Pages: 1
#1 2012-11-10 19:00:48
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
Re: Не мога да я позная
Здравейте! Мм имам проблем с най - добрата ми приятелка. Аз се преместих да уча в друг град след 7-ми клас и тя доста трудно го прие. Отначало се виждахме всяка седмица не пропускахме, а сега не е така. Ето например аз исках да се видим утре, а тя ме отряза с извинението, че утре има работа и после спря да ми пише, защото отново има работа. Е не може човек, който има работа да е в Фейсбук и да поства снимки нали? Просто не е тя, ако беше предишната Кристина щеше да отдели поне половин час да се видим някъде, но сега не е така. И съм много объркана, защото през тази седмица ми вика, че иска да се видим, а в последния момент ме отряза тотално!! И вече не знам какво да правя, познаваме се от деца и не мога и не иска да я зарязвам. Имам нужда от съвет...
Открих сродната си душа. Той - не!
#2 2012-11-10 19:06:40
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Не съм запозната много,но така както го описваш сякаш те...Разиграва? Не знам какво да ти кажа,защото,аз съм си гаднярка по природа и..Бих ти предложила нещо гадно,нно за най-добра приятелка..Ами може би,отдъпни се от нея,почакай да видиш дали тя ще те потърси.Нали знаеш,не можеш цял живот да и ходиш след гъза.. С:
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#3 2012-11-10 19:09:31
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Бих ти казала щом ти е най-добра приятелка, да направиш всичко възможно да запазиш приятелството ви. Опитай се да й обясниш ситуацията, попитай я какво има, защо така прави... със сигурност има решение на проблема, просто трябва да го откриеш. Истинското приятелство преминава през всякакви препятствия. Ако ти е най-добра приятелка, ще те разбере.
#4 2012-11-10 19:43:43
- jetix4e
- Thug Angel
- From: London
- Registered: 2010-02-01
Хората се променят след време .. намират
други приятели .. заместват те. Намери друга
най добра приятелка или кажи на старата
че искаш да се видите , да си поговорите ...
се пак сте най добри фр ако не я остави.
#5 2012-11-10 19:51:10
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
А не ти ли е хрумвало, че може би наистина е имала работа?
И на мен много пъти ми се е случвало да ме канят някъде и колкото и да искам да не мога да отида защото или тогава ще имам работа, или в последния момент ще изскочи такава...
Работа като семейни проблеми/работи..
#6 2012-11-10 20:02:53
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Не съм запозната много,но така както го описваш сякаш те...Разиграва? Не знам какво да ти кажа,защото,аз съм си гаднярка по природа и..Бих ти предложила нещо гадно,нно за най-добра приятелка..Ами може би,отдъпни се от нея,почакай да видиш дали тя ще те потърси.Нали знаеш,не можеш цял живот да и ходиш след гъза.. С:
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#7 2012-11-10 20:30:23
- SweeT_kapriZz
- Member
- Registered: 2011-01-26
Бих ти казала щом ти е най-добра приятелка, да направиш всичко възможно да запазиш приятелството ви. Опитай се да й обясниш ситуацията, попитай я какво има, защо така прави... със сигурност има решение на проблема, просто трябва да го откриеш. Истинското приятелство преминава през всякакви препятствия. Ако ти е най-добра приятелка, ще те разбере.
!!!!!!!
[img]http://prikachi.com/images/380/5164380x.gif[/img]
#8 2012-11-10 21:03:10
- DeathPrincess231
- Member
- Registered: 2011-09-13
Да,хубавия вариант е да има работа..Но и аз имам такава страна ,в която по принцип си падам гаднярка и режа хората..и това е най-изтърканото оправдание..Използзвам го,за да разкарам някой,който ми досажа.А сега..ако найстина имах работа ли? ..мм за най-добрата ми приятелка бих я ОТМЕНИЛА ВИНАГИ. Ноо това е моя гледна точка..1-Поговори с нея може ти да си се объркала.,ако не..Не те заслужава..Късмет
#9 2012-11-11 07:50:03
- kaprizen
- Member
- Registered: 2008-10-08
Според мен пък не може да приеме това, че ти си вече в друг град и няма да се виждате толкова често, не знам. Отиди при нея без тя да знае, изненадай я с нещо, някакъв малък подарък примерно и си поговорете за случващото се. Не позволявай приятелството ви да се разпадне. Дано всичко да се оправи.
#10 2012-11-17 15:44:13
- _Venus_
- Member
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-03-06
Не иска да те вижда. Тва е . Ако искаше щеше да ти пише за да си уговорите нова среща, а не просто "имам работа".
Защо те толкова харесах, в мига в който те видях ? Защо се радостно усмихнах, в настроение ли бях ? Не крия, че безумно те обичам, не крия, че съм влюбена в теб, и никога не ще отричам, че аз обичам само теб! [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mardexdT4z1qzfbweo1_500.jpg[/img]
Pages: 1