Pages: 1
#1 2012-11-05 20:11:28
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
Re: Имам нужда да пуша
Здравейте! Такаа на кратко да ви разкажа, лятото пуших, но съвсемм за кратко. Да кажем по 3 цигари на седмица ии така околоо месец някъде. След това ги спрях, а сега отново имам нужда да пуша. Днес си позволих само 1 цигара, а сега пак ми се допуши. Имате ли някакви идеи как да спра тазии моя нужда да запаля отново или пак да започна да пуша? Извинявам се, ако съм объркала раздела и за тъпия въпрос. Моля не ме нападайте, за това, че съм пропушила. Благодаря на тези, които ще ми отговорят.
Открих сродната си душа. Той - не!
#2 2012-11-05 20:21:52
- volume
- Member
- From: SOFIA CITY
- Registered: 2009-03-08
пуши си ,сега е доста модерно
( •_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
(☞ ■_■)☞
#3 2012-11-05 20:27:54
- zaicheto006
- Member
- From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
- Registered: 2012-06-09
Здравейте! Такаа на кратко да ви разкажа, лятото пуших, но съвсемм за кратко. Да кажем по 3 цигари на седмица ии така околоо месец някъде. След това ги спрях, а сега отново имам нужда да пуша. Днес си позволих само 1 цигара, а сега пак ми се допуши. Имате ли някакви идеи как да спра тазии моя нужда да запаля отново или пак да започна да пуша? Извинявам се, ако съм объркала раздела и за тъпия въпрос. Моля не ме нападайте, за това, че съм пропушила.
Благодаря на тези, които ще ми отговорят.
За да спреш цигарите ти трябва най вече силна воля .. Една фр. се опитва с лепенки и дъвки , но не и се получава нещо и пак започна да пуши .. Най добре е да не ги беше почвала .. За всеки един човек е по добре да не ги започвам , но шанс ..Аз съм пушач и не съжелявам че съм започнала , когато съм нервена имам нужда да изпуша 1-2 цигари и да се успокоя , а нямам ли цигари почвам да ям по-много и това не ми харесва . Можеш да се поровиш в Гугъл и да видиш какво пише за отказването на цигари . Ако сама се спираш от изкушението ще постигнеш това което искаш . Аз невярвам в тия лепенки и дъвки и глупости . Имаш ли силна воля и го искаш ще го постигнеш !!
Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!
#4 2012-11-05 20:31:09
- bonbon99
- Member
- Registered: 2011-09-21
и кфо да пуши само и само 'щото е модерно |-( а по темата: 1-во ти си реши дали ще ги спираш или ще продължиш и тогава вече можем да ти помогнем...ако искаш да ги спираш мисля,че имаше някакви лепенки,които съдържат никотин (мисля) и доколкото знам ти намаляват малко "жаждата" за пушене...Не съм сигурна,не съм много по тази област ;D а и не пуша...така съм чувала,но другите ще кажат със сигурност какво и що
╲╭━━━━╮♥╲
╲┃╭╮╭╮┃╲
┗┫┏━━┓┣┛╲
╲┃╰━━╯┃╲
╲╰┳━━┳╯
╲╲┛╲╲┗╲╲ ╲
[img]http://store.picbg.net/thumb/1C/EC/78c6a642f20a1cec.gif[/img]
#5 2012-11-05 20:31:39
- bonbon99
- Member
- Registered: 2011-09-21
Здравейте! Такаа на кратко да ви разкажа, лятото пуших, но съвсемм за кратко. Да кажем по 3 цигари на седмица ии така околоо месец някъде. След това ги спрях, а сега отново имам нужда да пуша. Днес си позволих само 1 цигара, а сега пак ми се допуши. Имате ли някакви идеи как да спра тазии моя нужда да запаля отново или пак да започна да пуша? Извинявам се, ако съм объркала раздела и за тъпия въпрос. Моля не ме нападайте, за това, че съм пропушила.
Благодаря на тези, които ще ми отговорят.
За да спреш цигарите ти трябва най вече силна воля .. Една фр. се опитва с лепенки и дъвки , но не и се получава нещо и пак започна да пуши .. Най добре е да не ги беше почвала .. За всеки един човек е по добре да не ги започвам , но шанс ..Аз съм пушач и не съжелявам че съм започнала , когато съм нервена имам нужда да изпуша 1-2 цигари и да се успокоя , а нямам ли цигари почвам да ям по-много и това не ми харесва . Можеш да се поровиш в Гугъл и да видиш какво пише за отказването на цигари . Ако сама се спираш от изкушението ще постигнеш това което искаш . Аз невярвам в тия лепенки и дъвки и глупости . Имаш ли силна воля и го искаш ще го постигнеш !!
![]()
(y) (y) (y)
╲╭━━━━╮♥╲
╲┃╭╮╭╮┃╲
┗┫┏━━┓┣┛╲
╲┃╰━━╯┃╲
╲╰┳━━┳╯
╲╲┛╲╲┗╲╲ ╲
[img]http://store.picbg.net/thumb/1C/EC/78c6a642f20a1cec.gif[/img]
#6 2012-11-05 20:34:42
- nqkfa_si_tam
- Member
![]()
В интерес на истината и аз много много не исках да започвам, но всички около мен са пушачи и "Хайде, дръпни си!", "Нищо няма да ти стане!", "Каквоо го мислиш толкова?" Ии така пропуших.
Благодаря ви за мненията! Ще се надявам на още съвети.
#7 2012-11-05 20:59:06
- Miss.Mesmerizing
- Member
- Registered: 2012-09-18
Според мен това е чиста превземка.Щом си пушила по три цигари на седмица и то само за месец не смятам, че това е проблеми, а чиста форма на превземане.Още повече, че това е станало лятото, как така изведнъж от нищото ти се допуши два/три месеца по-късно?!Не е като да кажем, че си редовна пушачка и си пристрастена.В момента организмът ти е млад и в добра форма, така че не се иска кой знае колко голяма воля и усилие, а и както казах... това са три цигари на седмица, което средно прави 12 цигари за месец.Искаш да ми кажеш, че си изпушила 12 цигари преди два месеца и нямаш 'воля' да се спреш и да си кажеш 'Не'?!Аз съм пушила четири години без спиране и отказах цигарите точно за две седмици.Както написах по-горе, а и предполагам ти си го знаеш от часовете по биология... организмът ти е млад, още не е привикнал към цигарите, че да се изисква кой знае какво усилие за спирането им!!!
[list=*]
[*].........................YOLO.[/*]
[/list]
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/782/7317782Z.gif[/img][/*]
[/list]
#8 2012-11-05 21:07:36
- nqkfa_si_tam
- Member
Дам... Благодаря ви за съветите отново! Амии темата може да се заключи, защото разбрах, че с воля всичко ще стане.
#9 2012-11-05 22:43:05
- lovegackt
- Member
- From: My imagination *~*
- Registered: 2011-09-26
пуши си ,сега е доста модерно
Това е много глупаво изказване |-(
Както казаха други преди мен, ти сама трябва да решиш за себе си дали искаш да поемеш по лесния път (да продължиш да пушиш), или по по-трудния (да се опиташ да ги спреш).
Аз лично бих те посъветвала да се опиташ да ги спреш, защото те могат единствено да ти навредят, а и не го смятам за готино, модерно и т.н.
Късмет, каквото и да решиш
Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]
#10 2012-11-05 22:57:25
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Аз след години като пушач вече от година и нещо спрях цигарите.
Не съм ползвала лепенки, бабини деветини, нито съм намаляла количеството постепенно.
Просто един ден си казах "Няма повече", най-накрая убедих себе си, че са вредни за мен и такъв боклук няма място в живота ми.
П.П.Преди се притеснявах, че ако ги спра ще напълнея, затова не ги и спирах - Е, не напълнях, даже отслабнах.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
Pages: 1