#1 2012-09-05 11:36:58
- smiley143
- Member
- From: Манхатън.
- Registered: 2011-09-08
Re: Кученца
Хора,много спешно търся Зоомагазин в Пловдив,в който се продават кученца.Много ще съм ви благодарна,много.
ᵐᵃᵈᵉ ᶤᶰ ᵛᶤʳᵍᶤᶰᶤᵃ †
#2 2012-09-05 13:18:04
- -atanasowa
- Member
- Registered: 2012-08-07
За магазин не знам, но защо не потърсиш някоя интернет обява? Понякога излиза по-изгодно (:
.
Verlieben. Verlieren.
#3 2012-09-05 13:28:03
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
За магазин не знам, но защо не потърсиш някоя интернет обява? Понякога излиза по-изгодно (:
Пълни глупости!
В интернет никога не се знае какво ще видиш на живо.Много хора лъжат и за възрастта и за състоянието на животното...Даже лъжат,че животното е ваксинирано,само и само да спечелят повече пари.Като цяло в магазин си е най-добре.
*Не живея в Пловдив и не знам в кой зоомагазин,но те съветвам да не прибягваш до обяви по сайтовете*.
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#4 2012-09-05 13:49:33
- -atanasowa
- Member
- Registered: 2012-08-07
Пълни глупости!
В интернет никога не се знае какво ще видиш на живо.Много хора лъжат и за възрастта и за състоянието на животното...Даже лъжат,че животното е ваксинирано,само и само да спечелят повече пари.Като цяло в магазин си е най-добре.
*Не живея в Пловдив и не знам в кой зоомагазин,но те съветвам да не прибягваш до обяви по сайтовете*.
Нали се сещаш, че тя ще го види това животно първо? Трябва да си...малоумен, за да не поискаш да видиш животното първо на живо. Няма никаква глупост в написаното от мен. Купила съм си две кучета така, когато ти дадат да видиш кучето, ти ще разбереш и годините и разстоянието. Разбира се и дали е ваксинирано. Тя може да се пазари. Преди да пишеш хапливи коментари, помисли малко. Ако момичето намери обява в своя град, няма да е трудно да погледне животното.
.
Verlieben. Verlieren.
#5 2012-09-05 13:52:02
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Пълни глупости!
*Не живея в Пловдив и не знам в кой зоомагазин,но те съветвам да не прибягваш до обяви по сайтовете*.Нали се сещаш, че тя ще го види това животно първо? Трябва да си...малоумен, за да не поискаш да видиш животното първо на живо. Няма никаква глупост в написаното от мен. Купила съм си две кучета така, когато ти дадат да видиш кучето, ти ще разбереш и годините и разстоянието. Разбира се и дали е ваксинирано. Тя може да се пазари. Преди да пишеш хапливи коментари, помисли малко. Ако момичето намери обява в своя град, няма да е трудно да погледне животното.
Много добре знам какво е,сто пъти са ме лъгали за какво ли не и накрая си взех от зоомагазина и нямам никакъв проблем.Давам съвет на момичето,не се заяждай,че и без това не съм в настроение.На 15 години все знам повече от тебе.
И какъв хаплив коментар те гони...;xx
Айде няма да се заяждам с деца.
Have a nice day.
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]