#1 2012-10-06 20:48:32

Vixii
Member
Registered: 2012-07-03

Re: Не мога да се сприятелявам

Добър вечер. Пускам тази тема само за малко помощ и съвети. smile На 14 съм и тази година съм 8ми клас в нов клас, ново училище... но просто още от малка не мога да се сприятелявам лесно. Просто съм притеснителна, макар и не много. Не знам какъв е проблема.. дори и да се сприятеля с някой, след 2-3 дни пак сме се върнали в старта! :Х А от това страшно много почна да ме боли. Просто не искам да съм сама и не мисля, че това се случва заради външния ми вид.. а по- скоро характера...... поради притеснението да не нараня някой не мога да се отпусна и да правя шеги и т.н. ... но реших да направя коренна промяна в характера си. Не мисля, че ще се затрудня, защото веднъж преди 2 години също го бях направила. И та.. искам да ви попитам какви приятели искахте да имате, какви хора ви се струват симпатични и т.н smile Благодаря предварително.

БТВ: Мога да пазя тайни. И мисля, че само това ми е хубавото качество :Х и ако може да не ми казвате да бъда това, което съм.. защото така никой не ме обича cry

#2 2012-10-07 05:41:45

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Просто се отпусни и не се притеснявай, защото ако се притесниш ще прадставиш една съвсем различна твоя трана. Опитай се да покажеш хубавата си страна, а не притеснителната. Не е нужно да се шегуваш постоянно с някой, за да се сприятелиш с него.
Аз, лично, не обичам някой постоянно да се шегува. Понякога е нужна и сериозност. Но пък и не харесвам прекалено сериозните хора. Трябва да има и смях.
Съветвам те да се отпуснеш и да не се притесняваш.

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#3 2012-10-10 15:25:34

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

Доста позната история, и аз бях същата до една година. Тази година обаче лесно заговарям някого и се лигавя на макс ;д т.е отпуснах се, но това няма значение.
Да се върнем на темата - опитай се да си по-общителна с останалите, не се изолирай, стегни се и бъди по-уверена в себе си. nod

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#4 2012-10-15 20:17:15

DeathPrincess231
Member
Registered: 2011-09-13

Здравейй ии аз съм на 14 и трудно се сприятелявам smile срамежлива съм мълча.. просто хората ме карат да свикна..На мен проблема ми идва отт неувереността..Може бии те е страх просто да Не те отблъснат.. така или иначе интриганти ВИНАГИ има!  да не ти пука.., предолейй притеснението..Това НЕ  е проблем.. на мен ми е в характера единствено от хора накоито имам доверие и познавм МНОГО ДОБРЕ не ме е срам..Говори с някого и смело ..който си струва НЯМА да те отблъсне..Карай го спокойно kiss

#5 2012-11-04 13:05:27

barbie5
Member
From: Стара Загора
Registered: 2009-07-25

Просто се отпусни и не се притеснявай, защото ако се притесниш ще прадставиш една съвсем различна твоя трана. Опитай се да покажеш хубавата си страна, а не притеснителната. Не е нужно да се шегуваш постоянно с някой, за да се сприятелиш с него.
Аз, лично, не обичам някой постоянно да се шегува. Понякога е нужна и сериозност. Но пък и не харесвам прекалено сериозните хора. Трябва да има и смях.
Съветвам те да се отпуснеш и да не се притесняваш.

[img]http://store.picbg.net/pubpic/DB/46/05417bfb86c5db46.jpg[/img]
fight for this love..

#6 2012-11-04 18:39:13

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Това "Никой не ме обича" беше адски тъпо! Извинявай,но..Имаш още доста време за да търсиш някой който да те обича. С: Хубаво е,че си решила да се промениш,но недей да криеш истинското си Аз дълбоко за да не го изгубиш. И въпреки това което си написала,да не ти казваме да бъдеш себе си,аз ще ти го кажа.
Не се притеснявай да си това което си,ще срещнеш и ти някой който да те разбира и да ти е приятел въпреки това.
Че иначе за какво ти е най-добър приятел или приятел изобщо,който не знае каква си в същност? wink

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook