#526 2012-08-20 08:06:43
- Haivanche*
- Member
- Registered: 2011-09-08
Re: The Greatest Love Story
Наведнъж прочетох историята и много ми хареса !! : )
[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_lz7pblGqzr1r70s6fo1_500.gif[/img]
Nate: You still love her, huh?
Chuck: I can't imagine the day I won't.(h)(h)(h)
#527 2012-08-21 20:30:38
- sweet_girl_99
- Member
- Registered: 2012-02-29
Вече не мога да дочакам "НЕКСТ"-а
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_meddj1bcSn1qk7u13o1_500.gif[/img]
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m83z1yi3761rbruc6o1_500.gif[/img]
#528 2012-08-22 15:18:00
- Smile3
- Unbrєakablє ♥
- From: Manhattan.
- Registered: 2011-09-10
Леле, от кога не я бях чела, некст.
'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'
#529 2012-08-25 22:36:26
- kotenceto_998
- Member
- Registered: 2010-12-01
[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]
#530 2012-08-27 10:43:54
- daniella__
- Member
- From: Los Angeles
Некст!
#531 2012-08-27 15:55:44
- vesi971
- Member
- From: somewhere over the rainbow..^_
- Registered: 2010-05-06
[img]http://data.whicdn.com/images/39812472/tumblr_mbqh9hqevK1qmymtwo1_500_large.gif[/img]
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted..
#532 2012-08-27 16:08:09
- Motherfuckin`Monster
- Member
- From: Rosewood
- Registered: 2012-08-07
Ами, дочакахте го.
56 част
На следващата сутрин се събудих от шума на вълните.Не мисля, че съществуваше по-хубав начин за събуждане.Преместих ръката на Майкъл, която се бе овила около мен, бавно и внимателно и след това се надигнах.Слънцето тъкмо се бе подало и още нямаше никой на плажа.Излязох от колата и изпънах дрехите си, а след това се протегнах.Нека си признаем... спането в кола под открито небе бе романтично, но не и удобно.Погледнах Майкъл за последно преди да тръгна към близката закусвалня.Спеше толкова спокойно, толкова сладко... не можех да му се нагледам.Целунах го леко и нежно по челото, като внимавах да не го събудя и тръгнах.В закусвалнята миришеше много тежко от всички пържени закуски, фритюрници и такива неща.Почудих се известно време, огледах витрините и накрая взех две парчета пица за Майкъл, един геврек за мен е по две коли за всеки.Магазинерката любезно ме обслужи, сложи храната в торбички и потеглих обратно.Когато пристигнах Майкъл вече бе буден.
- Хеййй! -Каза той скочи от колата и ме прегърна. - Къде беше, притесних се, тъкмо щях да тръгвам да те търся.
- Ходих за закуска. -Отвърнах аз и показах торбите, които криех зад гърба си. - Не знам дали обичаш пица, но...
- Ти шегуваш ли се?Мога да живея цял живот на пица както и на още няколко храни. -Двамата отидохме на пясъка, седнахме и започнахме да се храним.
- Нека позная.Пържени картофи, цаца, бургери, чипсове и да не забравяме твоят най-добър приятел... бирата. -Двамата се засмяхме и продължихме да ядем. - Жалко, че трябва да се връщаме. -Казах аз, когато двамата с Майкъл се върнахме в колата и се подотвихме за тръгване. - Мога да остана вечно тук, с теб, на плажа..
- Някой ден... когато станем по-големи ще живеем тук.Ще имаме една от онези каравани, без покрив и ще пътуваме навсякъде, но вижаги ще се връщаме тук, при морето, на нашето място.
- ... и ще спим на палатки...
- ... и ще имаме четири деца. -Двамата се засмяхме.
- Обещаваш ли? -Попитах аз, а той се приблии и ме целуна.
- ..Обещавам. -Отвърна и потеглихме обратно към Оушън Сити.Когато пристигнахме пред къщата на Карли се сбогувахме и се разбрахме да се видим по-късно на плажния купон.Отключих тихо входната врата и започнах да се изкачвам на пръсти по стълбите, когато Кар изкочи изневиделица.
- Хмм, промъкваше се на пръсти в 7 часа сутринта. -Замръзнах.
- Не се... не се промъквам. -Отвърнах без да се обръщам, наистина бях замръзнала на мястото си.
- Така ли, а тогава защо си с вчерашните си дрехи...
- Добре де. -Предадох се и отидох при нея. - Бях заедно с Майкъл.
- Моляя?С Майкъл?В леглото му?
- Нееее! -Отвърнах аз и се засмях.
- Не ми казвай, че още не сте го направили.
- Карли!!!Това е лично.
- Просто се изненадвам.Майкъл не е от типа,който чака момичето със седмици.Харесва някой, тръгват и го правят.Просто е, но с теб... с теб явно никога не е просто.Не съм го виждал да се държи така с друго момиче. -Лека усмивка се появи на лицето ми. - Хайде, разкажи ми как мина и защо изобщо беше толкова разстроена по телефона.
- Ами... -Започнах аз и и разказах всичко за Роузи и Раян.
- Не мога да повярвам на ушите си...Всъщност не знаех, че има алцхаймер.
- Е, сега научаваш, спокойно, не си единствената която не е знаела... -Казах аз и отново се ядосах. - Както и да е, страшно се ядосах и отидох в магазина за коли под наем, където попаднах на най-извратеният магазинер, който някога съм виж... -Карли повдигна веждата си.
- ...Какво?
- Магазинера... аз, аз нямах достатъчно пари за колата и... разбих стъклото и я взех и.. и сега Майкъл отиде да я върне, като си мисли, че всички е наред.Боже, там сигурно гъмжи от полиция и когато го видят...Трябва да вървя. -Казах аз и хукнах.
[list=*]
[*]Life is easier when you aren`t complaining, worrying, or stressing about bullshit.[/*]
[/list]
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/691/5274691u.jpg[/img]...[img]http://prikachi.com/images/690/5274690k.jpg[/img][/*]
[/list]
#533 2012-08-27 16:56:56
- Black_pois0n
- Member
- From: На планетата Венера
- Registered: 2010-09-04
Страхотнооо
#534 2012-08-27 17:45:52
- daniella__
- Member
- From: Los Angeles
Некст.
#535 2012-08-27 21:12:40
- zvezdi4kata_
- Member
- Registered: 2009-11-30
Ох, некст!
#536 2012-08-27 23:27:45
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Ахах, още!
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#537 2012-08-28 07:39:03
#538 2012-08-28 08:15:30
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Ахах, още!
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#539 2012-08-28 13:55:27
- Motherfuckin`Monster
- Member
57 част.
Когато наближих магазина за коли под наем чух полицейски сирени и забързах крачката си.Боже, кой знае как ще загази Майкъл.Разбира се, аз ще разкажа всичко, ще кажа, че аз съм я откраднала, но той ще обясни на полицаите, че не е така, за да ме предпази и ще отнесе всичко.Не можех да го позволя.Вече виждах магазина.Имаше две полицейски коли, както и двама полицаи.Единият разпитваше продавачът, а другият заграждаше мястото с жълта лента.
- Майкъл! -Казах аз и тръгнах да бягам на там, но някой ме сграбчи, като с едната си ръка запуши устата ми, а с другата придърпа тялото ми.След като спрях да се боря видях, че това е Майкъл. - Майкъл! -Казах аз изненадано и се метнах на врата му.Прегръщах го толкова силно. - Мислех си, че вече ще си задържан.Боже, толкова съжалявам.
- Ели, откраднала си кола? -Каза той като леко се усмихна и все пак ме гледаше толкова изненадано. - Но, защо, защо си го направила?
- Ами, нали ти ми казваше, че трябва да живея, да поемам рискове.
- Да, но не такива, които могат да те доведът до затвор.Това е моята част, аз правя такива рискове.Твоята част е да пиеш бира и да се къпеш посреднощ в морето, а не.. не да крадеш коли. -Каза той и ме прегърна. - Никога повече не ме плаши така.
- ..Добре. -Отвърнах аз и постояхме така за малко. - Но къде е колата сега?
- Когато видях насъбралите се полицейски коли разбрах, че нещо става и се отдалечих.Зарязах я няколко пресечки по надолу.
- ...Хайде, да се махаме от тук. -Казах аз и двамата тръгнахме.
__________________________________________________________________________________
По-късно през деня всеки се прибра в тях, за да можем да се подготвим за партито, което предстоеше вечерта.Още докато бяхме в къщи с Карли чухме гръмотевиците.Нямаше начин да се откажем от партито, но все пак трябваше да се облечем по-дебело.Аз обух дънки по мен в небесно синьо и широка кремава блуза, която бе с дълъг ръкав, но за сметка на тове бе къса и цялото ми коремче се виждаше.Не беше дебела, а много лека, така че хем нямаше да ми е страшно топло, хем дългите ръкави щяха да ме предпазят от студа.Косата си оставих пусната, понеже нощта предвещаваше да има дъжд, така че каквито и прически да си бях направила...щяха да се развалят за нула време.Не сложих аксесоари.Само се пръснах с някакъв парфюм на Карли, обух си бежови кецове и слязох да я чакам във всекидневната.
- Изглеждаш супер, Кар. -Похвалих я аз, щом слезе.Тя бе облечена с черен панталон по нея, бежов потник, черни пантофки, а косата и бе вдигната в конска опашка. - Ще тръгваме ли? -Попитах аз и проверих дали осветлението и уредите са изключени.Затворихме добре всички прозорци, заключихме вратата и потеглихме.След като пристигнахме Майкъл и Джейк вече бяха при бара.Нощта вървеше страхотно.Танцувахме, целувахме се, пихме, забавлявахме се.Просто не можех да повярвам, че за пръв път няма скандали, но пък за сметка на това както предвидих след около час, час и нещо започна да вали.Отначало не много силно, така че не обърнахме внимание и останахме, но после започна да се усилва с всяка изминала секунда и всички започнаха да се разотиват. - Кар, аз и Майкъл ще отидем в тях.Няма проблем, нали?
- Не, естествено, че не. -Каза тя и се засмя. - Аз пък отивам в Джейк, така че не знам дали ще съм в нас, когато се прибереш.
- Окей. -Прегърнахме се, а след това Джейк и Майкъл си казаха чао, като се прегърнаха и се потупаха по рамото.Момчешки работи... - Чао, Джейк. -Сбогувах се аз, а Карли си каза чао с Майкъл.
- Е, тръгваме ли към нас?
- Хайде. -Казах аз и двамата затичахме, понеже вече бяхме подгизнали, а имахме още най-малко 10 минути вървене.
[list=*]
[*]Life is easier when you aren`t complaining, worrying, or stressing about bullshit.[/*]
[/list]
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/691/5274691u.jpg[/img]...[img]http://prikachi.com/images/690/5274690k.jpg[/img][/*]
[/list]
#540 2012-08-28 14:02:11
- zvezdi4kata_
- Member
Neeеxt!
#541 2012-08-28 14:04:53
- viktoriq_biserova
- Member
- Registered: 2010-05-14
Ох, некст!
♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]
#542 2012-08-28 14:07:04
- xnekfonikfox
- Member
- Website
Ощеее...
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#543 2012-08-28 14:24:10
- swaggxgirll
- Member
- From: Плевен
- Registered: 2012-07-23
Нексттт !! : )
#544 2012-08-29 09:01:06
- kotenceto_394
- Member
- Registered: 2011-09-08
Некст
#545 2012-08-29 11:08:53
- vesi971
- Member
- From: somewhere over the rainbow..^_
- Registered: 2010-05-06
Ощеее...
[img]http://data.whicdn.com/images/39812472/tumblr_mbqh9hqevK1qmymtwo1_500_large.gif[/img]
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted..
#546 2012-08-29 12:04:55
- Motherfuckin`Monster
- Member
Кратка част.
58 част.
Най-после пристигнахме в къщата на Майкъл.Нощта наистина бе прекрасна.Обичах да вали и да има силни бури, но когато съм на топло, в леглото си, а не когато съм навън.
- Хайде! -Пришпорвах го аз, докато той се мъчеше да вкара ключа в ключалката.Най-после отвори и двамата бързо се шмугнахме на топло.Заключихме и започнахме да се събуваме.
- Ела! -Каза той. - Знам бърз начин да се стоплим. -Хвана ме за ръката и тръгнахме към втория етаж, като прескачахме всяко следващо стъпало, за да става по-бързо.Двамата влязохме в банята и се зачудих какво правим тук.Изобщо не ми ставаше по-топло, всъщност цялата баня бе в плочки и имах чувството, че ми става още по-хладно. - Ела. -Двамата влязохме във ваната както бяхме с дрехите и той пусна душа над нас.Водата бе толкова топла.Започнахме да се пръскаме и да се забавляваме, а после след като ваната се бе напълнила-легнахме.Майкъл бе отдолу, а аз бях застанала межу краката му.Двамата бяхме прегърнати и всичко беше толкова перфектно.Кремавата блуза, която бях облякла прозираше, но двамата бяхме гаджета, така че нямаше от какво да се срамувам.И все пак.. не бях готова за голямата крачка.Така и не стигнахме до там с Раян, а и някак не чувствах, че той е човекът с когото исках да го направя.С Майкъл обаче бе различно, сигурна бях, че той е единственият, но въпреки това исках да изчакам още малко.След като излязохме от ваната се покрихме с халати.Накарах Майкъл да излезе, за да мога да се съблека и да изсуша поне бельото си.Изпрах мокрите дрехи и изсуших бикините си със сешоара.
- Можех ли да ми подадеш някоя от твоите тениски.Нямам какво да облека. -Щеше да ми отнеме прекалено много време да суша блузата, а бельото ми отне само 3-4 минути.
- Окей, влизам. -Предупреди той и се загърнах с халата.
- Благодаря. -Целунах го и го избутах навън.След като се обляках, реших да простра дрехите си, но в тази буря нямаше начин да изсъхнат, а и бе малко вероятно изобщо да се задържат на телта с този вятър.Майкъл влезе да се слее, а през това време аз реших да направя пуканки и да потърся дали има нещо друго за пиене в хладилника освен бира и водка.
- WOW.Кола и пуканки в леглото. -Каза той, след като излезе от банята овит с кърпа. - Наистина трябва да ме харесваш.
- Не!Наистина трябва да те обичам. -Казах аз, отидох до него и го целунах. - Хайде, отивай да се облечеш и след това ще гледаме някой филм. -Майкъл, разбира се, за да ме подразни смъкна кърпата от кръста си още докато беше в стаята, но за щастие видях само дупето му.Засмях се и му метнах възглавница.Остатъкът от вечерта прекарахме сгушени в леглото му, гледайки телевизия, а в късните часове на нощта се онесохме в дълбок сън.
[list=*]
[/list]
[list=*]
[/list]
#547 2012-08-29 12:16:43
- swaggxgirll
- Member
- From: Плевен
- Registered: 2012-07-23
Ощее !!
#548 2012-08-29 12:39:51
- kotenceto_998
- Member
- Registered: 2010-12-01
Още! Още! Още! Още! Още! Още! Още! Още! Още! Още!
[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]
#549 2012-08-29 12:54:17
- zvezdi4kata_
- Member
Много е хубаво! Некст?
#550 2012-08-29 13:14:36
- xnekfonikfox
- Member
- Website