Pages: 1
#1 2012-09-10 22:12:19
- love.music
- Member
- Registered: 2012-05-17
Re: Dreams came true
Ето и нещо ново от мен. По действителен случай е, надявам се да ви хареса
Беше от онези обикновени дни в края на учебната година. Времето вече беше топло. Навсякъде се усещаше зеления цвят, можеше да вдишаш красота току що родилата се природа.
Отново седях на една от пейките в морската градина във Варна заедно с най-добрата ми приятелка. Лятото тепърва започваше и макар да имах момиче до себе си се чувствах ужасно самотен. Някой като чели ме бе хванал и пуснал вътре в някоя кристална топка, без вода, без храна, само одеяло. Морският бряг се виждаше пред мен. Вълните се разливаха като пенливо бяло вино посреднощ по брега.
Момче и момиче вървяха към нас и седнаха на пейката до нас. Личеше си, че е първата им среща. Момчето бе толкова плах и невинно смутен от нея, а тя толкова изгаряше да впие устни в неговите, искаше да я целуне. А ние ги гледахме, обсъждахме, завиждахме, дори имитирахме, добре че никой не ни видя. Изпушиха по една цигара и продължаваха да си говорят. Отстрани изглеждаха идеални един за друг. Пасваха си като половините на счупено на две сърце. Тя леко започваше да се изнервя. Беше напрегната. Искаше и се да убие тегавостта в очите, думите, действията, реакциите, мимиките и мислите. Искаше просто една целувка. Е накрая не издържа и си я взе. Открадна я и я запечата като белег. Вече можеха без да се притесняват да се прегръщат и целуват. Ние какво правихме ли?! Едва не изкрещяхме от щастие, когато се целунаха. Когато си тръгнаха, седнахме за малко на тяхната пейка. Решихме да запазим минута мълчание, добре поне 30 секунди, да затворим очи, силно да ги стискаме и да си пожелаем нещо. Да го повторим толкова пъти, че да го почувстваме дори с кръвните си клетки.
-Искам да се влюбя. Искам да се влюбя безумно лудо, да не виждам смисъл без да мисля за нея, да не мога да не кажа поне един път името и на глас през деня, да мога да усетя обичта и дори с костите си, да влез под кожата ми, да се слее с мен, да се разлее, да попие като скъп парфюм, да ухае/ухая от любов.
след два месеца
Севастопол. Тъкмо бях минал по край него. Слушах онази странната Адел и мислено пътувах. Бързах исках да се почувствам за миг нужен на някого, отивах при най-добрата ми приятелка. Мислехме да хапнем някъде и да си поприказваме. Бях в онзи период, нея я нямаше, а на мен като чели ми беше по добре. Нямаше ги ежедневните кавги, спорове, ядове, сълзи. Бях спокоен, замечтан, готов да напиша някой твърде личен с много тъга разказ. Като мен самия.
Бях на ъгъла на един магазин, виждаше се едно от училищата на центъра във Варна, когато някой ме спря.
-Написали ми стихотворение.- малко момиченце с къдрава като любимата ми паста коса, красиво лице, малки ръце и големи красиви блестящи очи. Леле колко си красива. Думите ми изхвърчаха като гларосите около нас. Отнеха ми ги. 3…2…1.. Влюбих се.
-Ъъъ, не.-определено зацепих, зациклих като старите касетофони.
-Здравейййй, как си, кво правиш ? Нали ме позна ?!- попита ме ей така без да и пука, че вече я направих моя, е поне в мислите си.
-Ами добре, на гости на една приятелка. Ти ? На разходка ?!
-Да, малко.
-Мхм, радвам се, че се видяхме.
-И аз, до скоро.-каза ми и се усмихна.
-До скоро.-казах и продължих с тежки крачки напред.
Май не трябваше да я пускам да си ходи. Искам тееее. Искам тее, за мен. Бъди моя, само моя. Прекрасна си. Искаммм теее. Безумно, отчаяно, безусловно, ужасно, крещящо много. Искам теб.
~ Когато се чувстваш изморен от светът около теб, застани пред входа на гарата в твоя град и си помечтай. Помечтай за градът, пътуването на мечтите си и го запечатай в умът си, дори за 5 минути.~
#2 2012-09-11 19:08:42
- sweety_one
- Member
- From: in```{spring} worldd ;p :)))
- Registered: 2010-08-22
#3 2012-09-11 22:29:27
- wiL~
- Member
- From: Варна
- Registered: 2010-12-25
dreams came true! обичам тази пейка и много харесвам разказа
EMINEM - best rapper ever
[img]http://www.my-banners.com/wp-content/uploads/2011/02/eminem.jpg[/img]
[img]http://i1027.photobucket.com/albums/y334/oooooooooosteve/heat.png[/img]
Basketball is LIFE <3
[img]http://www.nba.com/heat/photos/roster1011_mini_wade.png[/img]
My belief is stronger than your doubt!
Това, което научаваш от загубите, не можеш да го научиш от нито една победа!
#4 2012-09-11 22:35:42
- liveforthemoment
- Member
- Registered: 2012-09-09
my favourite "Май не трябваше да я пускам да си ходи. Искам тееее. Искам тее, за мен. Бъди моя, само моя. Прекрасна си. Искаммм теее. Безумно, отчаяно, безусловно, ужасно, крещящо много. Искам теб. " - Твоя съм !
#5 2012-09-12 08:52:30
- love.music
- Member
- Registered: 2012-05-17
my favourite "Май не трябваше да я пускам да си ходи. Искам тееее. Искам тее, за мен. Бъди моя, само моя. Прекрасна си. Искаммм теее. Безумно, отчаяно, безусловно, ужасно, крещящо много. Искам теб. " - Твоя съм !
Знам !!!
~ Когато се чувстваш изморен от светът около теб, застани пред входа на гарата в твоя град и си помечтай. Помечтай за градът, пътуването на мечтите си и го запечатай в умът си, дори за 5 минути.~
#6 2012-10-29 17:56:38
- Sissy~~
- Member
- From: Wonderland ^^
- Registered: 2012-08-26
Странната Адел
Добро е .
Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб! [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]
Pages: 1