#1 2012-09-21 18:46:03

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Re: Забравена

• tumblr_lv754lalRJ1qeo03no1_500.png

• Ти ме забравяш. Става ми мъчно. Бавно по бавно си отиваш, отдалечаваш се. Забравяш всеки спомен, всеки миг, който прекарвахме миналата година заедно. Помниш ли как стреляхме с гумички дървеното човече на лавицата или как ми рисуваше "хлебарки", както ти ги наричаше, върху рисунките ми. Или как бъзикахме твои приятели и познати по телефона и си правихме шегички с тях? Вече нищо от това не помниш или поне няма да си спомняш в най-скоро време. Известността явно променя хората. Мъка ми е всеки ден да те виждам в коридорите и по етажите на училището, толкова близко до мен, ти да ме виждаш, но да не ми казваш "Здравей", сякаш не се познаваме. Около теб са заобиколени толкова много момичета, жадни за внимание. Сега друга ще разрошва косата ти и ще те прегръща. Друга ще е причината ти да се усмихваш. Нашето време мина. Мина, замина и отмина. И едва ли някога ще дойде. Ти вече не си спомняш. Не си спомняш много неща. Липсват ми онези времена. Онези времена, в които бяхме почти всеки ден в читалището. Там беше мястото, където имахме време да си говорим. Имахме време за нас двамата. Ако сега се виждаме или си говорим, то ще е там. Там ти ще си спомняш и после като се върнем в училище или някъде другаде, пак ще забравиш. Сякаш никога не се е случило. Сякаш никога не е било и няма да бъде. Тежко ми е, разбери. Иде ми да заплача, но се страхувам, че сълзите ми няма да бъдат разбрани. Че плачът ми няма да бъде чут. Ще остана нечута. За теб, за света и за всички. Иде ми да изпиша хиляди листове, хиляди стихове, хиляди страници за теб, но ще има ли смисъл, като ще бъда принудена да гледам това цяла година и само да се надявам, че ти ще си спомняш за мен. Ти се промени. Хората те промениха. Вече не си същият, който беше преди. Аз те познавам от по-рано, а те не. И това ли не си спомняш? Дори помня като се запознахме коя беше първата ти дума към мен: Къде ще кандидатстваш? Да, тогава бяхме още седми клас. Тази една година явно е била безценна за мен. Оставила ме е да ти се нарадвам, защото после ще те загубя. Не че някога съм те имала, но тогава беше различно. Сега също е различно, но в лошият смисъл на думата. Ти не разбираш и никога не ще разбереш.

• За колко радости заслугата
    е твоя в нечий спомен мил?
    Оставай в мислите на другия
    със слънцето, което си му подарил.

• -Посветено.

#2 2012-09-21 18:50:53

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

Напоследък се запалих по подобни творения за раздяла или невъзможна любов .. хареса ми  heart

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#3 2012-09-21 18:54:07

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Напоследък се запалих по подобни творения за раздяла или невъзможна любов .. хареса ми  heart

Радвам се. Благодаря! bow  heart

#4 2012-09-21 19:40:42

afi_rz98
Member
From: Rosewood ^^
Registered: 2011-03-03

Диде,много е хубаво. Браво! sun

I've learned that people will forget what you said,people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel..

#5 2012-09-22 03:52:34

goo50chang
Member
Registered: 2012-09-19

то ще е там. Там ти ще си спомняш и после като се върнем в училище или някъде другаде,    (emo)

#6 2012-10-29 17:49:56

Sissy~~
Member
From: Wonderland ^^
Registered: 2012-08-26

Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб!  heart [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook