#1 2012-10-23 06:32:38

imposible_**
Member
From: Soffia
Registered: 2011-09-20

Re: връзка от разстояние?

здравейте на всички smile
Мисля направо да започна с проблема си... и така- значи с едно момче имаме връзка от година и половина (нека го наречем И.). тази година И. замина да учи в София (аз съм от благоевград) и се виждаме само през уикенда sad той е с 2 години по-голям от мен и..аз не мисля че тия връзки от разстояние продължават мн дълго ...щото в софия е пълно с хубави момичета и незнам дали той няма да тръгне с някои от тях. Аз често му споделям това, но той ни казва, че връзките се градят на доверие и да му вярвам. постоянно ми повтаря колко ме обича. Някои от "приятелите" ми казват че ще стане, а друго-че няма. И така аз искам да ви попитам да скъсам ли с момчето или да продължим с тази връзка от разстояние... smile
Благодаря за вниманието wink

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. laugh

#2 2012-10-23 06:45:35

snow white_99
Member
From: София
Registered: 2011-01-27

Ако не опиташ няма да разбереш какво, ще стане. Ако скъсате след време, ще съжаляваш, че  не сте останали заедно. По-добре си запазете връзката и виш какво, ще стане. Естествено решението си е твое. (:

If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]

#3 2012-10-23 09:12:05

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Е,нали се виждате!? Било то само за два-три дена през уикенда.Няма страшно.Важното е да не  изгубите връзка. С: И другото.Заедно сте от година.ГОДИНА!? Момиче! Това е много време.Имай му малко повече доверие.Гаджето ти е умно,по това което казваш.Така,че дай всичко от себе си и не се отказвай! С:
П.С: От личен опит,понеже живея в София ,ти казвам,че момичетата не сме кой знае какво,като всичко останали.Така,че не се притеснявай. хД

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#4 2012-10-23 09:26:53

volume
Member
From: SOFIA CITY
Registered: 2009-03-08

от личен опит вика хахаха това ме разби  bow

( •_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
(☞ ■_■)☞

#5 2012-10-23 09:32:00

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

от личен опит вика хахаха това ме разби  bow

Е,исках да кажа,че... Че момичетата на всякъде почти сме еднакви и.. да не се притеснява,че тука са някакви Прекрасни..:д Схващаш.. хД

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#6 2012-10-23 10:57:59

noni_1992
Member
Registered: 2012-09-06

Щом видях темата бързам да ти пиша,тъй като аз съм точния човек,който трябва да ти даде съвет.С всичко това искам да ти кажа,че и аз съм имала такава връзка.Истината е,че каквото и да мислиш или направиш за такава връзка трябва и 2-мата да са сериозни и да са сигурни,че искат да са с този човек и с никой друг,в противен случай няма смисъл.Първо си помисли по този въпрос.Приятеля ти е прав,че без доверие няма да стане нищо от това.Има хиляди примери за връзки от разтояние някои добри-някои не чак толкова.Нашата е от добрите- с приятеля ми също се виждахме само събота и неделя,но това не ни попречи и ето днес живеем заедно.Не искам да те обърквам като говоря за мен просто давам пример,че при голямо желание всичко става.Ако мислиш,че това е точния човек за теб не го изпускай заради някакво си разтояние.Но те предупреждавам,че  няма да е лесно.Надявам се,че съм ти помогнала в избора ти smile

I'd LOVE GO BACK TO WHEN WE PLAYED AS KIDS
BUT THINGS CHANGES....
THAT'S JUST THE WAY IT IS ... THINGS'LL NEVER BE THE SAME!

понякога се питам кой си?.. и защо си с мен?
понякога не знам коя съм,но пак съм с теб!
Не вярвам,че си като всички други,макар понякога да си приличаш..
Някак наивно вярвам ти,макар понякога да го отричам..
И кой си ти-коя съм аз все пак не зная.. но знам-Ти си този от когото се нуждая!(h)

#7 2012-10-23 14:34:33

Extazy Baby
Member
Registered: 2011-02-23
Website

Далеч от очите, далеч от сърцето.

"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

#8 2012-10-23 15:41:44

wiikuu
Member
Registered: 2011-09-08

Е,нали се виждате!? Било то само за два-три дена през уикенда.Няма страшно.Важното е да не  изгубите връзка. С: И другото.Заедно сте от година.ГОДИНА!? Момиче! Това е много време.Имай му малко повече доверие.Гаджето ти е умно,по това което казваш.Така,че дай всичко от себе си и не се отказвай! С:
П.С: От личен опит,понеже живея в София ,ти казвам,че момичетата не сме кой знае какво,като всичко останали.Така,че не се притеснявай. хД

#9 2012-10-23 15:51:13

MiSteRry
Member
Registered: 2009-04-01

bow

#10 2012-10-23 16:26:57

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Опитайте , от опит глава не боли.  Все пак,когато човек наистина обича ,ще направи всичко за човека,който обича, дори и невъзможното.

#11 2012-10-23 21:08:44

wounds
Member
From: Втората звезда в дясно
Registered: 2010-10-13
Website

Или както го е написал Стайнбек:
"Не можеш ли да виждаш един човек, не можеш ли да го докосваш, най-добре - забрави го."

Just remember that sometimes,
the way you think about a person
isn’t the way they actually are.

#12 2012-10-23 22:51:59

Cаssidy
Member
From: София.
Registered: 2011-09-21

Когато ти предстои избор,
просто хвърли монета.
Това няма да ти даде верния отговор,