ги насочете на другаде.

НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА ДА МИ ОТГОВАРЯТЕ!

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#10 2012-11-13 22:41:00

Cаssidy
Member
From: София.
Registered: 2011-09-21

kingsize_ofanziva. Веднага се аргументирам- тя е човек, който е в екипа още от самото начало на създаването на сайта.

Криси не е модератор от създаването на сайта. laugh
И прочети точка 8. от правилата за ползване на форума:
http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=27

Като цяло споделям мнението на Веси (biberonchetoy).

Това е от мен.

Когато ти предстои избор,
просто хвърли монета.
Това няма да ти даде верния отговор,
но момента, в който монетата е във въздуха,
вече знаеш на какво се надяваш повече.

#11 2012-11-13 23:38:38

lovegackt
Member
From: My imagination *~*
Registered: 2011-09-26

Нека и аз изразя своето мнение по въпроса. Карам направо- според мен, човека който е най-подходящ за администраторския пост е  kingsize_ofanziva. Веднага се аргументирам- тя е човек, който е в екипа още от самото начало на създаването на сайта. Тя е човек, който достатъчно добре разбира модераторските си задължения и човек който ги върши. Тя е човек, който може по един нормален начин да комуникира с потребителите и най*-вече да се разбира с тях. Тя е онзи човек, на който можеш да споделиш идеи и най-вече, който има желание да развитието на тези идеи. Тя е човека с чувство за хумор и човека, който не се приема за модератор, а за потребител, равен с нас. И това го доказва с това, че ранга и не е "модератор" и защото тя е скрита, вероятно заради причината, че не иска да е зелена.
Според мен скъпи приятели, това е човека, който заслужава мястото на администратор не само заради качествата си на такъв ами и заради това, че просто тя е човека достоен по всички критерии (поне според мен), който може да заеме администраторския пост и да ръководи форума по един нов и много по-интересен и ефективен начин!

С риск да се скарат и на мен, ще кажа че аз лично подкрепям идеята ти, и съм съгласна че тя е повече от идеална за тази позиция smile

Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]

#12 2012-11-14 15:51:53

kingsize_ofanziva
kingsize
From: Някъде там
Registered: 2009-03-09
Website

Тази тема ,както виждам,разбуни духовете ( за което много се учудвам на реакциите )
Това , че някой е решил да предложи нещо - далеч не означава,че то ще е прието,момичета smile
Има хора,които са по-наясно с форумите и тяхното развитие-те предлагат приложение на нови идеи и само един е човека , от когото зависи това.
Това,че всеки има лично мнение не трябва да ви влияе чак до такава степен-той просто излага своя идея и иска да се допита до мнението на останалите потребители.
Не искам повече дразнения в сайта,освен това,той с никого не изпада в спор,а това ,че има мнение и то е различно от вашите и моето-не значи , че спори .

Заключвам темата,достатъчно се излагахме
speechless

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...

star
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook