#26 2012-10-20 10:23:15
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Re: Без път. [Сезон 2] [ЗАВЪРШЕНА]
Явно само Unstoppablє следи.
Е, специално за нея
Глава 22
Да се върнем на темата със странните неща около къщата на Брад. От разговор на приятелката му разбрах някои неща.
Разговорът:
- Върна ли се от районното ? О, мили, дано да направят нещо. Какви проблеми ти е създала приятелката ти, ако я срещна бих я заговорила по този въпрос, ужасно е ..
Определено Ребека (така се казва), не знаеше, че съм му бившата, имахме добри отношения.Направо ми идваше да и кажа направо, че съм аз. Не само, че нямаше да ми повярва, но и щеше да ме намрази и щеше да започне да прави всичко още по-напук.
Изглеждаше приятна, с чуплива кестенява коса и тъмносини очи.Имаше добро излъчване, но не я мразех..Сигурно защото чувствата към бившия някак си отслабнаха след като самия Брад ми каза за това.
Както споменах, бяхме една до друга, превеждахме пари, попълвахме формуляри на гишетата .. Тя доста често телефонираше, разбирах доста неща.
А дали изобщо Брад знаеше, че съм и колежка ? Тя не знаеше, че той ме познава, а той не знаеше, че сме в една банка. Оплетена работа..
Във вторник от разговора и разбрах пък, че Брад ще дойде да я вземе.
- Мел, искам да те запозная с приятеля ми! Нали нямаш нищо против?
Боже господи, трябваше да измисля нещо, за да се отърва.
- Ами, не знам дали ще мога, доста съм изморена..
- Само за 5 минути, друг път може и да излезем.
- Добре.. - с голямо нежелание приех.
Дойде и часът - 19:00. Брад изобщо не знаеше, че ще ме види там.
С Ребека излязохме от банката, Брад чакаше отвън, беше полумрак. Когато ни видя да идваме двете той ме загледа повече от учудено.
- Скъпии! - Ребека му се хвърли на врата и го разцелува, а аз леко се усмихнах.
Когато спря да го прегръща, тя отново каза:
- Нали ти споменах, че искам да се запозная с една колежка. Е, Брад - Мелиса, Мелиса - Брад.
Не си подадохме ръка, разбира се. Брад направо започна:
- Как си ? Намерила си си работа, виждам.
- Така е - казах. - И приятелката ти е много печена. Радвам се за теб.
- Благодаря.
Ребека каза учудено, прекъсвайки :
- Ама вие познавате ли се ?
Мислех да кажа нещо хапливо, но Брад ме изпревари:
- Стари познати сме, виждахме се наскоро.
- Аха. - каза Ребека. - Ела да те закараме, в моя район си.
- Ами не, благодаря. Ще вина да напазарувам, а доста често се бавя.Благодаря.
- Окей, ти си знаеш. Ами, ние ще тръгваме. Чао, скъпа. - тя ме прегърна и потеглиха.
Държеше се доста дружелюбно с мен, явно нищо не подозираше. Горката, вярваше ми, имаше ме като за приятелка. До колкото знаех, нямаше много приятели.Не, че аз имах. Бях научена да живея някак си сама.
Имах угризения на съвестта тази вечер. Но между нас вече нямаше нищо, какво като сме бивши..Не разбирах защо съжалявам.Не знаех как да постъпя, наистина, не бях спала с него, откакто са тръгнали. Нямах вина, че сме имали минало заедно.
Обърквах се.
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#27 2012-10-20 11:11:09
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28
Хих, специално за мене. Искаам некст.
#28 2012-10-20 18:04:42
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Ухаа! Бях изпуснала доста! Некст !
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#29 2012-10-21 06:16:50
- petyyxbabyy
- Member
- From: New York, United States
- Registered: 2011-03-02
- Website
Некст!
[list=*]
[*]Мъжете са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.[/*]
[/list]
[img]https://31.media.tumblr.com/946d01bba2210c230ec7fba6249a8c74/tumblr_myqwuyOj2d1to8yxyo1_500.gif[/img]
#30 2012-10-21 14:26:37
- nedi
- Independent
Глава 23
На следващата вечер имаше някакъв юбилей на банката, беше поканен целия персонал, с техните приятели и семейства. За да не се чувствам сама сред гостите, реших да викна брат ми. Чувствах се буквално сама, дори сред толкова хора. Приятни колеги бяха, но всеки с различни вкусове и интереси. Имаше и важни клечки, нямах място при тях.При Ребека също - защо да се бутам при Брад, колко ли напук щеше да ми прави той, просто си представях ..
- Здрасти Найджъл.
- Добро утро, мила. Как си ?
- Добре, днес съм от по-късно на работа. А ти ?
- И аз съм добре, в съда е доста напрегнато /не знам дали съм споменала, но той е адвокат./
- А, значи имаш работа. Да оставим това, което щях да ти кажа за по-късно, а ? - казах засрамена, не се съобразих.
- Кажи, в момента имаме почивка и започва втората част от делото.
- Имаш ли планове за довечера?
- Ами не, чудя се как да прекарам вечерта. Сигурно ще си взема някое DVD от видеотеката. Скука е при мен, защо ?
- Довечера имаме фирмено събиране, за да отбележим 10 години от откриването на банката. Поканени сме всички, можем и да вземем приятели и роднини. Нямам с кого да отида, ела с мен!
- Как така, а Брад ? Искаш да ти правя компания с напиването ли ?
- Но Найджъл, нямах това в предвид с напиването .. - засмях се. - Ами разделихме се и се изнесох, намерих си апартамент в 18-етажния блок на улица "Dark flower" Блок номер 3, етаж 14, апартамент 89.
- Добре. От колко часа е ?
- От 20:00, в 5-звездния ресторант "Класа" с огромната градина. Ще бъдем отвън.
- Добре, ще мина да те взема в 19:45 и ще поговорим за новото ти жилище. - хладно каза той.
- Добре. - отговорих.
Благодаря на всички, извинявам се, че е толкова кратко, но нямам възможност да пусна повече. Довечера - още
[list=*]
[/list]
#31 2012-10-21 15:50:29
- Unstoppablє
- Member
Некст. :p
#32 2012-10-22 12:13:39
- miss_cute_kiss
- Member
Нексстт! <333
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#33 2012-10-24 16:36:57
- nedi
- Independent
Първо, да се извиня за забавянето.
Глава 24
Както споменах, бях на работа от по-късно. Отидох, пуснаха ни по-рано заради юбилея.(Колко тъпо да работим на такъв паметен ден, а?) От 10 до 14 часа беше супер. С Найджъл решихме да се срещнем в някое кафене, той беше бесен и вместо да ме нареди като ме взима от вкъщи да поговорим на кафе по-рано. Срещнахме се в 15:30 пред кафенето Роял на центъра.
- Здравей! - бях в добро настроение, но той щеше да ми го развали, беше много строг с мен.
- Здрасти. - изръси той и седнахме.
Поръчахме си кафета и започнахме да разговаряме.
- Защо правиш глупости без да мислиш? - попита ме той студено.
- Така реших, че е добре. Майкъл ще се върне, странни неща се случваха в къщата на Брад. Бъзла съм и го напуснах, намерил си е приятелка и ми е колежка.
- Значи и те ще са там?
- Да. Ще ги видиш колко си подхождат. - наведох глава.
- Защо не ми каза навреме, трябваше да те спра, защо не се обади?
- Достатъчно проблеми имаш, не исках да те тревожа.
- По-скоро те домързя да се обадиш, нали? - каза той саркастично.
- Не. - усмихнах се.
Говорихме докъм 5, после се прибрахме и се изкъпах. Зачудих се какво да облека, нямах много време.
Намерих привлекателна рокля без ръкави, цвят шампанско, такива 10-сантиметрови токчета обувки, беше топло. Черна малка чанта също беше част, сложих черни обеци и пръстен с черен камък. Косата си накъдрих леко, стана на вълни. Изпръсках половината парфюм върху себе си, сложих червило, черна спирала и очна линия.
Телефонът иззвъня. Беше шефът.
- Мелиса, това, че те наех на работа въпреки това, че си уволнена заради пиянство, не означава, че ще допусна да се напиеш и сега!
- Добре, няма да правя проблеми.Обещавам.
Докато се оправях, стана 19:45, на вратата се позвъня.
Отворих, брат ми беше доста точен.
- Е, мисля, че е време да им съсипем партито..
- Какво? - замалко да се изсмея на идиотската усмивка на Найджъл.
- Ами трябва да погодим нещо гаднярско..Например да отида и да нацелувам приятелката на Брад? Как ти се струва?
- О, не, Найджъл. Обещала съм да не правя бъркотии.
- Ама нали аз ще го съсипя, не ти! - тази негова ирония ..
- Найджъл, казах не.
Брат ми, макар отдавна да бях отвикнала да му казвам батко, беше уникален човек. Бе по-възрастен от мен с 4 години, вече почти стар ерген, но просто си беше трепач когато ставаше въпрос за тъпотии.
Взех чантата и тръгнахме.
[list=*]
[/list]
#34 2012-10-24 18:29:01
- Billy_and_Tomy!
- Member
- From: София
- Registered: 2009-10-20
Бях изпуснала няколко некста и туко-що ги прочетох на един дъх. Нееекстт!!!
[img]http://prikachi.com/images/290/2778290g.gif[/img]
#35 2012-10-25 12:50:21
- nedi
- Independent
Некста го пускам сега.
Възможно е нещо да не се разбира, ако има - пишете.
Глава 25
Когато се качихме в колата в колата и Найджъл беш готов да запали, каза :
- Мисля, че малко си се престарала. Брад едва ли ще те погледне.
Потеглихме.
- Изобщо не ми пука, че той ще бъде там. Облякох се, защото се харесвам така.
- Да не искаш да впечатлиш шефа?
- Ти си луд! Той е толкова по-високо от мен.
Все пак Ерик /шефа/ си го биваше, беше колкото мен, най-много на 27, висок с тъмна коса. Мускулест и привлекателен. Не крия, че исках да го впечатля, може би, макар той да не ми вярваше особено.
- Тогава на какво с дължи тази изтънченост? Не помня да си била чак толкова привлекателна някога. - продължи брат ми.
Не отговорих, усмихнах се.
Малко помълчахме докато пристигахме.
- Ще има много бъркотии тази вечер. - каза Найджъл и го изгледах злобно.
После той продължи:
- Стига де, глупостите ще ги правя аз! - изкиска се той.
- Да не си посмял, после те убивам! - казах му сериозно.
Да, шефът ме предупреди да не се напивам, а не да не развалям партито - честно казано исках да стане гюрултия и добавих.
- Добре, но само в крайни случаи.
- Без да предизвикаме, няма да има такива случаи. - каза той.
Изключи двигателя, след като паркирахме пред двора на заведението.(Самия двор е ограден с ограда и има много бръшлян и отвън не се вижда как е вътре.)
Бяхме посрещнати от шефа, заедно с ... жена му Като я видях какъв е модел, щях да падна..Бил е женен?! А аз бях готова да му се натискам дори, тази вечер .. Дано поне на танц да ме покани. Всичко се разби, беше руса, с голям бюст и дълги крака .. Те мъжете само това гледаха ..
- Добре дошли! - и двамата бяха в добро настроение.
- Добър вечер! - казахме с Найджъл и се ръкостискахме с тях.
- Това е брат ми, Найджъл.
- Приятно ми е. - Ерик беше искрено изненадан.
- На мен също. - но Найджъл не бе очарован от него ..
Най-хубави неща си размениха и с жена му, после тръгнахме напред. Видяхме Брад и Ребека, бях не по-официална от тях.Другите колеги не ги виждах, сред всички гости и персонал. Имаше и журналисти, ма*ка му..
Всички ни оглеждаха, бях хванала Найджъл под ръка и със самочувствие си проправяхме път из тълпата.
- Този твой шеф ми се стори някаква мутра, не ми изглежда добър. - Найджъл подметна с неодобрение.
- Напротив, бива си го. - казах спокойно.
- Бива си го, а? - подсмихна се той докато си вземахме питиета.
- Ей, Брад е там. - добави.
- Къде? - наострих уши.
- Не вярвам интереса ти към него да е отминал, ако ти кажа, че се целуват, ще пламнеш..
И наистина се целуваха.
Чувах и разни коментари, колко съм била надута, колко добре съм се облякла, колко добър бил парфюмът ми..Но най-фаталното, което чух беше това, някой да казва : "Това сигурно е съпругът и Майкъл.." - исках да изгърмя напълно ..
Брад дали ме видя обаче, не знаех .. Най-сетне и него го откриха журналистите. (Журналистката идва при него и само го пита, без да снимат, т.е взимат му нещо като интервю.)
Аз разбира се, трябваше да науча нещо и наострих слух, не бях кой знае колко далеч, бях срещу него, но не и най-близо.
- Може ли няколко въпроса? - попита журналистката(Да я наречем Мередит.)
- Да, разбира се. - усмихна се той.
- Напоследък много нашумя фактът, че сте се разделили с приятелката ви.Защо се разделихте?
- Понякога жените не знаят какво искат. Това е. - той ме гледаше с презрение, а на мен ми се искаше да си изкопая гроба. - Не съжалявам, че се разделихме..
Добре, че поне Ребека не знаеше, че съм бившата му, и най-вече колежка..
Меридит зададе още два въпроса.
- Как се чувствате? Имате си приятелка, щастливи ли сте?
- Да, много сме щастливи.Радвам се, че я срещнах.
- А как върви тенисът? Наистина ли ще се оттеглите от терена? /След работа на рали-пилот, той се пренасочва към тенис, припомням, ако някой е забравил, споменала съм го малко по-назад още в 1 или 2 глава./
- Доста добре, конкуренцията е жестока, но се справям. Няма да се оттегля скоро, това са лъжи.
- Благодаря. - журналистката се оттегли и Брад и Ребека останаха сами.
Наскоро наистина пишеше много по вестниците, че той може би щял да се откаже от спорта, след раздялата. Е, това интервю ми беше от полза, поне научих нещо.
- Приятелката му е такава хубавица! - Найджъл се доближи, дори не забелязах, че е до мен, понеже бях улисана.
- Мда, подхождат си. - казах.
- Само да ми падне такава като нея..
- Мръсник. - засмях се.
Ребека ни видя и с Брад се приближиха до нас.
/т.е Ребека и Брад отиват при Мелиса и Найджъл/
[list=*]
[/list]
#36 2012-10-25 15:03:19
- Unstoppablє
- Member
Оо, некст.
#37 2012-10-25 16:12:14
- miss_cute_kiss
- Member
OMD Нексттт! <3333
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#38 2012-10-25 19:54:24
- nedi
- Independent
Глава 26
Те не чуха, разбира се какво си говорехме с брат ми.
- О, здравейте! - Ребека ме разцелува като някаква дружка, а не се познавахме особено добре.
- Здрасти. - сухо отцепи Брад.
- Здрасти. - казах, след което я запознах с Найджъл.
- Приятно ми е, симпатяга си.
- На мен също. - той се усмихна.
Постояхме малко и Ребека се усети:
- Найджъл, Брад, познавате ли се?
- Ами да, и с него също сме стари познати. - избърза да поясни Брад.
- А, ясно. - усмихна се Ребека.
Взехме си още питиета и вдигнахме наздравица за 10 години от банката. Честно казано много ми доскучаваше, музика засега нямаше, сигурно защото беше 20:00, а именно всичко точно тогава се стичаха.
След 20:00 обаче щяха да се изгасят светлините и двора да стане на дансинг. Е, светлини като за диско имаше.
Вътре в самия ресторант нямаше клиенти, беше изцяло за нас - банкерите. Пет звезден, биваше си го, беше доста изискано, а шефът имаше добър избор къде да устрои това парти.
Съзрях някои колеги, поздравихме се, запознавах ги с брат ми..Той не беше в настроение и все някой не му допадаше.Държеше се странно.
- Какво ти е? - попитах го направо. - Съжаляваш, че дойде с мен ли? Извинявай, но след малко почва якото денсане, ще изчакаш малко.
- Нищо ми няма. Е да, малко е скучно. Пак повтарям, нищо не може да ме спре да направя някои щуротии, не мисля да се ограничавам от пиене.
- Боже.. - направих физиономия.
И наистина, повечето близки и роднини на колегите здраво подпийваха преди да започне самото парти, Найджъл обаче си беше луд по душа.Не, че останалите не бяхме.
Всички пристигнаха.
- Най-сетне.. - казах си.
Нямах търпение да се развихря на дансинга напук на всички влюбени, опитващи се да ми натрапят щастието си .. Ще попитате кои влюбени визирах, кои ли..
Започна Lucky Man Project feat. Raluca - Dancefloor. Започна се с танците.
Пийнах от виното и се присъединих, брат ми също дойде.
Разбихме се /от танци/ и така до 21:30. После стана интересното..
Ии, това за това интересно ще почакате до утре.(hug)
[list=*]
[/list]
#39 2012-10-26 07:58:11
- miss_cute_kiss
- Member
Айде айде! Некст!! <33
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#40 2012-10-26 15:17:05
- Unstoppablє
- Member
Нямам търпение. Пускай некст!
#41 2012-10-26 17:52:16
- Billy_and_Tomy!
- Member
Ох хайде пускай по-бързо некстаа!!
#42 2012-10-27 14:58:47
- nedi
- Independent
Глава 27
Не знам какво стана, че Ребека се изгуби от погледа ми, Найджъл също. Помислих си, че просто се забавляват и не ги виждам от цялата навалица. Брад беше край мен. Както си танцувах, той се доближи до мен, не можех да го игнорирам.
Просто ме хвана и подпря главата си в челото ми. Бяхме почти в центъра на дансинга, но песента беше глупавичка и беше по-добре да поговорим, вместо да се поклащаме глупаво.
- Защо винаги, когато нещата се наредят идва някой и разваля всичко? - каза той, но не беше въпрос.
- Не ме интересуват обстоятелствата и другите, а ти. - казах аз и го целунах, след което продължих с истината.
- Не е същото да слагаш сол на ожуленото коляно, за да видиш дали боли. От любовта боли повече, защото не спираме да си човъркаме в раните..Ужасно е. Не мога да ви гледам заедно, разбираш ли? - ставах по-нервна и избухнах в силен плач.
Оставих го сам и отидох до тоалетната, за да си оправя грима. По пътя натам си триех сълзите, ако случайно някой ме видеше. До тоалетните се стигаше по един дълъг коридор с доста слабо осветление. За да тръгна по коридора към WC - тата, първо влязох в ресторанта. Е, ходих, и стигнах.
/Както знаете, в ресторантите и заведенията като влезете в тоалетните следват чешми, а действието се развива, където са именно чешмите./
Влязох и ...
Ребека и Найджъл се целуваха и докосваха без никакъв срам. Роклята на Ребека бе разкопчана, ризата на Найджъл - също.
Как не се страхуваха ако ги види някой, добре, да оставим това.Бях потресена, гледах и не вярвах как може от първата среща да ги видя да се натискат ..
- Много добре, в тоалетните ли се криете?Как ли ще реагира Брад? - казах, почти с презрение.
Найджъл набързо си закопча ризата и излезе. Ребека си вдигна роклята и се опита да се отърси от неудобната ситуация.
- Мел.. - тя трепереше, изплаши се, че ще я разоблича.. - Виж, просто бях тук, Найджъл се приближи. Не знам как става, започна ме целува, не се съпротивлявах.Разкопчах му ризата и..
- Млъкни.. - прекъснах я.
- Това е мания.Толкова ли си лесна? - вече ми бе станала антипатична.. - продължих.
- Моля те, умолявам те, нека Брад да не знае.. - по лицето и се стече сълза.
- Мамиш го.. - казах.
Тя не отговори нищо, знаеше, че е така.
- А защо спиралата ти е размазана? - попита ме тя.
- Няма значение, приближих се и пуснах чешмата.
- Какво стана? - настоя тя.
- Нищо. - сухо отвърнах. - Остави ме. - казах и тя излезе.
Опитвах се да се съвзема. Трябваше ли да кажа на Брад, или не? Защо само объркани неща имаше наоколо?
Отидох при останалите подтичвайки, за викна Брад, да поговорим. Не можех да крия. Когато отидох при останалите Ребека беше при Брад и го целуваше. „С какви очи?“ мислех си.
Когато Найджъл ме видя, изглеждаше нервно, Ребека също.
- Моля те, не прави глупости. - каза ми той/Найджъл/, когато минавах покрай него.
- Ще му кажа всичко, знаейки, че няма да ми повярва. Срамувам се от теб, капка срам нямаш. - изсъсках срещу него.
- Брад, трябва да поговорим за нещо. - дръпнах Брад настрани и го заведох в коридора.
- Какво има? - попита той.
- Не се доверявай на Ребека, тя те мами.
- Как така, не ти вярвам..Какво искаш да кажеш.
- Найджъл и Ребека, видях ги да се целуват. Достатъчно е, за да я оставиш. Брад, не се опитвам да ви разделям, повярвай ми. Казвам истината.
- Ти си луда. - той си тръгна на празненството, оставяйки ме като глупачка.
След като той тръгна да се връща към празненството, казах след него.
- Ще видиш, че не лъжа..
От тогава нищо не беше същото, чувствах се сама. Найджъл - развратник, Ребека - к*чка, а Брад бе решен да не се откъсне от нея цялата вечер.
Ребека щом го видя да се връща/след разговора/, препиликваше подплашено. Успокои се, като той издрънка нещо, което не беше свързано с онази сцена в тоалетната.
Исках да се напия до смърт..
Затанцувах отново, без никакво настроение. Брад разговаряше с почитателите си. Ребека и Найджъл отново използваха ситуацията, за да се измъкнат. Тръгнаха заедно, този път добре ги видях да се отдалечават с бързи крачки. Отидох и издърпах Брад от компанията му.
- Ела! - казах.
Тръгнахме към коридора, Ребека и Найджъл бяха доста бързи и отдавна бяха стигнали.С Брад застанахме до вратата, т.е без да ни виждат и заслухтувахме.
- Найджъл, не искам повече подобни неща. Замалко да загазя, не искам повече да ме докосваш, чу ли? Не искам да те виждам, създаваш ми проблеми. Ако Брад научи, че така си ме опипвал преди 15 минути, ще побеснее. (реч на Ребека)
И наистина Брад побесня, без да можех да го спра, той влетя побеснял..
Четете, четете
[list=*]
[/list]
#43 2012-10-27 16:53:53
- Unstoppablє
- Member
Некст.
#44 2012-10-27 18:21:38
- Billy_and_Tomy!
- Member
Ощееее!!!
#45 2012-10-28 09:49:29
- nedi
- Independent
Глава 28
Следваше доста позната картинка. Найджъл изобщо не очакваше Брад да изникне от някъде и да започне да му „тряска“ главата в стената. И да, той го хвана за гушата и така нататък.
Аз стоях отстрани и гледах, без да се намесвам грам. Ребека крещеше отчаяно.
- Брад, полудя ли? Не, недей .. Спри!! - опиташе се да разтърве ситуацията.
- Ти мълчи, ясно ли ти е! После и с теб ще се разправя.. - отговори Брад и не спря да му подава юмруци.
Найджъл успя да се изправи и му върна всичко, а аз защо ли бях спокойна..
Охраната успя да дойде, а Найджъл дотогава бе с разбит нос. Разтърваха ги, явно никой от колегите не разбра за скандала, и по-добре. Брад стоеше пъшкащ и надвесен над едната мивка.
Пет минути след това изведе Ребека да говори с нея отвън, и съответно да я зареже. Найджъл се опитваше да се свести, охраната се разотива без да има арест или нещо от сорта.
Както и в началото на боя, така и сега, аз стоях на прага на вратата /на вратата, където са именно мивките ../ и гледах Найджъл, той бе с гръб и си миеше лицето, успя да отмие кръвта, когато го подсуши, не изглеждаше изобщо да се е бил..
- Защо не го спря? - когато се обърна се нахвърли срещу мен.
- Защото си виновен, заслужи си го. - отвърнах.
Той излезе, излязох и аз. Брад и Ребека разговаряха.
- Какво е станало, разкажи ми всичко! - попита я Брад.
- Не беше това, което изглежда.
- Аа, не било ли .. Опипвал те, целували сте се .. Нищо ли не било, а ?! - той беснееше пред нея.
Брад ме видя, и аз тръгнах да се връщам, не ме интересуваше какво са си казали. Само предполагах, че ще се разделят.
Сега нервно си пиех питието и всико ме дразнеше, шефа и русата му съпруга ми бяха по-противни от всякога. Мрезех всичко, и всички. Найджъл пиеше до смърт, защото никога нямаше да има Ребека..
Любов от пръв поглед едва ли беше, но забелязах колко кръвнишки ме гледа.
- Предателка.. - когато мина наоколо тихо изсъска срещу мен той, изглеждайки ме като враг.
Не обърнах внимание, продължавах да пия. Хвана ме/от алкохола/ и отново затанцувах, сякаш в центъра, докато не усетих мъж зад себе си, той хвана ръката ми и ме целуваше по врата. Просто затворих очи, не забелязвах кога, но вече го целувах полупияна. Когато ги отворих, Ерик /шефа/ ми се присъни .. Брад пък ме гледаше още по-ожесточено отстрани. /тоест, мъжа е Ерик, за който не е разбрал/
- Глупак, нещастник. - зашлевих го и се махнах.
- Хейй, сексии, ела тук, дее ... - изглежда и той беше доста пиян.
Отидох при Брад. Щом ме видя той започна:
- А ти с шефчета ли се натискаш, а ?
- Стига, изобщо не съм го видяла, плюс това главата ми ми тежи, подпийнах си..А както виждаш дой е смъртно пиян! - обърнах се и го посочих, колко пиянски се поклаща на дансинга. (тук наистина ми става много смешно ;ДД)
- Лесно се подвеждаш, както и Ребека. К*чки ...
- Какво толкова те интересува какво правя, вече не сме заедно! Спри да ми държиш сметка! - казах му направо.
[list=*]
[/list]
#46 2012-10-28 11:28:21
- Billy_and_Tomy!
- Member
Пусни некста днеес умолявам теее!!!
#47 2012-10-28 11:40:38
- Unstoppablє
- Member
Давай натам.
#48 2012-10-28 16:26:34
- Sissy~~
- Member
- From: Wonderland ^^
- Registered: 2012-08-26
Давай натам.
(y)
Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб! [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]
#49 2012-10-29 15:04:52
- nedi
- Independent
Глава 29
Щях да го попитам един въпрос, чийто отговор ми беше известен. Предполагах какъв ще е, и се надявах да го чуя, но все пак попитах:
- Скъсахте ли с Ребека?
- Жалко, че ще те разочаровам, няма да я оставя. Дадох и втори шанс, умея да прощавам. - той се подсмихна.
- Толкова ти и пука, нали .. - казах тихо, едва доловимо, сякаш на себе си.
- Какво? - попита ме Брад.
- Нищо. Ти трябва си луд, за да останеш с нея, не си наясно какво видях.. - не спирах да настоявам за истината.
- Знам какво правя.
- Не, не знаеш ..
- И да я бях оставил, нямаше да се върна при теб.
- Ще оставиш тази, която те обича, заради една.... - не бях на себе си.
- Замълчи.Не искам да слушам. - успях да го ядосам.
- На нея даваш, а на мен..шанс? - очите ми се напълниха със сълзи.
- Ако ме обичаше, нямаше да си тръгнеш за най-малкото нещо. - каза той и се оттегли, оставяйки ме сама.
Обърнах се, гледам, шефът по-отвратителен, досаден и пиян да се приближава към мен.
- Просто не се доближавай, ясно! - казах.
Започнах да се отдалечавам назад, но опрях в масата, а той бе твърде близо, за да се оттегля..
- Ахх, какво ти мисля, куклоо .. - направо не можех да го гледам.
- Махни се..Не си добре.
Успях да се измъкна и отидох към останалите колеги в купа. Той обаче бе след мен, хвана ме и ме обърна към себе си. В бързината ме целува няколко пъти, когато се усетих се отдръпнах, видях отново отстрани Брад да ме гледа, сякаш иска да ме убие, но след като преодоля ревността, искаше да ме предпази от нещо...
- Пази се. - подвикна.
Нямах време за реакция.След което усетих удар по главата със стъклена чаша.
Паднах на земята, видях че той /Брад/ се приближава подтичвайки.
- Мелиса, Мелиса .. Повикайте сестрата. - чувах наоколо.
Не загубих съзнание, но имах чувството, че главата ми е размътена.
- Тази се осмелява да закача съпруга ми, ще я науча аз нея! - беше съпругата.
- Вече и с чаши ли започнаха да се трепят.. - управителят на ресторанта не можеше да си намери място.
Превързаха ми главата, след което нямах работа там/на партито/. Повече нямаше да се върна на тази работа, никога..Още на следващия ден щях да напусна, всичко пропада..за пореден път.
Хванах близко такси и си тръгнах към къщи, без изобщо да чакам Найджъл..
Брат ми - срам и позор с обвързано момиче, Брад - твърде заблуден, Ребека - уличница и развратница, шефът направи поразията ...
А аз самата - една голяма неудачница. Какъв свят, какво нещо...
[list=*]
[/list]
#50 2012-10-29 15:55:08
- Unstoppablє
- Member
Некст.