- Index
- » Кош
- » Какво да правя?
Pages: 1
#1 2012-08-26 14:29:11
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Re: Какво да правя?
Здравейте на всички.От много време не съм имала някакви любовни проблеми, и ето моментът настъпи.
Отново тема момчета.
Преди една година излизах с компания, която беше близка с друга-главно създадена от скейтъри.Ненавиждах и мразех скейтърите, още повече, като знаех че обиждаха всеки и му се подиграваха.Гледах да отбягвам всякакъв контакт с тях, за да нямам проблеми.И така мина една година, бяхме от различни училища и най-вече: бяхме се забравили.Тази година, както обикновено отидохме в един парк и там видях двама от скейтърите, всъщност тези, които мразех най-много, заедно със моите приятелки.Прегърнахме се с момичетата и какво стана-момчетата ни поканиха да отидем при тях.С триста зора аз се съгласих.Така това продължаваше 3 дни.През тези 3 дни аз разбрах, че единият скейтър се е променил ужасно много, даже вече и скейтборд не кара.Държи се мило, има си пак недостатъци, но не е същият злобар като преди.Аз изведнъж не знам какво ми стана-влюбих се в него.Само трима човека знаят, защото знам как ще се реагира, щом им кажа на приятелките ми кой харесвам.Така започнахме да излизаме всеки ден, няколко пъти го целунах на "Истина или предизвикателство" . Проблема е, че искам да му кажа, но той е такъв тип, че ще каже на приятелите му и вече отношенията ни няма да са добри.Не мисля, че имам голям шанс с него, въпреки закачките ни, когато ходим в Занзибар, защото се зарибява с всяка втора и може да има всяка.По-лошото е, че има смесени чувства към едно момиче от компанията, с която излизаме.
На 13 съм.Какво да правя?Да му кажа ли, да мълча ли, към друг ли да се насоча?
Извинявам се за дългия коментар,но иначе нямаше да ме разберете.
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#2 2012-08-26 15:00:32
Нищо не прави.
Чак влюбена - не. По-скоро си привлечена от промяната в него.
Свикнала си да го виждаш по един начин и сега, когато е малко по-различен ти е интересен.
Като добавим и случайните целувки, картинката се изяснява.
Но, променен или не, малко или много, той си остава женкар или " лошо момче ", както искаш го наречи. Много момичета се захласват по подобни типове, особено на твоята възраст.
Просто го наблюдавай и изчакай да видиш какво ще стане за известно време.
Проблемът на многото момичета в такива ситуации е, че действат инстинктивно и решават да се впуснат в голямото приключение. Единственото, което постигат повечето са малко излишни драми.
Смятам, че ако той има интерес към теб, сам ще ти го покаже, при положение, че се има за толкова опитен, че да сваля всяка втора. Гледай да не показваш и до каква степен си обсебена от него.
В крайна сметка, ако сама се разубедиш или той те разубеди, разочаровайки те - голяма работа.
Ти си на 13 ... има ли смисъл да продължавам?
#3 2012-08-26 17:32:28
- ronnie
- Member
- Registered: 2011-02-21
#4 2012-08-26 18:26:56
- The Black Shadow
- Member
- From: Добрич
- Registered: 2012-06-08
(y)
Leonore. е много права.
.
..
[img]http://prikachi.com/images/945/5313945y.gif[/img]
.....................................................
#5 2012-08-26 19:14:42
Ти сама го каза - зарибява се с всяка втора и може да има всяка. И има смесени чувства към някакво момиче от компанията.
Искаш ли да се забъркваш с някакъв женкар, който най-вероятно ще те зареже, щом се наиграе?
Пък и твоето не е влюбване, по-скоро е привличане, породено от това, че е станал различен от преди. Това е нещо ново, интересно и по-различно от обичайното ежедневие и заради това те вълнува толкова много. Мисля, че можеш да си намериш някое момче, което повече те заслужава и ще те уважава, а не просто да си поредната, която ще зарибява.
Speak as if every word costed you a diamond.
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcw15qMHTT1r9wl39o1_500.gif[/img]
我 愛 孟志伟
#6 2012-08-27 01:01:26
- Osum
- Member
Да,прави сте.Днес пак на играта се целувах с него,прегръщахме се,седяхме прегърнати,но той пак си харесва друга.
#7 2012-08-27 07:27:10
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Имах подобен проблем, но определено съм съгласна с Leonore.
#8 2012-08-27 10:59:54
- RecklessGirl
- Member
- From: Dubstep land <33
- Registered: 2012-04-10
Не му казвай все още..забележи дали наистина има интерес към теб или си поредното момиче,което омайва.Ако видиш,че всичко си остава така, без никаква промяна се насочи към друг.Няма смисъл да се занимаваш с бройкаджия.
#9 2012-08-28 08:12:35
- Osum
- Member
Вървим, вървим, и той : Дай една целувка.Целувам го, обаче отива прегръща друга.Бройкаджия е.
#10 2012-08-28 11:35:33
- RecklessGirl
- Member
- From: Dubstep land <33
- Registered: 2012-04-10
Не се занимавай,излишни нерви и главоболия едва ли ти трябват.
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Какво да правя?