#1 2012-09-09 12:32:33

Osum
Member
From: in the earth
Registered: 2012-06-06

Re: Тайната.

Реших да пусна една история, не знам колко ще е дълга, надявам се да я харесате.

Станах от стола и се забих нос на прозореца.Дъждът капеше неуморно, нямаше признаци за хубав и слънчев ден.Помня като малка как само чаках да завали, за да може да гледам капките как се състезават по стъклото.Сега мразя дъжда, защото го свързвам със сълзите, но въпреки това винаги гледам хората, минаващи по улицата в това време.Беше ми интересно да гледам как някои имаха пликове на главата, а други се увиваха с шалове, сякаш е зима.Всъщност сега е септември.Не е толкова зимен месец, нали така? Както и да е.И този път се загледах.Очаквах го, знаех че ще дойде.
Ето го и него.Сините очи, русата коса, самовлюбената походка.Нямаше как да го объркам.
-Ще те науча аз!-казах си на глас тихо и щракнах с пръсти.
Хаха, това винаги ме разсмиваше.Той се препъна.Обичах да му правя мръсни детски неща, с които да го засрамя.
Той се обърна, огледа се, беше сигурен, че никой не го гледа.Е, грешеше.Отново продължи да ходи все така самовлюбено.Знаеше, че е красив, че може да има всяка.Но нима това е всичко на света, което трябва да притежаваш, за да си обичан? О,моля ви се.
-Сега вече ме ядоса!- засмях се аз силно и щракнах отново с пръсти…Яко е да притежаваш магии,а?Сега бившия ми вече беше целият мокър,седящ в една локва, чудещ се какво става.Странно ми е как всеки път когато минеше от тук и аз си играех с него, не му писваше и не минаваше по друга улица.Сигурно си мисли, че няма да има късмет от където и да тръгне.
Той стана и свали суитшъра си на райета.Сега вече бялото беше станало кално сиво, а черното- още по-черно.Помня, че преди много време се сгушвах в този суитшър и усещах топлина.Е, дано в момента той да чувства в това нещо само студ.
-Мелиса, отново ли му правиш магии?- влезе мама в стаята без позволение-Стига.Ще се усети скъпа!
-Няма мамо-смеех се аз-Просто му виж изражението.Как ще се усети, че аз му правя магии?
-Не знам, но винаги има начин.Бъди по-предпазлива и стига толкова за днес.Утре имаш уроци, не забравяй!
-Няма, мамо!А сега, моля те излез от стаята ми.- и затворих вратата след нея.

[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]

#2 2012-09-09 13:09:45

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

Давай продължение sun

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#3 2012-09-09 13:54:29

The Black Shadow
Member
From: Добрич
Registered: 2012-06-08

Некст. sun

.
..
[img]http://prikachi.com/images/945/5313945y.gif[/img]
.....................................................

#4 2012-09-09 18:32:33

Osum
Member

Благодаря ви, че поне вие имате интерес към историята.
Част 2
В тази част ще има повече описание на героинята, а не развръзка.
Денят ми не беше особено интересен.Все пак целият ден беше дъждовен, а аз не експериментирах с дарбата си.Невъзпитано е, ако не ви изясна всъщност каква съм, от къде произхождам и как изглеждам.
Аз съм Мелиса, дааа, това вече ви беше кристално ясно, както и факта, че съм магьосница. Всъщност- не пълна.Не мога да щракна с пръсти и веднага дъждът да спре или да променям чувстава на някой, а малки магийки, повече пакости.Влияние върху чувствата на хората в магията не е просто един поглед към предмета, който искаш да бъде омагьосан, а заклинание, свързано с миналото.
Произлизам от древен и много рядък произход, наречен Haghauygcsa (сложно, нали?). Баба ми е магьосница, от там майка ми, а сега и аз.Само жени могат да притежават магии.Поне магьосниците от нашия вид.За това майка ми иска да имам син.Писна и от магии, защото знаеше, че всеки, дори и тя, рано или късно злоупотребява с тях.
Имам родилно петно във вид на дим, това е знак, че съм магьосница, но обикновен човек не може да го види.Всички сме с червена коса и кафеви очи по рождение.
Не съм казала на никой за дарбата си- приятелите са от днес за утре.За това и не правя магии пред тях.Всеки ден се уча и взимам уроци.По-трудно е отколкото изглежда.Ооооу, и съм на 16.
-----
Когато се събудих сутринта, слънцето вече беше изгряло и сякаш се усмихваше.Е, аз не можех да кажа същото за себе си.Всяка сутрин ставах с краката на горе.И всяка сутрин телефонът ми…..
„Can you blow my whistle baby,whistle baby”
Звъни..
-Хей, Иво, добро утро!- всъщност ми писваше всяка сутрин да ме събужда.Въпреки това той е най-добрият ми приятел.
-Хей, поспаланке, ставай!Не искаш да закъснееш за училище, нали?- засмя се той. Как ставаше по дяволите винаги толкова рано?
-Да не искам.-усмихнах се аз-Хайде, чао, ще се видим в училище.-след което затворих

В тази част няма нищо интересно, но прецених че така е по-добре.

#5 2012-09-09 19:13:07

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Некст.  sun

#6 2012-09-09 20:19:28

The Black Shadow
Member

Пускай некста. sun

.
..

#7 2012-09-09 20:43:21

swaggxgirll
Member
From: Плевен
Registered: 2012-07-23

Некстт !! : )

#8 2012-09-10 07:59:34

Osum
Member

Супер много ме зарадвахте, че има интерес kiss . Тази история мисля, че ще бъде довършена.Некста ще е някъде вечерта, че тогава ми идват идеите. <3  sun

#9 2012-09-11 09:17:26

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

Некст  smile

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#10 2012-09-11 09:32:01

Osum
Member

Ето ви некста.
Част 3

Наистина закъснявах. Станах от леглото, измих се и отворих гардероба.Можех само да щракна с пръсти и дрехите, които са в главата ми да се появят, но така не беше интересно. Взех една блуза с къс ръкав, на която пишеше I ♥ london и едни дълги дънки, обух кецовете, казах на мама чао, бързо метнах чантата за училище и излязох през вратата.Сутрин не закусвах, за това и не чувствах глад.По пътя не се случи нищо интересно- 2 пъти се спънах, на 3 пъти бях на косъм да се сблъскам с някой..Какво да ви кажа- разсеяна съм си. Най-накрая стигнах до училище.Отпред, като по часовник ме чакаше Иво.
-Хей!-затича се към мен и ме прегърна.
Не се интересувах какво мислят хората за мен и него.Ние просто бяхме приятели.А тайната ми не можех да му я кажа.
-Здравей-усмихнах се аз и се освободих от прегръдката-Нека повторим,днес сме 20 септември, тоест четвъртък, тоест имам сега физическо, а ти физика.
-Правилно.-усмихна се Иво и се запътихме към салона.
След 2 минути вече бяхме в съблекалните.
-Не,не,не-засмях се аз-Тук ти нямаш работа!- и го избутах
-Добре,поне ми дай една прегръдка-засмя се и той.
Прегърнах го.И точно в този момент се случи.Аз просто надигнах глава и и и и…сещате се, нали?Устните ни се допряха, последва нежна усмивка..АЗ ЦЕЛУНАХ ИВО!
-Аз,аз…съжалявам-заекнах аз и тръшнах вратата на съблекалнята след него.

Какво се случи по дяволите?Отново.Съжалявам.Не всичко е такова, каквото ви разказвам.

През следващите часове Иво не идваше и не ме изпращаше от стая на стая.Беше ми гадно.Прекалено гадно.Не трябваше да го целувам.
-Хей,сладурано!-извика се Брад.Той е един досадник, една муха, която бръмчи около мен.Красив е, но не търся това у едно момче. – Как я караш?
-Добре.-усмихнах се фалшиво аз и се запътих към английския-Иво имаше час сега.И аз трябваше да говоря с него.

Нещо нямам муза, обещавам, ще бъде интересно.

#11 2012-09-11 14:43:44

The Black Shadow
Member

Още. heart

.
..

#12 2012-10-29 17:59:07

Sissy~~
Member
From: Wonderland ^^
Registered: 2012-08-26

Още. heart

Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб!  heart [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook