#1 2012-09-29 08:41:03

fykla__
Member
Registered: 2012-02-29

Re: зарязване

Здравейте, чувствам се ужасно странно  sad Имам си приятел от почти 6 месеца, но нещата вече не вървят. От както започнахме училище се виждаме все по рядко и ми е много гадно. А и имам чувството,че приятелката ми го харесва. Но както и да е.Проблема е,че сърцето ми иска да съм с него,а разума ме кара да го оставя. Вече все по рядко изпитвам онова чувство, което беше в началото,вече не съм толкова щастлива, не съм и нещастна, но не съм и най-щастлива както преди  sad Замислям се дали да го оставя, защото миналия месец имахме сериозен проблем и аз му казах направо,че искам да е разделим, но той ме помоли за още един шанс и аз му го дадох. Но мисля,че вече е време тази връзка да приключи. Просто не знам как то зарежа без да го нараня толкова много. Моля ви помогнете ми,кажете ми как.  smile

#2 2012-09-29 08:49:46

darichkaa
Member
Registered: 2010-09-07

ами няма начин,по който да го зарежеш без да го нараниш.За това просто му кажимче нещата вече не вървят и,че не се чувстваш по същия начин
П.С слушай сърцето си ,защото и на мен сърцето ми казваше да не зарязвам момчето,а разума да го направя ...и да направих го и после се опитах да си го върна , ноо вече беше късно .. (:

Няма нищо лошо в това,
да бъдеш различен и да блестиш по свой собствен начин. star

#3 2012-09-30 09:06:58

Saphirra
Member
From: On the wings of a murdered ang
Registered: 2012-08-03
Website

Щом сърцето още те влече към него, не бързай да го оставяш. smile

Speak as if every word costed you a diamond.

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcw15qMHTT1r9wl39o1_500.gif[/img]

我 愛 孟志伟

#4 2012-09-30 09:30:55

fykla__
Member

но вие не знаете как точно стоят нещата. започнахме да се виждаме много рядко. особено сега от както съм на училище максимум три пъти в седмицата и то за по 2 часа някъде. Вече я няма онази тръпка.  sad Затова не искам да измъчвам  и себе си и него.

#5 2012-09-30 13:40:17

malwu..
Member
From: Монтана ~
Registered: 2010-11-17

Не,не,не и пак не !  никакво зарязване ! така бях направила и аз и стана още по- зле. По- добре намери някакви начини да се виждате, дори да трябва да си ходите на гости, да си помагате в личния живот, каквото и е да е, но не се предавай от него и то заради някакви проблеми и факта, че се виждате много рядко. Вярвай ми, бях по абсолютно същия начин и въобще не беше лесно.

~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}

#6 2012-10-01 18:21:19

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Не седи за другите по себе си, ако обичаш./malwu../

Очевидно е, че вече не искаш да си с него и дори несъзнателно си измисляш причини, които да ти помогнат във вземането на решението по начин, чрез който обаче да не изглеждаш прекалено грешна в собствените си очи. Това с приятелката ти е едно от най-простите доказателства, които ще ти дам.
Не малко хора се обръщат дори срещу най-близките си приятели, от чувство на ревност и всичко останало, присъщо за този тип случаи. Ти обаче не ми звучиш и изглеждаш достатъчно разтревожена от това предположение, което самата ти си направила. Нямаше и да му кажеш, че искаш да се разделите точно тогава, когато сте имали въпросният проблем. Никой в крайна сметка не е казал, че връзките през по-голямата част от времето вървят гладко и са в пълна хармония. Бих казала, че всъщност често е точно обратното. Ако ти наистина имаше чувства, нямаше да реагираш по този начин всеки път, щом изникне проблем. Училището, приятелката ти, както споменах, неизвестния проблем, за който ти спомена, ставаш несигурна относно връзката ви и чувствата си всеки път, щом изникне пречка. Не мислиш за това как да си до него в трудните моменти, как да задържиш връзката ви за по-дълго или нещо от този род, а точно обратното, което доказва, че или вече нямаш чувства, или все още не си готова за сериозна връзка. Поне не и с него.
Не те съдя въпреки всичко, точно обратното, бих казала. Всеки човек винаги е бил и ще бъде егоист. Всеки сам за себе си е на първо място и чак след него следват номер 2,3,4 и тн. Ако тази връзка не те прави щастлива, тогава я прекрати. Остави глупостите от рода на ''слушай сърцето си'', когато разума ти все още работи. Хората се водят по първичните си чувства - сърцето, когато разума им е замъглен, а щом той е замъглен, значи въпросните чувства за тази причина са по-силни. Ти разсъждаваш с разума си достатъчно зряло, което води до факта, че чувствата ти към това момче не са до толкова силни, че да те накарат да се водиш единствено и само от сърцето си. Не бъди гузна, не си мисли, че постъпваш грешно, не си давай втори шансове, всичко в този живот е временно. Както и да му го поднесеш, ако той е този с по-големите чувства, то ще го боли еднакво. Очи в очи и насаме, без излишни увъртания според мен е най-добрия вариант.

#7 2012-10-02 14:42:17

fykla__
Member

наистина страшно много се замислих в думите ти и вникнах в смисъла им, но не знам как да постъпя. наистина вече не се чувствам както преди. няма я онази тръпка. просто до сега никога не съм зарязвала момче и не знам как да постъпя. понеже държа на него, ще му го кажа очи в очи, но как??? казвам му каквото имам след това, съжалявам и после какво правя? той ли ще каже нещо или аз да обърна гръб и да си тръгна или какво?  sad  cry

#8 2012-10-02 15:06:06

snow white_99
Member
From: София
Registered: 2011-01-27

Щом сърцето още те влече към него, не бързай да го оставяш. smile

Съгласна съм. Ако трябва, ще намериш начин да се виждата, и тръпката, ще се върне рано или късно. (: Но може би е време да се разделите. Колкото повече си с едно момче с времето тръпката изчезва. Още повече когато не се виждате често. Решението ти не е лесно, но понякога да послушаш разума е по-добрия вариант (:

If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]

#9 2012-10-02 15:30:02

fykla__
Member

благодаря за съветите мисля да си дам само още една седмица за да видя дали нещата ще се променят, ако не..... sad

#10 2012-10-02 17:01:31

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Неудобната ситуация рядко може да се избегне в такива моменти.
Защо не го поканиш да излезете заедно? Да се разходите или за да пиете по нещо, без значение. Предразположи го, за да види, че не си настроена негативно срещу него, но това не променя факта, че чувствата ти към него не са достатъчно силни, за да имате връзка. Кажи му всичко онова, което сметнеш за правилно, но внимавай в стремежа си да го направиш възможно най-безболезнено, да не вземеш да му втълпиш несъзнателно някакви надежди за друг шанс и вероятно оправяне на нещата след време. Хората са способни да извъртат нещата, които чуват и виждат в момент на някаква слабост, примерно, така че си подбирай добре думите, ако искаш всичко да мине прилично и наистина да се приключи.
Ако случайно се разстрои, не го приеме добре, тръгне си дори ... Не се стряскай, а го приеми хладнокръвно. Понякога хората имат нужда да останат насаме.
Ако това се случи знай, че може или от този момент нататък да те отбягва, или след като осмисли всичко сам, да се свърже пак с теб, да си кажете две думи и да останете близки познати, а защо не и някакъв вид приятели.

#11 2012-10-03 18:46:20

fykla__
Member

чувствата ми явно наистина много са се променили. когато се видяхме само го прегърнах и малко след като се разходихме го целунах. а друг път му се хвърлям на врата. независимо дали има хора или не. при когато стоях до него направо изтръпвах, настръхвах, а сега се чувствам се едно съм просто с приятел. Днес дори и за ръка не го хванах, просто ходехме един до друг. надявам се и той да е разбрал това и да ми е по лесно да му обясня ситуацията, защото не искам да го наранявам отново... sad

#12 2012-10-07 19:37:21

fykla__
Member

кажете ми как да постъпя,уж вече взех решението да го оставя,но все пак отново да попитам. дадох си срок 1 седмица и нищо не се промени,а с времето откривам все повече причини да не съм с него. просто не искам да го нараня, а да се разделим като нормалните хора. дори да не сме приятели...  sad

#13 2012-10-07 20:41:45

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Щом си тръгнала да се чудиш пък, според мен, не трябва да си с този човек.
Ако истински искаш да си с някой, няма да се стига до т'ва да се чудиш да го зарязваш ли, да не го ли..

П.П. - Има си тема.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook