#1 2012-10-10 18:50:04

nqkfa_si_tam
Member
From: Някъде там...
Registered: 2010-09-06

Re: Фикс Идея

Здравейте!! Значи имам си приятел от около 2 месеца. Адски много го обичам, ноо последно време не ми обръща никакво внимание. Ходи само на фитнес, сутринта отива на училище и след това ходи на фитнес доо към 10 часа вечерта. Буквално стои там постоянно. А неговото тяло е уникално. Добре сложен е ии няма нитоо един излишен килограм. Имам чувството,че на него му е станала Фикс Идея да стане мускулест мъжага. А аз си го обичам такъв какъвто е аз съм му го казвала хиляди милиарди пъти. Но той не и не. Как да му го обясня ии най- после да се видим и да ми отдели поне малко време?

Открих сродната си душа. Той - не!

#2 2012-10-10 18:57:53

kingsize_ofanziva
kingsize
From: Някъде там
Registered: 2009-03-09
Website

Опитвала ли си да отидеш с него да видиш там дали ще ти обръща внимание think

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...

star
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!

#3 2012-10-10 19:03:46

nqkfa_si_tam
Member

Мм не съм, но ще стане някак кофти. Понеже там ходят само момчета, а аз да му се натреса там, малко неудобно става.

#4 2012-10-10 19:10:25

iorsss
Member
From: New Orleans
Registered: 2011-09-21

Говори открито с него,обясни му,че ти липсва...че искаш да се виждате по-често smile

#5 2012-10-10 19:14:13

nqkfa_si_tam
Member

Ами ние почти не се виждаме, нитоо си говорим.. Дажее в момента чакам да ми се обади, ноо мисля, че няма да го направи. Май най - накрая ще поговоря с него,ще трябва да ме изслуша. Само да не се разделим...  sad

#6 2012-10-11 07:49:20

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Явно му се е превърнало в някаква мания, само че не ми е ясно на какво се дължи.
Защо един ден не го изчакаш пред въпросния фитнес? Иска или ne ще му се наложи да се прибира с теб и съответно да чуе това, което имаш да му казваш. Нека да види, че в крайна сметка търпението ти си има някакъв лимит и нямаш намерение да стоиш като послушно кученце, чакайки го да благоволи да ти обърне малко внимание.

#7 2012-10-11 15:21:10

Chicharitooo
Member
From: Narnia <3
Registered: 2012-03-04

Да, тези неща са вярни..наистина става като мания тоя фитнес, но според мен малко иска и да се направи на интересен, че по цял ден е във фитнеса, за тялото му и т.н.
Трябва да поговориш с него, че в последно време не ти обръща внимание, той ако наистина те обича, ще го разбере и да не ти обръща никакво внимание повече няма да продължава. smile  smile

Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.

#8 2012-10-11 18:22:38

nqkfa_si_tam
Member

Благодаря ви много! Амии мисля, че утре е най - подходящия моментт да поговорим, защото понее може да дойде и да ми честити рождения ден... Ако помни, че имам такъв.

#9 2012-10-18 12:46:57

noni_1992
Member
Registered: 2012-09-06

Ако все още имаш нужда от мнение ... Малко си противоречиш първо казваш,че има уникално тяло и искаш да е такъв какъвто си е,но и казваш,че всеки ден е във фитнеса т.е ти не обичаш неговото естествено тяло,а това,което е изградил във фитнеса,но това е доста задълбучено... По темата- И аз съм на мнение,че трябва да говорите за това и да разбереш,защо те пренебрегва така. Каквото и да ти кажем тук няма да помогнем единствено вие може да решите какво ще правите с връзката си и най-вече ти.

I'd LOVE GO BACK TO WHEN WE PLAYED AS KIDS
BUT THINGS CHANGES....
THAT'S JUST THE WAY IT IS ... THINGS'LL NEVER BE THE SAME!

понякога се питам кой си?.. и защо си с мен?
понякога не знам коя съм,но пак съм с теб!
Не вярвам,че си като всички други,макар понякога да си приличаш..
Някак наивно вярвам ти,макар понякога да го отричам..
И кой си ти-коя съм аз все пак не зная.. но знам-Ти си този от когото се нуждая!(h)

#10 2012-10-18 13:17:45

autumn magic.. ™
Member
From: In the moment .. Paradise
Registered: 2012-09-22

Спокойно, всички мъже са такива .. Може би се опитва да бъде най-добрият за теб , тей де да е секси и т.н .. Знаеш ги момчетата какви са, той те обича.Макар и да не се виждате трябва да му кажеш, че той ти липсва...

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook