#1 2012-09-04 16:03:18

bobeto_666
Member
From: gabrovo
Registered: 2011-10-15

Re: ВАЖНО! ВХОДНО НИВО.

Здравейте!Аз съм за 8-ми клас и ще съм в Природо-Математическа Гимназия.Знаете ли кога започват входните нива?Започнала съм от сега да се подготвям,но не знам дали ще ми стигне времето.Не знам дали при всички входните нива  по различно време,но все пак. ... wasntme

: )

#2 2012-09-04 16:06:37

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

Релакс. И аз съм в природо-математическа, и тази година няма да имаш разказвателни, сигурно знаеш. Така че, остават лесните предмети само. Иначе не съм много сигурна. Някъде началото на Октомври?

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#3 2012-09-04 16:36:16

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden
Registered: 2009-09-18

Аз съм в езикова,но все пак ще ти кажа нещо..Като бях 8ми клас първият час на 16ти септември по математика госпожата ни каза следното: Ученици,пристигам аз с входните в ръка...заповядайте..а между другото да ви се представя(каза си името и ни връчи листите)..така,че бъди нащрек от такива като мойта..изперкали учителки-пенсионерки wink

#4 2012-09-04 16:39:26

miimity98
Member
Registered: 2011-10-01

Аз съм в езикова,но все пак ще ти кажа нещо..Като бях 8ми клас първият час на 16ти септември по математика госпожата ни каза следното: Ученици,пристигам аз с входните в ръка...заповядайте..а между другото да ви се представя(каза си името и ни връчи листите)..така,че бъди нащрек от такива като мойта..изперкали учителки-пенсионерки wink

Тогава още от сега ще се подготвям  lipssealed

[img]http://media2.giphy.com/media/AINIL9Oy8KAvu/giphy.gif[/img]

#5 2012-09-04 16:39:54

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

И аз съм в Математическа гимназия тази година, и идея си нямам за входни, още от септември почват..

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#6 2012-09-04 16:43:37

BlueButterfly
Member
From: София
Registered: 2012-08-27

И това ако е учителка.. Работи колкото да отбие номера.

Иначе и аз ще съм 8 клас в езиково училище. Ще има входни само по български език и литература, и математика, защотото няма разказвателни. Ако искаш си преговаряй за всеки случей, че като гледам какви учители може да ни се паднат...

“You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.”
― William W. Purkey

#7 2012-09-04 19:30:32

bobeto_666
Member
From: gabrovo
Registered: 2011-10-15

Ммм,да.Миналата година се случи подобно нещо-дадоха ни входните още първият час.Все пак би трябвало да има подготовка преди да ни дадат външното ,дори и някои смахнати учители да не го правят.Благодаря ви за отговорите .Ще взема още повече да наблягам с тая  математика,че лошо.. laugh Като вземем това ,че започнах вчера  8-|

: )

#8 2012-09-04 19:49:18

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Ще използвам темата, за да попитам и аз един въпрос относно входните нива. Някой знае ли училищата с изкуства, по-точно изобразителното изкуство, по кои предмети ще имат входни нива? Благодаря предварително. smile

#9 2012-09-07 08:47:08

Merriue
Member
From: Madrid, Spain..
Registered: 2012-06-26

И аз тази година ще съм 8 клас, в езиково училище. Започвам вече да се подготвям, най - вече по Математика, че още от Септември започват с входните.

[list=*]
[*]La mentira es un triste sustituto de la verdad,
pero es el unico que se ha descubierto hasta ahora.
[/*]
[/list]

#10 2012-09-09 12:05:06

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden
Registered: 2009-09-18

И това ако е учителка.. Работи колкото да отбие номера.

Иначе и аз ще съм 8 клас в езиково училище. Ще има входни само по български език и литература, и математика, защотото няма разказвателни. Ако искаш си преговаряй за всеки случей, че като гледам какви учители може да ни се паднат...

ами да..тая учителка най-много не я понасям,ама тя вече е пенсионерка..да се чуди човек защо още преподава..иначе аз като бях 8ми клас само по математика така внезапно ни изненада,по другите предмети си имаше преговор wink

#11 2012-09-13 11:14:11

spopi
Member
Registered: 2011-09-22

Края на септември началото на октомври но щом си почнала от сега няма лошо после няма да ти е толкова трудно. smile

Най-хубавите работи се случват когато най-малко очакваш.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook