#1 2012-08-31 13:00:27

pliushinka
Member
From: ``фLиrтLaнdия
Registered: 2009-08-07

Re: Филми на ужасите

Здравейте, напоследък много си мисля за 2 филма, които гледах ... не помня имената им, а само моменти от тях и се питах дали някой от вас също не ги е гледал.
Единия беше за едно семейство с дете, което умря ( не помня как, мисля, че го прегази кола, но ще излъжа) и те страдаха много. Появи се някакъв лекар и им каза, че може да го съживи или нещо подобно или да го прероди в друго.. не съм сигурна изобщо, но новото дете беше някакво психопатче. Помня, че имаше 1 момент където уби едно момченце, май съученик му беше до някакъв мост...  worried  А от другия, който гледах буквално, когато бях съвсем малко дете и предполагам, че няма как да ми помогнете с него, но да опитам.... помня само 1 момент от него - в една къща до едно езеро, някаква жена чертаеше пентаграми по пода  worried  Ако нещо от това, което написах ви напомня на някой филм - споделете  worried

Yoυ fιηd a glimmєr of happιnєss ιn thιs world,
thєre's always somєone who wants to dєstroy ιt.. star

#2 2012-08-31 13:31:03

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

#3 2012-08-31 13:35:21

countess
Member
From: New York
Registered: 2008-09-14

Първият филм е Godsend.

''Haunt me then... Be with me always... Take any form, drive me mad but don't leave me. In this abyss where I cannot find you... I cannot live without my life, I cannot live without my soul..'' heart

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/23 … 49c64e.jpg

#4 2012-08-31 16:47:05

pliushinka
Member
From: ``фLиrтLaнdия
Registered: 2009-08-07

Call Again - Извинявам се, знам за темата, но мислех, че моето е малко по- сложно и пуснах отделна.

countess - Да, наистина е той. Благодаря ти много !!!  (f)  kiss

Yoυ fιηd a glimmєr of happιnєss ιn thιs world,
thєre's always somєone who wants to dєstroy ιt.. star

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook