#1 2012-10-05 17:13:01

glittergirl
Member
From: The Moon.
Registered: 2012-04-21

Re: Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела.

poster.jpg

В ролите: Ивайло Захариев, Пламен Великов, Рая Пеева,  Георги Кадурин, Асен Блатечки, Тодор Доцев, Естер Симеони, Владо Въргала, Теодор Елмазов, Дичо, Део, Деян Донков, Цветан Николов, Филипа Балдева, музикантите от „Акага” и Братя Мангасариян и мн.др. Със специалното участие на проф. Илия Добрев.

Продуцент: Георги Костов

Сценарий: Георги Костов и Естер Симеони

Режисьор: Георги Костов

Информация: Двадесет и три годишният студент Антон, по прякор „Красивия“, иска да продължи следването си, но за осъществяването на тази своя цел първо трябва да намери пари отнякъде. „Красивия“ решава да рискува, но поради неблагоприятни за него обстоятелства, се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки. Верен негов спътник е приятелят му „Космонавта”. Двамата се забъркват със съмнителни лица – наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавни служители, футболист и мутреса, свързани от любовта към Достоевски и много други.

Завистта ги накара да ме мразят. Омразата ги накара да пробват да ме прегазят,само че не разбраха как докато се целеха в мене,самите те се бяха превърнали в мишени!Вярвам,че хората се раждат добри,обстоятелствата ги правят лоши!Аз плащам цената за грехове си,не забравям приятелите и враговете си!

#2 2012-10-05 18:37:56

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Раздвоена съм.
Бих го гледала, но и няма да страдам особено, ако го пропусна.  laugh

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#3 2012-10-05 22:44:29

-atanasowa
Member
Registered: 2012-08-07

Честно казано, мислех, че няма да си струва да го гледам на кино, но се събрахме хора и останах наистина доволна ((:

.
Verlieben. Verlieren.

#4 2012-10-05 22:44:43

-atanasowa
Member
Registered: 2012-08-07

Честно казано, мислех, че няма да си струва да го гледам на кино, но се събрахме хора и останах наистина доволна ((:

.
Verlieben. Verlieren.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook