#1 2012-08-27 20:01:10

sheisbeautiful
Member
Registered: 2012-08-27

Re: Цикъл? Проблем?

Здравейте, имам проблем с цикъла, но не знам защо? На 15 съм, с приятеля ми правим секс С презерватив и ВИНАГИ свършва ИЗВЪН мен. Нямали сме спукан презерватив и т.н. Този месец обаче ми закъсня с 10 дни, вчера започнах да пия Дуфастон за да ми дойде, но днес имаше малко кръв, правих си 3 теста и трите бяха отрицателни...Какъв е проблема... sad

#2 2012-08-27 20:08:19

Incredible*
Member
From: Dubai, United Arab Emirates.
Registered: 2011-11-01

Възможно е да е от времето.Не се притеснявай. smile

Винаги ще си грозна за кучките, които не те харесват.
Винаги ще си кучка за мъжете, които не могат да те имат.

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9xy6c30qq1qa3zmpo1_500.gif[/img]

#3 2012-08-27 20:08:43

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Аз не виждам пробем. Нали все пак ти е дошъл. Нормално е да закъснява, но ако много се тревожиш, най - добре отииди при гинеколог.

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#4 2012-08-27 20:09:47

sheisbeautiful
Member

Имаше днес сутринта съвсем леко `зацапване` и продължава... sweat

#5 2012-08-27 20:14:34

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden
Registered: 2009-09-18

Виж...довери се на тестовете-щом се правила повече от веднъж и все отрицателен-споко! На моята приятелка,например от 4 месеца не й е идвало и продължава, а тя дори не е правила секс... wink

#6 2012-08-27 20:33:44

SweeT_kapriZz
Member
Registered: 2011-01-26

Спокойно,щом си правила тестове няма да е това..Може да ти закъснява заради времето или чувала съм ,че ако много се притесняваш и си много напрегната закъснява : )) .. не знам до колко е вярно ,но споделям информация ..

[img]http://prikachi.com/images/380/5164380x.gif[/img]

#7 2012-08-27 20:39:00

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Оле

" на 15 съм и правя секс , какъв може да е проблема ? "

.... хаха ми отговора ти се крие във въпроса. Знаеш ли , че на 15 яйчниците ти не са доразвити , знаеш ли , че можеш да имаш киста ? А не , защото веднага се втурвате да правите секс , а дори не сте се заитерисували малко в повече какво може да се случи ако ... ДЕТЕ на 15 тръгне да се сношава. Ами много проблеми може да са ... ако включим това , че не винаги тестовете за бременост , показват вярно ...

И всичко написано тук , го пиша , защото имам познати който страдат от това , че са започнали да водят полов живот твърде рано ...

#8 2012-08-27 20:40:34

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

спокайно и на мене ми закъсня този месец с 10 дена и аз бях се притеснила , а дори не съм правила секс , но ето че и на мен сутринта ми дойде , няма проблеми .

XVIII. XII .MCMXCVII

#9 2012-08-27 20:50:51

sheisbeautiful
Member

Оле

.... хаха ми отговора ти се крие във въпроса. Знаеш ли , че на 15 яйчниците ти не са доразвити , знаеш ли , че можеш да имаш киста ? А не , защото веднага се втурвате да правите секс , а дори не сте се заитерисували малко в повече какво може да се случи ако ... ДЕТЕ на 15 тръгне да се сношава. Ами много проблеми може да са ... ако включим това , че не винаги тестовете за бременост , показват вярно ...

И всичко написано тук , го пиша , защото имам познати който страдат от това , че са започнали да водят полов живот твърде рано ...

1. Не мисля, че е редно да опрекваш човек за СОБСТВЕНИЯТ му избор!
Решила съм и съм го направила, чувствала съм се сигурна и т.н. Искам да попитам просто, зададох 1 въпрос, на който очаквах да чуя отговор, не нападки. Знам всичко относно кистите и т.н., просто съм притеснителна и за това реших да попитам! smile

#10 2012-08-27 20:54:58

Call Again
«√anity ℱair»

Оле

Решила съм и съм го направила, чувствала съм се сигурна и т.н. Искам да попитам просто, зададох 1 въпрос, на който очаквах да чуя отговор, не нападки. Знам всичко относно кистите и т.н., просто съм притеснителна и за това реших да попитам! smile

О , аз не упреквам ... а като знаеше нямаше да задаваш въпроси , защото това е ТВОЯТ избор! И сама трябва да си решаваш проблемите следователно ... а нали и знаеш всичко!

#11 2012-08-27 21:29:29

monini
Member
From: ЗАД ТЕБ!!

Не се тревожи, ще дойде.И аз бях така и се бях стреснала,тъй като не съм правила секс .. но преди няколко дни ми беше дошло,тъй че спокойно.

#12 2012-08-28 07:43:12

monit000
Member
From: In my home..
Registered: 2010-07-13
Website

Възможно е да е от времето.Не се притеснявай. smile

You don't know who i am
[img]http://prikachi.com/images/249/5198249q.gif[/img]

#13 2012-08-28 11:40:58

RecklessGirl
Member
From: Dubstep land <33
Registered: 2012-04-10

Щом свършва извън теб няма от какво да се притесняваш.Може да е от всичко времето,стрес и още куп работи.Дори не е нужно да пиеш хапчета,ще ти дойде ако всичко е нормално.

#14 2012-09-09 19:00:10

-atanasowa
Member
Registered: 2012-08-07

Оле  .... хаха ми отговора ти се крие във въпроса. Знаеш ли , че на 15 яйчниците ти не са доразвити , знаеш ли , че можеш да имаш киста ? А не , защото веднага се втурвате да правите секс , а дори не сте се заитерисували малко в повече какво може да се случи ако ... ДЕТЕ на 15 тръгне да се сношава. Ами много проблеми може да са ... ако включим това , че не винаги тестовете за бременост , показват вярно ...

О , аз не упреквам ... а като знаеше нямаше да задаваш въпроси , защото това е ТВОЯТ избор! И сама трябва да си решаваш проблемите следователно ... а нали и знаеш всичко!

С какво точно те упреква ако мога да знам .-. Питаш за мнение, отговаря ти се. Ако знаеше, нямаше да я има тази тема, нали?! Правилно е отговорила жената. Това, че психически си била готова, не означава че си и физически. Виж, на 13 съм и не се правя на голяма умница, всеки с избора си, решила си, направила си го. Дано поне да ти е било приятно. Само че, тук явно има и човек, който иска да ти помогне и да ти даде опция, защото ТЯ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА. Разбери, това е зрял човек, няма защо просто да се ''харни'' с теб. Ако не е това, и дано да не е, сигурно е от настинка, смяна на климата, неправилно хранене и ред други неща. Надявам се да си вникнала в това, което ти казвам. Повтарям, човек няма да изпише толкова редове просто да се заяжда. (;

.
Verlieben. Verlieren.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook