#1 2012-10-03 13:18:49

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29

Re: Защо?

Здравейте. Напоследък се случва нещо между мен и приятелите ми. (само да уточня че сме две момчета, аз и едно момиче)
От два-три дни на сам, те някак си странят от мен. Не знам защо. Например вчера им се обадих да ги питам къде са и те ми казаха, че са в едно от момчетата. Питах ги дали ще излизат и те казаха, че ще излизат. След което ми казаха да отида там където по принцип си ходим. Оправих се нали и тръгнах, много ме мързеше и за това си хванах автобуса за 1 спирка. Когато отидох там обаче, тях ги нямаше. Наложи се да се връщам до нас (защото нямаше от къде да им се обадя) за да им звънна. Питах ги къде са, но те ми казаха, че са пред блока на момичето, при което аз се подразних, защото трябваше да се разкарвам. И отидох пред блока на моята приятелка и ги видях там, но си мислех, че ще бъдат само момичето и едното момче, но имаше още 2-ма с тях... (но най-много ме изнерви това, че се направиха, че не ме видяха). Но след като вече другите си тръгнаха и си останахме само четиримата всичко си беше ОК. Днес пък (преди 30 минути) им пиша за да ги питам къде са и те пак ми казаха, че са в едно от момчетата и когато ги попитах кога ще тръгват, те ми отговориха ''сега'', но това ''сега'' се превърна в ''след половин час''. И им казах, като излязат да ми звъннат, за да знам кога да отида при тях. Те ми казаха ОК. И преди малко (преди 10мин) им писах дали мога да отида при тях, но те ми казаха, че излизат вече за това няма смисъл да ходя, но момичето все още е на линия и явно още не са излезли...

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ГО ПРАВЯТ... cry Не съм направила нищо!

[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

#2 2012-10-03 14:21:31

the cutie
Member
From: София
Registered: 2012-07-06

Говори с тях. Питай ги защо те избягват и какво си им направила. Не мисля, че те избягват просто ей така, без причина.

[list=*]
[*] - my weheartit[/*]
[/list]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/0F/4C/889d15d69dd60f4c.gif[/img]

#3 2012-10-03 14:35:10

pipi11
Member
From: *Wonderland*
Registered: 2012-02-29

Или те са супер големи лицемери или има някакъв проблем, поговори с тях кажи им как се чувстваш...и още нещо ако нещата не се оправят един съвет от мен: Да не ти пука! Намери си нови приятели- не си разваляй живота заради хора, на които не им пука за теб (exclaim)

[list=*]
[*][list=*]
[*]Обичай ме, когато най-малко заслужавам любовта ти,
[list=*]
[*]защото тогава най-много се нуждая от нея.
[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#4 2012-10-05 08:05:28

Miss USA
Member
From: Wonderland :3
Registered: 2012-09-23

Може би си ги обидила с нещо. Поговори с тях и ги попитай. smile

Bitch,you're just like Monday,nobody likes you! :3
[img]http://i45.tinypic.com/zunloo.gif[/img]

#5 2012-10-05 08:57:26

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Защото са психично нестабилни тинейджърки.
Не си губи времето с толкова незрели хора. Дори и да си направила нещо и да си имат своите причини и извинения, държанието им е детинско и елементарно. Не се излагай и спри да им се връзваш на провокациите. Хора има много.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook